Egoina är lite butt hurt..

10:53 16 Maj 2016

Egoina:

egoina

Ett tips – ta reda på fakta istället för att anta saker så slipper du framstå som en lättkränkt och butt hurt bloggare.

”Hon har väl berättat en del skvaller?”
Nej, det har hon inte.
Jag har umgåtts med många av våra kära storbloggare och saker som dom sagt till mig då skulle jag aldrig DRÖMMA om att skriva på min blogg även fast exempelvis jag och Tyra inte är de bästa av vänner längre och jag skulle kunna plocka några enkla – men fula – pluspoäng genom att avslöja saker om henne.
På samma sätt när jag pratar med någon bloggare NU så skulle jag inte skriva om det eftersom att det inte har med deras bloggar att göra utan med dem som person.

Jag skriver om sådant som NI skriver på era bloggar, lägger ut på era instagramkonton osv och det var DÄR du lagt ut din kära pojkvän – även om jag nu ska ha avslöjat honom först. Hur det nu ska ha gått till.. Jag länkade till din instagram som var full av bilder – wow, vilket avslöjande.
Hur skulle jag annars veta vem människan var?

Så dina förutfattade meningar, Regina, säger mer om DIG än om mig.
Jag skriver om sånt DU skriver och publicerar – Du skriver om sånt du tror utan att ens se om det stämmer.

Så skämskudden är din. Enjoy!
Puss på dig! Och skål i rosébubblet!

 

27 kommentarer | “Egoina är lite butt hurt..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Camilla skriver:

    Tycker Egoina kastar sten i glashus. Hon slänger ut pikar här och där. Men hennes blogg har iofs blivit ett bra sömnpiller

  2. Lina skriver:

    Starta drev var väl lite att ta i? Jag tycker mest vi pratar om exotisk frukt och tofshållare

  3. Mia skriver:

    Älskar detta!

    Skål Queen Camcam – För sanningen du slänger i våra älskade bloggares ansikten!

  4. N skriver:

    Det ÄR svårt att se när folk är sarkastiska i text, men vi är rätt bra på det här tycker jag. Det är också därför jag absolut älskar den här bloggen, även när jag inte alltid håller med. Den är fan den mest level-headed skvallerbloggen som finns.

  5. Camilla skriver:

    Hon är också förvånad över alla negativa kommentarer som uppstår. Kan nog bero på att många bloggar har filter så att de negativa kommentarerna inte släpps igenom. Och på Egoinas blogg orkar jag inte kommentera för hon bemöter kritik så drygt med sitt kryss i hörnet. Vilket också är det sämsta svar någonsin för det makes no sense, stänga ner min webbläsare för att jag blir trött på lögner som får henne att se bra ut trots att hon skiter på hennes läsare? Nä. Hennes reklaminlägg känns för oäkta nu när hon aldrig uppdaterar. Och jag tycker hon skötte kritiken kring hennes uppdatering på Hamburg resan sjukt dåligt. Vad var sponsen? Gratis shopping? Ingick transportkostnader och hotell? För i så fall kan jag tycka att det var resan och syftet, konserten var bara ett extra moment.

  6. AJ skriver:

    Bloggare kan vara rätt roliga.
    De gillar yttrandefriheten när det gäller dem själva, de får minsann skriva vad de vill. De skriver bla provocerande, korkat och världsfrånvänt men det blir hus i helvete om en läsare tar sig friheten att kommentare något annat än medhållande och fjäsk.
    Det blockas och snyftas, blandat med ilska från bloggaren och läsaren är SJÄLVKLART AVUNDSJUK OCH BITTER. Så skönt det måste kännas att alltid kunna försvara sina uttalanden och bilder med att alla andra bara önskar att de också var en halvnaken och blåst bloggare. ?

    1. A skriver:

      En tjej kritiserade Dessies fotograf på bloggen i helgen och Dessie hotade med att hänga ut henne och skrev ut i vilken stad tjejen bor i. Där har vi någon som är butt hurt….

      1. AJ skriver:

        Ja det är precis sånt där jag menar!!
        Vissa bloggare verkar fan inte riktigt kloka! De har blivit helt egocentriska i sin lilla bloggbubbla. Somliga bloggare som har bloggen som sitt enda arbete under längre tid glömmer tydligen bort hur det brukar fungera ute i arbetslivet.
        ”Vanliga” arbeten innebär feedback, kritik, kompromisser, att man förstår hur samarbete fungerar och att den enskilde inte alltid får som man vill. Alla kolleger tycker inte lika och man måste respektera individers olikheter mm.
        Sådana saker har nog ha blivit helt främmande för tex Dessie, Gabjoss och Engla.

  7. Lisa skriver:

    Egoina är jag så trött på. Hon gnäller på alla och säger att resan till Hamburg inte var sponsrad utan de åkte dit för att hennes taniga kille fyllde år och att shoppingcentret endast var sponsrat. Eller hur.

    1. A skriver:

      Att killen är ”tanig” har inte med saken att göra. Uttryck gärna din åsikt men gör inte personliga påhopp på folk och framförallt inte på personer som inte själva valt att vara offentliga.

      1. Mest kränkt vinner! skriver:

        Fast nu är det väl snarare du som implicerar att det skulle vara något negativt att vara tanig, eller hur? Eller varför är det automatiskt ett påhopp att konstatera att en tanig person är just tanig?
        Att du anser att bruket av ordet ”tanig” nedvärderar andra säger väl mest bara en hel del om din egen syn på taniga personer. Samtidigt anser du tydligen också helt fräckt att dina åsikter om fenomenet ger dig tolkningsföreträde när helst ordet används, som om det är du som sätter agendan för vad som är rätt och fel och vem som har rätt att känna sig kränkt av vad.
        Är det negativt att vara tanig? Ja, tydligen enligt dig. Var Lisa står i frågan går dock inte att utläsa från hennes kommentar, så chilla lite va, du har klättrat upp på barrikaderna helt i onödan.

      2. A skriver:

        Tycker du verkar som att Lisa använder ordet ”tanig” i positiv bemärkelse? Tycker du hennes kommentar signalerar vänlighet? Eller att en fysisk beskrivning av hennes sambo på något sätt är relevant för kommentaren? Och tycker du att du bidrar till en vänligare attityd här på bloggen med din kommentar, ”mest kränkt vinner”?

      3. Hmm skriver:

        @A: Roliga infallsvinklar. Funkar inte med personliga åsikter..

        http://blogg.ng.se/bloggbevakning/den-nya-bloggaccessoaren/#comments

        Tex…

        Gör man!? 😯 Vad kul! :mrgreen: Vad får man i pris och är det du om står för det? 😈

      4. Du vann! skriver:

        A: Jag tycker att Lisa använder ordet som det adjektiv det är. Sen hur du eller jag väljer att tolka det, det är inget Lisa har kontroll över. Jag reagerade personligen varken positivt eller negativt när jag läste ordet ”tanig” så för min del var kommentaren neutral i den bemärkelsen att den helt enkelt beskrev en persons kroppsbyggnad. Gör det min reaktion fel eller på något sätt sämre än din? Nej, det handlar åter igen om att du utgår ifrån att Lisas kommentar var negativ baserat på de associationer och känslor du själv har inför den typen av uttryckssätt.
        Och då är vi åter igen tillbaka i det faktum att DU inte har ensamrätt på att tolka andras sätt att uttrycka sig, och om vi nu ska tala om vem som ”bidrar till negativ attityd” här så är det om du frågar mig främst du som står för den biten, eftersom du inte ger människor the benefit of the doubt utan utgår ifrån att alla som är på eller uttrycker sig på ett visst sätt alla är likadana och har samma intentioner, och du bryr dig därför inte närmare om att undersöka huruvida så faktiskt är fallet eller ej. Ditt intryck av någonting säger ingenting om den ursprungliga intentionen, så sluta mästra andra så jävla hårt när du inte ens ser bjälken i ditt eget öga.

      5. Hmm skriver:

        @A. eller mer passande….

        Burn! 😎

      6. Hmm skriver:

        @Mest kränkt vinner!Du vann!:
        Nu vann ju tyvärr inte A utan hen brände dig ordentligt istället, men jag tar gärna emot priset som ställföreträdare åt ”who ever”…

        Vad får jag i pris? ?

    2. C skriver:

      Men hon har ju skrivit i ett inlägg om att en PR-byrå ringde och frågade om hon ville åka på shoppingresa? Jag förstod det som att resan var sponsrad :s

      1. Camilla skriver:

        Ja. Men sedan ändrade hon till att resan var för att fira hennes pojkvän som fyllt år. Som försvar till varför hon ignorerade bloggen igen.

    3. Hmm skriver:

      @Mest kränkt vinner!Du vann!:
      Nu vann ju tyvärr inte A utan hen brände dig ordentligt istället, men jag tar gärna emot priset som ställföreträdare åt ”who ever”…

      Vad får jag i pris? 😀

  8. Johanna skriver:

    Du länkade ju inte till Egoinas instagram? http://blogg.ng.se/bloggbevakning/herr-egoina/

    1. Emma skriver:

      Det har hon – i taggarna.

  9. F skriver:

    Kollade in Egoinas instagram nu (följer ingen bloggare på instagram/snapchat) och undrar varför man känner behov av att skriva ut ”examen i strategisk kommunikation”. Ja, det gäller ju inte bara egoina utan vem som helst som skriver ut vad de har pluggat. Är det någon form av kolla-på-mig-jag-har-en-examen? Är det någon form av statusgrej? En egen klassindelning? Vad spelar det för roll huruvida hon har en examen eller ej (eller i vad för den delen?). Kan se att under tiden man studerar att man skriver typ ”pluggar strategisk kommunikation” eftersom det då är någonting som är aktuellt. Någon som har några tankar? Nu har jag inte någon examen än (ett år kvar) men skulle inte få för mig att skriva så.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag har en examen i att vara awesome – får jag skriva det? =)

      1. F skriver:

        Egoina _får_ väl skriva att hon har en examen också 😉 Men du är ju i en helt annan klass CamCam! Så tycker allt att du borde skrika ut det så att alla hör! 🙂

    2. Lisa skriver:

      Det är en statussymbol oftast. Jag tar snart min examen och en i min klass syns överallt och ingenstans. Hon skriver på Instagram var hon jobbar, var hon har jobbat, sin blogg, hänvisar till allt hon gör. På LinkedIn lägger hon ut omdömen som folk tycker om henne, publikationer, betyg. Jag vet att man måste synas när man jobbar inom sociala medier men fy fan vad jobbigt det är.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg