Som en sammanfattning..

21:36 3 Maj 2016

Den här magiska och stjärnsprakande kommentaren av ”Feminist” får sammanfatta dagen – och känner du dig på ett eller annat vis kränkt av någonting som yttrats här så var det så klart inte meningen men så är det ibland och det går över. Det är bara en känsla och ingenting farligt kommer hända, jag lovar.
Puss.

feminist

51 kommentarer | “Som en sammanfattning..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Bästa sammanfattningen! Alla är så jävla känsliga idag..

  2. Emelie skriver:

    Dagens sanning!

  3. AJ skriver:

    Så BRA skrivet! Feminist sätter verkligen fingret på det! Många är bloggarna som borde läsa det hen skrivit. Jag hoppas så klart att framförallt Gabriella läser det noga men även Engla skulle behöva läsa och skaffa sig lite verklighetsförankring i sin bloggbubbla.
    Daltandet med världsfrånvända bloggare har gått långt, det blir ett jävla liv på dem så fort man uttrycker sig negativt om dem. Bloggare skriver ibland ytligt, korkat, totalt felaktigt, utrycker knepiga åsikter eller något annat men de förväntar sig att få göra det oemotsagt! Om de får skriva vilken skit som helst till läsarna så borde jag få skriva vad jag tycker också.

    1. mm skriver:

      Och vem skadar deras IBLAND korkade inlägg? (Jo, visst, dig uppenbarligen). Men säger inte det mer om dig då? Sjukt bitter.

      1. AJ skriver:

        Du inser inte att du gör exakt samma sak själv nu när du skriver din kommentar?
        Haha, det säger ju lika mycket om dig, så kul att du känner att du måste meddela mig att jag är sjukt bitter.

  4. mm skriver:

    I så fall är ju hela internetvärlden offentlig? De flesta visar ju upp sig och sitt liv, då ”gör vi narr” av dem också då?
    Fy fan…

    1. Petra skriver:

      Finns ju Dr Status på FB där läggs det ju upp statusar från okända människor hela tiden i syfte att skratta/håna/reta…

      1. En flerbarnsmamma skriver:

        Folk borde kanske tänka lite på vad de lägger ut på Internet. Själv har jag tystnat. Lägger inte ut något alls längre. Varken på blogg, Instagram, Twitter eller FB Varför skulle jag?

        Vill jag visa eller skriva något, gör jag det privat. Någon annan har inte med det att göra.

  5. Amanda :) skriver:

    Kul att det bara får vara kvar kommentarer om hur synd det är om henne. Alla andra kommentarer har raderats. Gissar att hon gör så på sin blogg oxå

    1. Bella skriver:

      Ja mig blockade hon på insta för att jag inte höll med

      1. Kattmamman skriver:

        HAHA mig med!!!! En tjej hade kommenterat ”fast det där är inte mobbning” då svarade jag ”håller med” och nu är jag blockad

    2. Mille skriver:

      Japp, hon raderade min kommentar för att jag inte höll med. Var till och med noga med uttrycka mig så vänligt som möjligt, men icke. Allt som går emot raderas ju. Helt ärligt så tror jag att hon just nu njuter av uppmärksamheten.

      1. Anna skriver:

        Min vän skrev ett inlägg på hennes blogg som aldrig godkändes och blev blockad på hennes instagram. Hon var inte ens otrevlig i det hon skrev utan presenterade bara fakta.

        Men sånt ska ju inte få finnas med. Wow, undrar hur människan tänker. ”Ingen får kritisera mig för det är omöjligt att något av kritiken stämmer, jag är amazzzzzzzzzing”

  6. Angie skriver:

    Väl talat! ??

  7. f skriver:

    Det är antagligen super hurtiga glädjemaskiner som blivit sura, annars så fattar man ju att skämtet är skrivsättet och inte Jason i sig. För är man själv en super-hurtig-glädjemaskin så ser man ju liksom inte riktigt skämtet, då ens egna värld är en glittrande magisk plats.

  8. Tove skriver:

    Jag skrattar åt Gabriella. Skulle hon sluta med att blogga pga detta?? Hahahaha. My ass. Hela hennes liv handlar om hennes magiska, underbara, härliga, fantastiska blogg. Gabriella kommer blogga tills den sekunden hon dör och förmodligen fortsätta spamma andras bloggar efteråt.

    Jag vill ha namn på alla otäcka personer som är på Gabbiiiiiiis sida, så jag kan rensa min fb på tänkbara sympatisörer som saknar humor och verklighetsuppfattning. DU valde offentligheten, stå för det. Herregud. DU GÖR NARR AV DIG SJÄLV.

    CamCam, du är bäst. Tur att du är MAAAGISK så jag inte behöver säga att du inte ska ta åt dig. Nu ska jag forsätta läsa kommentarer och skratta åt de stackars människorna som gråter över detta.

    1. Tove skriver:

      PS

      Gick in på Gabjoss blogg och såg att hon hade runt 140 kommentarer på ”uää tyck synd om mig”-inlägg. Jag undrar nu om det egentligen är 70 människor som har kommenterat och att de resterande 70 är Gabjoss svar, eller att hon nu har 140 kommentarer att besvara med ”åh tack snälla du underbara fina människa”.

      Jag dör om hon faktiskt besvarar/besvarat alla.

      1. Sanna skriver:

        Varför gick du inte bara in under inlägget och kollade, om du undrar så väldigt?

    2. Dani skriver:

      Hahaha. Herremingud, vad passionerad du var över detta ?

      1. Tove skriver:

        Eller hur!! Ne men skämt åtsido, CamCam är min favoritblogg och jag delar hennes åsikter om den lite läskiga Jossbruttan. Jag avskyr hennes åsikter ang vaccin och mycket annat. Blir lite skadeglad att Gabjoss och hennes följeslagare gråter pga detta. My god. ?

    3. Mille skriver:

      Håller med! Queen C är BÄST!! Tack för att du inte skrev ett fjompigt ”förlåtinlägg” som svenska bloggares brukar göra! Urk!
      Kärlek till dig och den här bloggen! <3

  9. Theresé skriver:

    Sen kan man också vara mogen och backa när någon blir sårad, även om det inte var meningen. Man Kan be om ursäkt utan att hävda sin rätt att håna någon som valt att vara offentlig. Sen kan jag tycka att man inte behöver kalla någon sjuk i huvudet heller, det blir ju lika illa. I skolan lär vi barnen att efterslängar inte löser något.

    Och en liten fråga. Vad är det för fel med att sprida lite kärlek?

    1. Tove skriver:

      Jag sprider gärna kärlek, men Gabbi och hennes läsare borde istället ta åt sig och sprida kunskap om vaccin och hur deras val påverkar kroniskt sjuka människor, gravida och ja, hela samhället.

      CamCam ska INTE be om ursäkt. Jasons mamma borde be om ursäkt till honom med tanke på hur hon använder honom i sina medier.

      1. Theresé skriver:

        Nja, jag delar visserligen inte den åsikten om vaccin eller inte. För mig är det en självklarhet. Men jag anser nog att det är vårdens ansvar att budskapet går fram, inte en ensild bloggare och dennes läsare. Vill också minnas att Alla hennes läsare faktiskt inte håller med, och dessa åsikter har också fått publiceras i kommentatorsfältet där. Har jag för mig, får väl kolla upp det. Sen är det förstås olyckligt att den åsikten sprids till många. Men du är också ett individuellt ansvar att vara lite källkritisk. Ska jag lyssna på en mammablogg eller erfaren vårdpersonal. Jag tycker inte att man förtjänar ”näthat” för en sån grej.

        Vad gäller hur mycket man visar sina barn eller inte tycker jag att det är upp till barnets vårdnadshavare så länge barnet inte kan tala för sig själv. När jag växte upp visades pinsamma hej vilt på mig och mina syskon när släkt och vänner träffades. Och? Jag ser inte ut som jag gjorde då. Nu når man ut till fler visserligen men det är en ny ordning och det är ändå upp till familjen som sagt hur man vill göra. Och så skriver hon om annat än sin son också. Och jag vet hur svårt det är att inte vilja ropa ut hur häftig och underbar och magisk ens egna barn är. Min dotter är ett perfekt litet geni om du frågar mig. Och söt så in i bomben. Hade jag haft en blogg har jag också stolt visat upp henne där. Om du inte vore för de missunsamma som inte kan låta en mamma få vara lite stolt, ja till och med lite mallig ibland.

      2. Tove skriver:

        Gabriella får inte ens något näthat? Inte från denna blogg samt kommentarsfält iallafall. Men du, vården måste självfallet bidra med information om vaccin MEN om en människa (Gabriella) har ”läst på” och bestämt att hennes barn INTE ska vaccineras… Ja, då har vi ju ett problem. Hon förtjänar därmed all kritik hon får angående just vaccin. Hennes val påverkar samhället. Usch för sånna personer.

        Föräldrar ska självfallet få vara stolta över sina barn, men hallåååååå hon är offentlig och VÄLJER att skriva om honom. Camilla har all rätt att skriva om hennes sätt att blogga om honom. Hon har aldrig gått på Gabriella personligt eller ”näthatat”, ”trollat” henne. Chilla lite, vetja. No harm done.

      3. Sanna skriver:

        Fast gabriella har väl knappast tagit på sig rollen som någon som informerar andra om vaccin, utan endast pratat om hur dom väljer att göra. Jag håller visserligen med om att det är korkat att inte vaccinera sina barn, men jag lägger inte ansvaret på någon annan att lära mig något i frågan. Vill en veta är Google.se en jättebra sida!

  10. Elsa skriver:

    Gabriella skriver nu en update:

    ”Tack för alla mail, kommentarer och för all förståelse. Det är verkligen sjukt vilka människor som finns där ute. Skrämmande. Personen verkar dessutom helt besatt av mig och det är ännu mer skrämmande. Detta kommer att tas vidare då jag blivit så pass trakasserad under längre tid och jag får hjälp av gänget bakom mig att gå vidare med detta. Tack för att ni är så fina och tack för att ni motiverar mig till att fortsätta. Kärlek till er . ”

    Ska man skratta eller gråta? Jag gråter nog av allt skratt. ”Tas vidare”. Jag döööör. Kan inte ruska om henne och få in lite vett i människan? ”Trakasserad under längre tid”. Herre-min-gud.

    1. Julie skriver:

      ??? hon kommer att få ett uppvaknade när hon inser att ”tuttar och tropik” inte ses som något allvarligt. Vad tror hon seriöst kan hända? Det finns ju ingen grund för hennes reaktion, blir lite pinsamt när hon ska visa bevisen sen och det är skämt om tuttar, ”magiskt <3<3<3" och super-Jason.

    2. AJ skriver:

      Nu blev det hela ännu mer komiskt, tror hon att hon är nån sorts diktatorisk härskare och att detta land är Nordkorea?
      ”Tas vidare” ???

    3. Hmm skriver:

      Folk behöver gå i skola för att lära sig ursprungsbetydelsen av orden ”troll”, hänga ut och trakassera.

      Tex så är ett troll på nätet inte ens i närheten av att vara en som sprider hat. Googla trolling.

  11. Sandy skriver:

    PRECIS.Som hon skrev att man driver om statsmän…. Men inga barn !!! Asså jag blir nog dummare och dummare för varje kommentar jag läser asså fy.

    1. Frida skriver:

      Ingen driver om något barn ?

  12. Johanna skriver:

    Tyckte ärligt talat inte inlägget var så farligt, och jag har själv barn om det har nån betydelse. Det står ju inget negativt eller kränkande om barnet, det är ett satiriskt inlägg om hur mamman väljer att uttrycka sig,på sin offentliga blogg, om sitt barn. Kan förstå att man som förälder reagerar om man ser att någon främling skriver om ens barn på nätet, men om man nu väljer att offentligt visa upp hela sitt privatliv och sina barn så får man nog till viss del räkna med sånt. Tyckte reaktionen kändes ganska överdriven faktiskt.

  13. Kattmamman skriver:

    För det första: lämnade en kommentar på gabbis inlägg igår och skrev något i stil med ”att kalla det mobbning är lite överdrivet, tycker verkligen att du ska sluta blogga eller sluta nämna Jason i text och bilder”. Den kommentaren har hon inte godkänt. Alla kommentarer på hennes blogg är positiva så hon nekar nog väldigt många som ifrågasätter henne. Så larvigt!
    För det andra: igår hade en tjej kommenterat hennes insta med ”fast det där är inte mobbning” och då svarade jag ”håller med” och nu har jag alltså blivit blockad från hennes insta ? Oh yeeeeeez vakna upp gabbjoss.
    Hoppas hon slutar blogga. Vem är hon utan bloggen? Hon måste ju vara den som verkligen inte är någon utan sin blogg. En liten telefonförsäljare som har en snygg kropp men fel ansikte.

    1. Johanna skriver:

      Fast din kommentar här är ju just mobbning. Att kommentera hennes utseende på det sättet är bara elakt och inte okej.

      1. Mille skriver:

        Vem har kommenterat hennes utseende???

      2. Johanna skriver:

        ”En liten telefonförsäljare som har en snygg kropp men fel ansikte”

      3. Kattmamman skriver:

        Fast det va ju inte det jag skrev till henne eller hur?

  14. A skriver:

    Det mest tragiska är ju att alla hennes ”fans” har samma överdrivna sätt att reagera och skriva och, framförallt, hata!
    Någon kallade inlägget om att Jason dansar för ”brutalt”. Andra är väldigt snabba med att hata och förolämpa Camilla som driver den här bloggen med diverse okvädningsord. Det hennes följde skriver är tusen gånger värre än Camillas inlägg om Gabriella. I sin iver att försvara och ”trösta” Gabriella så bildar de ett extremt hatiskt drev mot den här bloggen, frågan är, varför är det så förkastligt att driva med en offentligt bloggare men sedan ok att kasta grova förolämpningar på en annan?
    Tror för överlåt Gabriella har fullt upp idag med att ringa media och försöka få till en snyft artikel. Allt för mer uppmärksamhet.

    1. Anna skriver:

      word! blir ju mörkrädd av alla som är där inne och kommenterar.. läste igenom det flesta kommentarerna och nästan ALLA har ett eller två skällsord om den människan som driver den här bloggen och att dom inte läst inlägget själv.. snacka om att sprida näthat.. jag läste också inlägget om jason tyckte det var sjukt roligt och förstod ironin i det hela!

  15. Feminist skriver:

    ”Je suis camcam”

  16. E skriver:

    Det var väl bara en tidsfråga… Jag kan förstå Gabriella, skulle inte vilja bli driven med sådär men det är ju inget elakt bakom det? Det är humor. Du har drivit med ALLA bloggare, till och med Tyra som varit (är???) en av dina vänner!!!! Det här är ingen hatblogg! Och du har inte gjort narr av hennes barn, utan kanske vridit på saker som hon skrivit om honom (typ att han är en superbebis). Det är ju hon som outar sitt barn i sin blogg – det enligt mig är oförståeligt. Jag tror inte att det här kommer vara något som går till rätten eller något som polisen bryr sig om.

  17. Bella skriver:

    Alltså de som ”försvarar” gabriella nu skriver ju 100 gånger värre saker än camilla någonsin gjort

    1. A skriver:

      Som Jocke Berg sjunger i Egoist; ”inget slår så hårt som vänstervåld”, med andra ord, de tycker de har rätt att använda så hårda ord eftersom de har ”rätt”.

  18. Marie skriver:

    Det som stör mig mer än Gabriellas egna uttalande är hennes ”magiska, stjärnsprakande” armé av läsare. Skrattretande att alla ”fina” bloggande mammor (mestadels) blir tusen gånger fulare i munnen när dom försvarar henne jämfört med vad du någonsin varit.

    Jag KRÄKS seriöst på dessa människor. Har själv barn och bloggar men att exponera dom eller att försöka förfina hela vardagen till en kaskad av glitterbajsande stjärnsprakande magiska enhörningar som dessa mammor gör får mig att vilja dra ut nätverkssladden och elda upp den. (metaforiskt, har ju trådlöst.. höhö)

    1. En flerbarnsmamma skriver:

      De hänger nog även på Familjeliv och är supermorsor allihop. De kan och vet allt… och de som inte tycker som dem, borde anmälas till soc eller nått.

      Ja, jag har också några barn… och jag har HUMOR… och tycker att denna bloggen är oerhört roande, med finess.

      Dock skulle jag aldrig ”outa” mina egna barn på Internet, för att få besökare till min blogg. Som någon så hemskt skrev… att hon h*rar ut sitt barn. Inget vackert ord, men inte så långt från verkligheten. Hon ”outar” sitt oskyldiga barn mot besökare/pengar.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG