Alla barns dröm?

10:56 10 Maj 2016

sean

Att få gå på bio med sin storasysters kompis Sean Banan måste väl nästan vara alla barns dröm?
Att ha en storasyster som är den känd bloggaren Kissie är säkert coolt men att hon är kompis med Sean Banan måste ju bräcka nästan allt!?

Jag tycker det här är så fint att se – jag minns när Kissie var komplett dum i huvudet på sin blogg och vägrade kalla henne för sina lillasyster och skrev riktigt hemska saker om henne…
Förmodligen i syftet att provocera så klart men ändå..

5 kommentarer | “Alla barns dröm?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Saga skriver:

    Det minns inte jag men skulle bli jätteglad om någon kunde berätta typ vad hon skrev!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Sitter iaf och leker med min ”lillasyster” som min mamma kallar det.. Men ni vet ju vad jag tycker om det? Jag anser inte att hon är familj till mig! Iaf, hon ska ändå bli en mini-kissie! Ska bleka hennes hår och ge henne lite botox i läpparna!//kissie

  2. M no. 1 skriver:

    Fast bara för att ens förälder får snurret vid 45 och hetsklämmer ur sig ett stackars barn i bara fartrn betyder det ju inte att man ”måste” kalla barnet för ”mitt syskon” el. dylikt. Precis som att om man har en dåli/destruktiv relation till någon i sin familj så är det ok att sluta kalla dem ”min mamma”, ”min pappa”, ”min bror” etc. Fast det Kissie sa verkade ju vara endast för provokation. ?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Mja….sen har det ju bara liiiite med biologi att göra – att ungen faktiskt ÄR ditt halvsyskon genom det fantastiska miraklet DNA..
      Du kan sluta kalla någon för mamma eller pappa men rent biologiskt så är de fortfarande din biologiska mor/far..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg