Tjejen med koll!

14:04 15 Maj 2016

Jag sov mig igenom hela Eurovision men till och med JAG vet att det var Ukraina som vann.
 Dessie – not so much!
 

18 kommentarer | “Tjejen med koll!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Ibland får jag känslan av att Dessie skriver saker fel med flit, bara för att få uppmärksamhet och kommentarer.

    Håller du med?

    1. :( skriver:

      Tror jag också, speciellt med tanke på hur många gånger folk har rättat henne. Hon borde liksom ha lärt sig vid det här laget. Verkar som att hon hellre kör på dålig uppmärksamhet (folk som klagar på hennes skrivsätt) än ingen uppmärksamhet alls.

  2. emmy skriver:

    Hon måste ha somnat precis när Belgien låg etta efter några få juryröster. Kanske vaknade hon upp övertygad om detta ?

  3. Anna skriver:

    Näe, eftersom hon skrev att hon inte gillade vin vinnaren så mycket men att hon däremot gillade Belgien skrev hon nog bara fel. Med mening eller inte …

  4. Joanna skriver:

    Hejsan Bloggbevakning och andra trogna läsare av denna blogg.
    Jag undrar mest om någon vet ett billigare alternativ på Dennis M:s kläder? Någon hemsida (gärna INTE utländska sidor som Ali… Vad den nu hette och EBay). Aldrig varit bekväm med att handla på utländska sidor.
    Men vet någon vart man kan hitta det som Dennis M säljer, fast billigare? Hans priser är ju för fan överdrivna. Hur går det ens runt..?
    Tycker det är så fina kläder där, så finns det någon som har tips?

    1. Selena skriver:

      Förlåt men är du 70år? Vadå inte bekväm med att handla från utländska sidor? Inte större risk att du blir ‘lurad’ eller att produkterna kommer bort än om du handlar från svenska…speciellt inte Ebay som bland annat har ‘money back guarantee’ om produkter kommer bort.

      1. Joanna skriver:

        Jag är 21, om du nu drar ”åldersargumentet” som för övrigt är ett jävligt uttjatat argument.
        Varför behöver du låta så taskig för att man undrar någonting?

        På denna sidan får man fan värre/drygare svar än vad man får någonstans.

    2. :( skriver:

      Grejen är ju att det blir mycket dyrare om du ska ha en svensk sida. Någon måste ju fixa import, översätta blablabla o.s.v. Köp från eBay.com, se bara till att säljaren har bra betyg.

      Annars kanske http://www.boohoo.com kan funka, de är iaf i Europa.

      1. Joanna skriver:

        Tack så mycket för ett schysst svar, får väl kanske släppa gränserna. Är inte så van att handla på internet överhuvudtaget och speciellt inte på sidor som jag inte känner mig bekväm med.
        Tack! =)

        1. Bloggbevakning skriver:

          Paypal som Ebay använder sig av är supersäkert och har också försäkringar mot bedrägeri. Jag har handlat på nätet i säkert tio år och har aldrig råkat ut för något ohederligt.
          Jag tror Ivyrevel har teamat upp med Paypal nu också efter samarbetet med HM så det är en bra indikation!! Promise!

      2. :( skriver:

        Joanna: Tack för tacket! Och ja, släpp gränserna. Se bara till att handla från antingen relativt stora sidor (typ googla omdömen och sånt) eller från eBay-säljare med högt betyg. PayPal är dessutom väldigt bra, och under min typ 15 år långa internethandel har jag bara åkt på 3 problem: två saker som inte kommit fram och som jag inte har fått pengarna tillbaka för (väntade för länge med att rapportera dom) och ett försenat paket som när det väl skickades hade fyllts med lite gratisgrejer som plåster på såren.

        En bra sak att komma ihåg är att om man shoppar märkesgrejer och de är FÖR billiga så är de rätt säkert fejk. Man kommer aldrig hitta en t.ex. helt ny Michael Kors-klocka för typ 300 kr, too good to be true liksom. 🙂

        Hoppas det går bra för dig! 🙂

    3. A skriver:

      Joanna, tyvärr så blev tonen bland kommentarerna värre efter att GabbJoss ”fans” hittade hit. Även i inlägg som har noll med henne att göra har tonen hårdnat tyvärr.

      1. Saga skriver:

        Jag delar den här bilden så jävla mycket! Stämningen i kommentarerna är en helt annan nu. Det är jättesynd och jag hoppas det går över.

    4. moa skriver:

      Har handlat på Ebay och Aliexpress i 4 år ungefär. Väldigt säkert, får du inte din vara, får du dina pengar tillbaks. men tänk på att kläder från Kina inte har mycket bra kvalité.

  5. Malin skriver:

    Är det bara jag som förstod vad hon menade? Hon menade att de hade startnummer 1. Alltså de började att sjunga först i finalen. Frans hade nr 9 och Belgien hade nr 1 🙂

    1. Sandra skriver:

      ”Igår så vann ju Belgien” …? 🙂

    2. A skriver:

      Dessie skrev igår vann Belgien…….sedan läsare påpekat det så ändrade Dessan texten.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg