Vad är detta??

18:51 3 Maj 2016

bring

Ja ja, Hugo har släppt bok – grattis grattis – men VAD ÄR DET FÖR EN LITEN KORV ALEXANDRA BRING HAR I FAMNEN??????
Lilla puppyn!!

Ja, man skulle kunna lura in mig i vilket buskage eller minivan som helst med en hundvalp men jag kan inte rå för det.
Godis? Nej. Hundvalp? Ja.
Jag blir som galen av hundar och pratar ofta med de jag möter när jag är ute och går medan min sambo håller på att skämmas ihjäl.
– HELLOOOOOOO PUPPYYYYYYYY!!!!!! (I extremt hög och gullig(!) röst)

17 kommentarer | “Vad är detta??”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felle skriver:

    Har sett den massa på hennes snapchat, tror dock inte det är hennes iom att hon har 2 katter?? Eller så har katterna fått en liten valpkompis

  2. Oliwa skriver:

    Alltså hjälp mig camcam, jag fattar inte?! Vilket inlägg hos dig är det som får gabjoss att gå i taket?!

    1. Bella skriver:

      Dansande jason tror jag.. Haha

      1. Oliwa skriver:

        Jaha nu såg jag! Nu tänkte jag raljera över gabjoss lättkränkthet men sen tänkte jag ett varv till. Vad skulle JAG gjort om en stor bloggare skrev nåt om mig som jag inte gillade? Först hade jag bedömt skribenten, vettig/inte vettig. I detta fall hade jag bedömt bloggbevakning som vettig. Sen hade jag mailat camcam och sagt att jag tyckte inte inlägget var trevligt, jag blir sårad och tycker du skojar för mkt på mitt barns bekostnad, kan du överväga att ta bort inlägget? Vad hade du svarat camcam?

    2. N skriver:

      Blir helt knäpp på folk, *host* wacko föräldrar *host*, den där kommentarstråden blev Familjeliv-ad till döds.

  3. Hannah skriver:

    Omg vad annorlunda hon ser ut på denna bild jämfört med hennes egna!

  4. Kattmamman nr1 skriver:

    Har aldrig läst din blogg förut, men hittade hit efter superöverdrivna Gabriellas inlägg. Har läst allt 15 sidor bakåt och du är härmed min favoritblogg. Fyfan vad jag skrattat! Haha ? Och ta inte åt dig av det folk säkert kommenterar till dig nu och vad Gabriella skrev. ”Mobbning” omg så överdrivet. Humor människor. Hoppas hon slutar blogga. Har verkligen skrattat åt alla dina inlägg, mer sånt! Puss! Kärlek! Smek och välbehag <3<3<3<3<3 älskar dig! PS har två kattiga katter hemma så kalla mig kattmamman

  5. Fines skriver:

    Herreguuuud varför hittade jag din blogg först nu?!?! Har läst hela kvällen dina inlägg och skrattat ihjäl mig. Speciellt inläggen angående gabjoss o fjordingen hhahahah. Jag trodde jag var den enda som förundrar mig över all fluff fluff o.O
    Men en sak som , konstigt nog, blivit i minnet. Jag kommer ihåg ett inlägg när gabriella var gravid o hon trodde att hon hade fått en bristning på magen (eller var det nu var). Att hon i panik ringde till fjodor till jobbet o grät i telefonen att hon har fått en bristning. O till slut märkte hon att det bara var ett märke när hon sovit och sen försvann märket. Och att hon har en bristning vid insidan av låret och tuuuur så har den bleknat o den stör henne int mera så mkt (seriööösttt vem tänker på såntdär?!?!?). Ja, sen efter förlossningen gick hon igenom alla kroppsdelar vad som förändrats osv. ”Tack o lov fick jag inga bristningar, skulle ha varit hemskt o gjort mig ledsen”. Och nu förra veckan tror jag , skrev hon att ”jag fick inga bristningar, men ifall jag skulle ha fått så skulle det ha varit värt det!!!! :))))))))”. Och nu tror många att jag är avundsjjuk men jag lovar: jag är 0%avundsjuk på henne!

    1. Dania skriver:

      Det är nog inte så många som tror just det. Snarare tror jag de flesta läser er (och Camillas) kommentarer sådär i förbifarten och undrar hur ni orkar ödsla tid på att formulera så detaljerade kommentarer på någon som uppenbarligen stör er. Det är faktiskt den stora frågan här.

      1. Frida skriver:

        Haha varför skulle man inte orka? Träna, sov och ät mycket mat så får man mer ork ??

        Camcam: Måste bara säga att din blogg är min favoritblogg, älskar den! Du skriver väldigt bra ?

      2. Frida skriver:

        Måste lägga till att en anledning till att jag tycker om just din blogg så mycket är för att du skriver på ett roligt sätt och att du aldrig är elak som många andra bloggare kan vara.

      3. Dani skriver:

        För att jag tänker så här Frida; att ägna tid åt något man ogillar är jobbigt och tråkigt. Därför borde man av naturliga skäl till slut tröttna på det.

        Träna, sov och ät mycket så får man ork till att ägna sig åt saker som får en att dra på smilbanden, istället för att himla på ögonen.

      4. Frida skriver:

        Jaha, men inte många här som ogillar gabjoss om det är henne du menar. De flesta tycker hon är rolig. ?
        Har läst denna bloggen länge och kan inte komma på någon gång det skrivits något elakt. När någon skrivit en elak kommentar har Camcam sagt ifrån och visat att hon inte tolerar sådant i sin blogg.

      5. Fines skriver:

        Men jag tycker inte det är jobbigt att läsa gabriellas blogg! Hennes blogg är väldigt underhållande och man får skratta massor och äntligen hittade jag någon/några andra som också förundrar sig över vissa hennes påstående. Men liksom nu undrar jag vad som fick dig att svara på min kommentar sådär negativt då jag själv inte skrev något negativt

    2. Dani skriver:

      Mycket fascinerande att du uppfattar min kommentar som negativ, Finess, när du själv står dig oförstående till att någon skulle kunna uppfatta din/er kommentarer som negativa.

      Tonen vi läser i, avgör allt. Du läste min kommentar i fel ton, jag måste ha läst alla era kommentarer i fel ton. 🙂

  6. Bella skriver:

    Ni nya läsare här ovan; welcome!! Ni kommer trivas 😀

  7. L skriver:

    Alltså puppiiiieees!! Är likadan när jag får syn på hundar, pratar med världens bebisröst och håller på o fjantar mig. Men det går ju inte att låta bli, älskar hundarrrr

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG