Har ni fattat att Mille är tolvåringen?

12:50 6 Maj 2016

Det har fan inte jag och då läser jag ändå Tyras blogg kontinuerligt.
 Jag trodde tolvåringen (som klev ut genom ett fönster och försvann) var en helt annan häst..
 

14 kommentarer | “Har ni fattat att Mille är tolvåringen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. K skriver:

    ”Jessica” är ju Tyra. 110%. Det är så jävla uppenbart, särskilt eftersom hon skriver ”och om ni menar att jag är Tyra så har ni fel”. Asså, hur random? …. Och Tyra har inte nämnt något om att Mille är 12 åringen (jag läser också varje inlägg), men hon tror nog att hon har för att hon är så förvirrad och ”all over the place ”.

    Varför måste Tyra svara på kommentarer i olika namn hela tiden? Det är så konstigt och sorgligt på samma gång, och får henne at verka så himla barnslig.

    1. Therese A skriver:

      Det var en som hade kommenterat, den kanske är borttagen nu vet inte, typ ”Tyra som skriver inlägg och Tyra som skriver kommentarer, så tydligt” så helt random var det inte.

  2. Camilla skriver:

    Nej jag har inte fattat vad det är för häst. Var det ens nån hon provred första vändan till Mechelen?

    Det skulle ju komma upp ett presentations inlägg om Mille.
    Det är det som blir så tråkigt med bloggare som bara lovar, lovar, och lovar utan att komma till skott. Mycket snack och lite verkstad

  3. Anna skriver:

    Jag har väntat på uppdatering om huruvida det var Mille som var 12-åringen eller inte, men i så fall har det gått även mig förbi…

  4. Mikaela skriver:

    Jag har absolut inte fattat att det är 12-åringen!

  5. Therese skriver:

    Har inte heller fattat vad det är för häst. Tycker även att det är löjligt att hon inte skriver om hästen för att hon ska landa. Vad ska hon landa i? Att skriva ålder, härstamning eller vad den har gjort och liknande kan hon göra på två rader om hon hade velat. Att hon inte har skrivit om den har ju i inte med tid eller ork att göra, hon har ju haft tid och ork att skriva skitlångt i andra inlägg som inte handlar om någonting särskilt.

    1. Camilla skriver:

      Håller med. Sen undrar ju alla varför den har gått på halvfart när hon köpte den vilket hon också vägrar att svara på *suck*

  6. Sandra skriver:

    Har inte fattat att Mille är 12-åringen. Hon skrev ju först ett ”teaser-inlägg” med flera olika hästar som det skulle kunna vara. Nästa inlägg skriver hon bara ”Många av er hade rätt, det blev den bruna med ädel modell 🙂
    Han har ett långt namn, men vi kallar honom för Mille.”. Men hon Har inte skrivit om huruvida han är den omtalade 12-åringen eller ej. Så var denna Jessica i kommentarsfältet fått det från vet jag inte.

  7. Hannah skriver:

    Kan inte fatta att jag såg upp till Tyra för typ 6-7 år sen och nu skrattar jag åt henne. 🙂 Verkligen som en fjortonåring i huvudet. Sådan drama queen och saknar helt självinsikt. Hon verkar heller inte särskilt intelligent.

  8. Sanna skriver:

    Jag har inte heller fattat att Mille är 12-åringen! :O Läser iofs inte Tyras blogg, så det kan ju ha med det att göra…

  9. Jessica O skriver:

    Jag har inte förstått att det är 12-åringen. Sen har jag faktiskt inte hängt med på vad som hände med travaren heller, bara sett att hon argt skrivit att hon har berättat det 1000-gånger och jag läser hennes blogg nästan dagligen, men när inläggen är 5 A4 så är jag väl inte så koncentrerad kanske 😉

  10. Kexet skriver:

    Vad är det för 12 årig häst ni snackar om? Har 0 koll på hästar.
    Och har Tyra gjort slut med pojkvännen? Eller har de flyttat isär?

  11. Emma skriver:

    Uppenbart att det är Tyra som skrivit de flesta kommentarerna. Språket är exakt detsamma som hon använt när hon besvarat kommentarer i sitt riktiga namn tidigare. Detta blir ju bara pinsamt. Dessutom har hon börjat radera alla kommentarer som inte stryker medhårs.

    Och hon har inte skrivit någonstans att Mille är tolvåringen.

    I detta inlägget visar hon sin verkliga attityd till läsarna, hon tycker att läsarna ska vara tacksamma för att hon lägger upp ngt överhuvudtaget. Hybris eller trammad. Alla hästar är hursomhelst iallafall inte hemma.

  12. Sveas skriver:

    Jag fattade… men då har jag inga problem med att läsa långa texter heller 😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG