Ibland är det inte lätt..

15:43 16 Maj 2016

Dessie:

dessie

Inte nog med att Dessie helt missat att hon poserar framför en minnestavla för omkomna människor så får hon även en känga av läsarna för att hon kallar sig för en Super Woman.

Det får man väl göra?
Posera framför en minnestavla – kanske inte – men känna sig stark som en super woman?
Om man ÄR en – det är en annan sak men jag brukar känna mig som en prinsessa på en enhörning när jag cyklar omkring i kvarteret med en tiara på huvudet och glittrigt läppglans och nåde den som påpekar någonting annat.

Det har väl inget dött av?
Tjocka Hetsätarkatten tror ju att han är en vild panter trots att han inte ens kan balansera på en trottoar utan att ramla av och går vilse om han släpper dörren med blicken för en sekund. Han är i alla fall lika hungrig som en panter.
The Power of the mind!

9 kommentarer | “Ibland är det inte lätt..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanna skriver:

    Vad jag vet så får du inte publicera gravstenar där man kan se namnen på de avlidna ifall du inte är anhörig och det borde väl vara samma regler för en minnestavla?

  2. M skriver:

    Tycker det är fjantigt att vissa blir upprörda över att hon kallar sig superwoman. Minnestavlan är en annan sak – sjukt respektlöst!

  3. Hmm skriver:

    Jag fattar inte alla som försöker trycka ned henne genom att skriva taskiga saker ang hennes utseende. Vem gör så och varför? Och tycker det ens det de skriver?

    1. M skriver:

      Förstår inte heller. Har aldrig och kommer aldrig förstå hur man medvetet kan skriva elaka saker om någon annan människa?

  4. Alli skriver:

    Nu har hon bytt till en annan bild.
    Tyckte det var otroligt smaklöst att stå och flina brett framför en minnestavla, usch. Ett ord, respekt.

    1. Hmm skriver:

      Men alla gör vi ju misstag. Hon visste inte vad hon stod framför och när hon fick det påpekat så rättade hon ju till det.

      Det var väl bra gjort av henne? 🙂

  5. ida skriver:

    Har inte läst hennes blogg på såååå länge! :O

    1. A skriver:

      Jag har också slutat läsa hennes blogg. Men mest för att det typ aldrig händer något där… Medelmåttiga bilder på en blondin behöver jag inte en blogg för.

  6. Blomma skriver:

    nästan alla kvinnor som tar överlever i den här världen är ju superkvinnor.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG