Jag vill dunka mitt huvud i en vägg..

12:01 5 Maj 2016

Återigen är Catrin Hedlund skitnöjd med att så många människor besökt hennes blogg för att kolla på den nu dömda brottslingen.
Hur är hon funtad?
Skämmas? Nej, ligger inte för henne..

Men det ska bli intressant att se om hon får blogga kvar på Nouw nu när hon dömts för sina brott. Tydligen ska portalen bara ha inväntat domen för att besluta om de ska kicka ut henne eller inte.

Men det kommer de förstås inte göra för all den här trafiken hon genererar genom att bli dömd för sina kriminella handlingar är ju allt som betyder något när man är bloggportal. Det är ju så de tjänar sina pengar så hon LÄR ju få vara kvar!

catrin

14 kommentarer | “Jag vill dunka mitt huvud i en vägg..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. L skriver:

  Tycker att det är bra att folk varnar för den här människan men jag tycker hon fått lite väl mycket ”reklam” nu så att säga. Tror många tycker det är lite underhållande att följa ett trainwreck, tyvärr. Hoppas folk inte ger människan några fler klick eller åtminstone kör adblock när dem besöker hennes blogg.

  1. Margit skriver:

   Det går också att köra unvis.it om man inte vill ge henne klick.

   1. L skriver:

    Smart! Bra tips 🙂

 2. Sandra skriver:

  Den här människan är vetkligen långt ifrån frisk. Narcissistisk personlighetsstörning måhända?

 3. VV skriver:

  Hennes inlägg om hur hon kommer att ansöka om skuldsanering eftersom hon inte har råd att betala tillbaka sina brottsoffer då? I samma inlägg nämner hon bestämt att hon aldrig kommer vilja ta ett 8-17 jobb. Hallå liksom…
  Kommer nog inte se bra ut ifall hon skryter med sina resor varje månad heller. Hon ska ju på solsemester nästa vecka. Med vems pengar? Jo de hon lurade till sig. Förstår inte hur tappad man kan vara?????

  1. Felle skriver:

   Hon ska fan inte ha nån skuldsanering. Förhoppningsvis blir den inte beviljad, har svårt att tro att Kronfogden skulle göra det.

   1. Sanna skriver:

    Det finns inte en chans att hon får en skuldsanering beviljad!

 4. Mille skriver:

  Hon påminner mig lite om Nicole (Summer) Lagercrantz. En bloggerskan med noll självinsikt. Det var tragikkomik på oerhört hög nivå.

  1. Dame M skriver:

   Åh ja! Nästan så man saknar patrasket!

 5. Bella skriver:

  Asså att hon ska söka om att inte behöva betala skadeståndet? För hon väägrar jobba 8-17 .. Vad fan ska dom hon lurat på pengar göra då tänkte hon? Jävla stolpskott, hur i helvete kan hon sitta och vara glad över sin statistik

 6. Lina skriver:

  Tydligen kan man inte få skuldsanering där skulden uppkommit genom brott.

 7. Li skriver:

  Det är klart man inte får skuldsanering på 200.000 kr. För att få en skuldsanering ska man ha så stora skulder att det är omöjligt att betala tillbaka utan någon sorts hjälp. Ger man sig fan på det så kan man spara ihop 200.000 på några år, speciellt om man är två. Hennes kille skulle ju köpa ett hus till henne så om han nu sitter på så mycket pengar kan han väl betala av Catrins skuld så hon får en avbetalning till honom istället och slipper räntan.

 8. alice skriver:

  Hon är ju inte klok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla