Familjematchning?

18:23 8 Maj 2016

joss

GabJoss har fått hem matchande bomberjackor till sig och familjen – alltså tripp, trapp, trull – som hon bloggar om idag.
Jackorna är jättesnygga så inget näthat där inte men fenomenet att matcha sin familj tycker jag är lite intressant.

Foki och Ricky brukade ju ha på sig matchande t-shirtar med en massa gull på så syftet är så klart att visa att man hör ihop men behöver man verkligen ha matchande kläder för att visa det? Vad hände med att hålla handen?
fokis
Jag skulle nog känna mig lite som del av ett dåligt amerikanskt julkort om jag matchade hela min familj trots att Tjocka Hetsätarkatten skulle se KILLER ut i en svart bombarjacka!

Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att köpa matchande kläder till hela familjen med syfte att bära dem samtidigt och inte bara som en plojgrej?
Nu är svarta bomberjackor aningens mer diskreta än outfitsen här nedan men ni hajjar..
match

jul

 

11 kommentarer | “Familjematchning?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N skriver:

    Sjukt vanligt i Korea att matcha kläder, de säljer partröjor och allt. Lite för lovey-dovey för mig och bara konstigt när hela familjen ska göra det. Blir så Awkward family photos-aktigt.

  2. Miika skriver:

    Jag blir så full i skratt, seriöst, det är ju skitlöjligt

  3. LifeasAmanda skriver:

    Haha!
    Jag och min syster skulle ALLTID ha likadana kläder på oss när vi var små.

    Har varit inne på Gabriellas blogg nu och jag måste ändå få säga att det verkar vara en söt tjej =)

    Ps.
    Tusen takk för den bästa bloggen!

  4. Sanningsströssel skriver:

    Gratis är alltid lättmatchat ?

  5. J skriver:

    Alltså jag tycker det är gulligt att matcha barn och förälder, har själv tänkt köpa matchande skor till vår lilla familj när pojken blir stor nog ?
    Syskonmatchning är också super gulligt!
    Däremot att matcha som par.. Nja..

    1. C skriver:

      Håller med 🙂 så himla sött

  6. A skriver:

    Hon har köpt dem från en tjej på insta som gör kläder till föräldrar och barn. Var inte länge sen sindy beställde nån tröja till sig och sin son därifrån så gabjoss ville väl inte vara sämre. Sindy fick ett eget inlägg, men inte gabjoss (än så länge) trots att hon hashtaga och länka. ”I samarbete med..” my ass (som hon skrev) ?

    1. A skriver:

      Det kan ju hända att de båda blev sponsrade för reklam men vad vet jag ? Vi andra normala dödliga måste göra en beställning därifrån om vi vill matcha våra barn ?. (OBS inget ont om tillverkaren, hon är jätteduktig)

    2. Anna skriver:

      Klart GabJoss inte betalt för dessa! Hon svarade i en kommentar när en tjej undra hur hon skulle ta betalt på instagram att hon aldrig gör reklam på blogg/instagram mot gratis prylar, hon tar alltid betalt! Hon rekommenderade läsaren att ta 1 krona / följare. Då svara tjejen att de blir väl orimligt mkt.. Men GabJoss svara att då får du stå på dig.. Jag undrar om hon då tar 180 000:- i betalt för ett sponsrat inlägg… Hahah…

  7. vvv skriver:

    Asså det värsta ärr väll att klä sina tvillingar exakt lika, kom igen dom är redan lika ut låt ungarna få vara sig och inte oss genom livet

  8. Adam skriver:

    Det mest anmärkningsvärda är ju hur hon lyckas övertala sin kille till att ha samma kläder som dem. Min tjej skulle aldrig lyckas med detta då jag har lite självdistans.
    Men hennes kille verkar ju också vara av samma kaliber som Gabriella.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG