Mer drama hemma hos Tyra..

23:40 11 Maj 2016

Ja, hon har väl fått en häst på foten eller nått – det brukar hända när man är i stall.
Ja, ett föl tydligen. Så en häst. På foten.
Undrar om jag är synsk.

För hon har ju givetvis inte uppdaterat bloggen utan där ligger samma gamla reklaminlägg för Starrider som tidigare.
(Dock märkt som reklam) Praise the lord!

Vad tycker ni om Tyras nystart och storsatsning på bloggen?
Magisk – visst är den?

21 kommentarer | “Mer drama hemma hos Tyra..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Jag tycker hennes uppdatering har blivit mycket bättre senaste dagarna. Rolig läsning och läser man hennes senaste inlägg så förstår jag varför hon inte har uppdaterat. Foten såg hemsk ut! ☺

  2. Lotta skriver:

    Bra skor som skyddar fötterna ordentligt är bland det första man får lära sig när man börjar med hästar. Och hjälm på huvudet!!

    1. E skriver:

      Eller om man arbetar på lager 😛 Stålhätta kanske?

      1. Lotta skriver:

        Både ridgymnasium och rid/hästinriktade högskoleutbildningar har krav på att eleverna bär skor med stålhätta. Jag (gammal och grinig?) får alltid en olustkänsla i magen när jag ser folk hantera hästar i olämpliga (eller inte ordentligt påsatta) skodon eller tillochmed barfota.

        Eller när dom är så upptagna av att pilla på sina telefoner att dom inte ger hästen i andra ändan av snöret 100% av sin uppmärksamhet. Som när Tyra blev sparkad i huvudet men hade sådan enorm tur att telefonen tog värsta smällen…

  3. Mikaela skriver:

    Skriver hon med foten eller? Haha.. Blondinbella bloggar i alla tillstånd! Nåt o ta efter OM man vill behålla läsare. Självklart finns extremfall! (inte för Isabella men för vanliga dödliga).

    Okej hon har uppdaterat ett par gånger mer i en eller två dagar så tjohooo…. Älskar hur hon är spydig mot sina läsare också. Not!

    1. Lotta skriver:

      Isabella skulle blogga även om hon ligger i koma – redan nu verkar vissa inlägg vara skrivna i ett tillstånd av nedsatt medvetande…

      1. Mikaela skriver:

        Haha det har du rätt i!!

    2. Kexet skriver:

      Och klarar inte av långa inlägg som sitter ihop, där texterna är i en enda stor röra.
      Så klottrigt att läsa, och vilket gör att jag endast läser rubriken, de två första orden och sen tittar jag lite på bilderna.

      Inläggen känns inte alls genomtänkta, bara skrivet i skrivandes stund utan att hon ens själv har läst igenom det hon själv har skrivit.

  4. E skriver:

    Hej! Tycker att din blogg är väldigt underhållande och gillar din humor kring bloggarna! Den hamnar inte på en låg nivå utan tar en skön distans till blogglivet.

    Det enda jag skulle önska är att du inte skrev så mycket om Tyra. Det känns inte ok att håna någon som inte är frisk och inte förmår att få den ordning hon eftersträvar i bloggen. Ambitionen finns ju där. Visserligen väljer Tyra att visa upp sig och det går absolut att argumentera för att hon då får skylla sig själv. Den här bloggen står över att narra personer med på det viset.

    Ta inte illa upp, syftet med kommentaren är bara ge framåtsyftande feedback vilket ytterligare kan utveckla kvalitén!

    Kramar från en trogen läsare!! 🙂

    1. Lotta skriver:

      Tyra kan själv välja om hon vill dra sig tillbaka och leva ett liv i anonymitet utan exponering i sociala medier. Jag tror personligen att det skulle vara bäst för henne.

    2. M no. 1 skriver:

      Trodde faktiskt inte att det fanns SJWs att försvara självaste Tyra! Imponerande. Oavsett vad så är det inte omgivningens ansvar att ta på silkeshandskar för någon som valt och fortsätter att välja ett offentligt liv varje dag.

      1. Hmm skriver:

        M no 1 du verkar vara en person med minimalt med tolerans för att vara annat än hur du tycker någon ska vara.

        Du kanske inte är så men jag har börjat uppfatta dig så på den här bloggen.

    3. Blomma skriver:

      Fast kan folk med psykisk sjukdom (som jag tror Tyra har) hållas helt ansvariga för sina val på samma sätt som alla andra?

      1. S skriver:

        Men det enda vi vet är ju att hon endast har adhd, d.v.s. ingen sjukdom, och att hon nu ska vara fri från sitt missbruk. Kan en person med adhd få ha en offentlig blogg – och det som kommer med den – är väl snarare frågan.

  5. F skriver:

    Så Oddsan fortsätter att köra den olagliga moppen. Nu har Bella också lagt ut en bild på det, allt för att få fler kommentarer antar jag och mer klirr i kassan.

    Och när jag ändå är inne på ämnet Bella, hon säger att det inte finns några köer från Lidingö in till stan. Jag kanske är helt ute och cyklar men hon har ju sagt att hon är på kontoret runt nio, har inte rusningstrafiken slutat då?

    1. Soffipropp skriver:

      Är du bitter?

    2. Mikaela skriver:

      Den har verkligen inte slutat kl 9 🙂

  6. A skriver:

    Nu har Tyra skrivit ett inlägg om hur Mille är en helt ny häst i ridningen jämfört med hur han var i Belgien. Vi visste ju att han måste börja om från 0 igen i sin utbildning, men att det kunde gå så fort, bra jobbat!

  7. R skriver:

    Får Object Not Found på din RSS-feed-länk som du har i högra hörnet 🙁
    (http://blogg.ng.se/bloggbevakning/feed/)

    1. Bloggbevakning skriver:

      Ska kolla på det på en gång! tack!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG