Har Tyra ont om pengar?

18:15 9 Maj 2016

tyrassss

I nuläget ligger två likadana grimmor ute på Tyras bloppis och tydligen försöker hon sälja sina bättre begagnade grimmor för dubbelt så mycket som de kostar på Ullared där de finns till försäljning.

Dessa kommentarer är givetvis borttagna nu från Riding by Tyras Instagram men man börjar ju undra..
Tycker hon att faktumet att de befunnit sig i hennes ägo gör att de ökar i värde eller försöker hon lura av sina läsare och följare några extra kronor eftersom hon köpt en häst som var över hennes budget?
Oavsett om de är nya eller inte så säljer man väl inte prylar för MER än nypris så vida det inte rör sig om en vintage Chanelväska elelr liknande men dessa är knappast ”vintage-grimmor”.. 🙂

Varför gör man något sådant?

Tack Millan för tipset!

9 kommentarer | “Har Tyra ont om pengar?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Kan det inte vara så att det är hennes anställda som grejar med bloppisen och att de inte har någon koll på vad grejerna kostat vid inköp?
    Annars gissar jag på att Tyra själv inte har någon aning pga att hon köper så mycket grejer att hon inte ens minns att hon HAR köpt dem från första början.

    1. Sandra skriver:

      Ps: Knasigt att plocka bort kommentarerna också. Varför besvarar man inte dem istället? Alla kan ju göra fel ibland och då är det ju 100ggr bättre att säga det, än att börja radera kommentarer. Det om något ser ju misstänksamt ut 😛

      1. Sandra skriver:

        Ser ju ut som om jag sitter här och har en konversation med mig själv nu, hahaha! meeen men.. jag var ju tvungen att gå in o kika på bloppisen och såg att hon/de har ändrat till: ”Startbud 49kr”. Nästan lika knasigt det, att auktionera ut något för samma startpris (observera start) som man köpte grejen för…

  2. Anna skriver:

    Hennes loppisar är alltid dyra.

  3. victoria skriver:

    Starrider kanske inte går så bra?

  4. Ulrika skriver:

    Priset är ändrat.

  5. Karin skriver:

    Hon kommer kanske inte ihåg priset. Det är dock inte första gången hon säljer Ullaredssaker för mer än vad de säljs för som nya.

  6. K2 skriver:

    Men det är väl inte helt ovanligt på Tradera? Jag har sett det flera gånger bland sånt som jag brukar titta på (t ex pysselmaterial).

  7. Anna skriver:

    Tycker att hon överlag tar mycket betalt för ”skitsaker”, medan märkesprylarna ligger i en lite rimligare prisklass, men även de kan vara jäkligt dyra för att vara i använt skick. Sen tror jag att Tyra fortfarande har en hel del unga hästtjejer som läser bloggen och inte riktigt vet vad saker och ting är värda och bjuder bara för att det är Tyra som säljer. Skulle inte köpa något av henne, känns inte som att hon tar hand om sina prylar direkt (tänker på träns och sånt då) ??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG