Hurra för all ny trafik va?!!

12:31 12 Maj 2016

catrin2

Catrin som så vackert gråter ut i sin blogg om hur hon fått sin dom, accepterat sitt straff mm och ångrar alla sina brottsliga handlingar utreds alltså för nya bedrägerier som ska ha ägt rum från januari 2015 till mars 2016.
Hon ligger just nu och puttrar på en solstol i Side och verkar inte vara lika glad över all bloggtrafik längre som hennes kriminella bana resulterat i.
Så här skriver hon i sin nya blogg som startades upp efter att Nouw stängde ner den gamla när domen kom.
catrin

Mjaaa… Nu är det ju inte ett avslutat kapitel utan rond 2 på Catrin Hedlunds brottsliga bana inom bedrägeri och förnekelse.

Sara Sundström var åklagare för åtalet där Catrin Hedlund dömdes förra veckan. Enligt Länstidningen Södertälje leder hon också den nya förundersökningen i vilken det ska finnas minst tio fall av misstänkta bedrägerier, från januari 2015 till mars 2016.

Om Catrin Hedlund åtalas och fälls är risken den här gången högre att hon döms till fängelse. (Från Nyheter24)

Om hon döms? Får hon fängelse då? 
Stackars barn som är fast mitt i allt det här.. =(

 

21 kommentarer | “Hurra för all ny trafik va?!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Miika skriver:

    Bäst att låta bli att skriva om denna sorgliga människa pga av barnen, de är oskyldiga till denna soppa

  2. Eva skriver:

    Jag tro jag har missar mycket med Catrin, hur har hon begått bedrägeri ? Vad gjorde hon?

    1. Malin skriver:

      Sålde biljetter till diverse konserter och resor, som sedan inte fanns. Väldigt korkat att göra de som ”offentlig” person med en stor blogg..

    2. Frida skriver:

      Hon lurade dessutom äldre barn på deras veckopeng som de spenderade på hennes FÖREBANNADE biljetter som aldrig existerade.

  3. Anna skriver:

    Men hej hybris, majoriteten är nog inte särskilt intresserade av hennes liv utan mer på att de stackare hon lurat ska få tillbaka sina stålars. Jag tror hon är psykopat btw, i total avsaknad av empati. Eller narcissistisk personlighetsstörning.

    1. Frida skriver:

      Jo, folk vill väl följa denna tragiska människa för brotten hon begått men fröken Hedlund minsann, verkar tro att det är för att hon är en så ”himla intressant person”. :/

  4. Frida skriver:

    I bloggvärlden finns det väldigt många personer med väldigt sneda världsbilder och självuppfattningar. De tror att livet kretsar runt märkesväskor, Stureplan och fester. Jag har följt dessa bloggare och deras liv i många, många år och tänkt tusentals gånger att deras verklighetsuppfattningar inte riktigt liknar den vi övriga svenskar har. Men jag har aldrig, efter alla dessa år, varit med om en människa som är mer verklighetsfrånvänd än Catrin. Hon verkar på riktigt tro att allt som sker kretsar kring henne och dessutom till hennes fördel. Jag blir riktigt mörkrädd av henne, alltså. Det är läskigt att läsa vad hon skriver, hur urbota naiv hon är och vad hon har för syn på livet. Hennes barn tänker jag dock inte kommentera, de är inte skyldiga till något annat än att ha en riktigt udda mamma.

    1. AJ skriver:

      Ja, ojojoj så många bloggare som verkar ha en narccisistisk störning. Utifrån deras bloggar så verkar de verklighetsfrånvända och fixerade vid sig själva och inte alls som några ödmjuka och trevliga personer.
      Men det är väl deras egocentriska egenheter som en gång fått dem att skaffa en blogg där de kan vältra sig i sig själva.

  5. C skriver:

    Hennes barn är väldigt mycket hos sin mormor, stundtals bor de där också. Det är lite tur i oturen att de är så tajta med sin mormor, det blir nog en väldigt bra stabilitet om Catrin åker in. Hemsk historia för övrigt :/

  6. J skriver:

    Tycker ni Catrin ska dömas till fängelse? Har sett en del såna kommentarer tidigare i alla fall.

    Jag tycker inte att de som har begått icke-våldsbrott (bedrägerier, stöld osv.) ska dömas till fängelse. Motsatt till vad många verkar tro minskar fängelsevistelser INTE återfallsbrottslighet så mycket att det skulle vara lönsamt att utdöma fängelsestraff. Öppna fängelser där man på ett passande sätt försöker rehabilitera den intagna kan dock fungera bättre, men jag är ändå väldigt kritisk.

    1. Sandra skriver:

      Ja, det bästa vore ju såklart om man kunde banka in iaf lite vett i skallen på dem… men blir det också förbannat dyrt?
      Känns som att man landar med en fet nota hur man än gör.

    2. Ja! skriver:

      Jag tycker definitivt att hon ska dömmas till fängelse eftersom jag tror det är det enda som riktigt skulle KÄNNAS för fröken Hedlund. Jag tror ärligt att hon skiter i att hon får gå o gråta ut hos Frivården och att hon blivit återbetalningsskyldig. Hon fortsätter ju leva lyxliv med hotellnätter och resor. Hon visar inget tecken på ånger överhuvudtaget. Så absolut, in med hon i finkan!

      1. S skriver:

        Tror inte en fängelsevistelse avskräcker någon. Känner flera som suttit inne och helst skulle göra det igen för att det är så toppen i svenska fängelser.

      2. Hanna skriver:

        Om de så gärna vill in i finkan igen, vad är det som stoppar dom?

      3. S skriver:

        @Hanna
        För att de inte egentligen vill begå brott såklart. Men just att sitta i fängelse har varit den absolut bästa och lyxigaste tiden någonsin i hela deras liv.

      1. Blomma skriver:

        Haha

        3. Pengarna som spenderats på denna resa samt under denna resa är varken era eller mina. Varifrån de kommer är oväsentligt.

        Då vet alla som har kritiserat det. Det är oväsentligt. Case closed.

  7. Dame M skriver:

    För vilka pengar reser och äter denna människa ute var och varannan minut? Hon har väl uttryckligen skrivit att hon ej jobbar?

  8. E skriver:

    Hennes info på sidan, ”fancy life”.. Ajo men visst, en luffare som lurar människor på pengar. Jäklar vad fancy!

  9. Pengar skriver:

    Eftersom hon fortsatt lura människor bara för veckor sedan så är det till 99,9% på bedrägeripengar hon reser o lever ”Fancy-life” för. Dock KOMMER de pengarna ta slut, vad ska fröken Hedlund som är för fin för ett ”vanligt” jobb ta sig till då?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp