Vill ut och resa..

16:59 1 Maj 2016

fokis

Sånna här inlägg med bilder som dessa får mig att vilja åka till Bangkok och besöka alla dessa ställen som Foki skriver om. 
Snacka om att jag är lättpåverkad! 
Jag vill åka till Bangkok efter att ha läst Fokis blogg på samma sätt som jag aldrig kommer sätta min fot i Magaluf efter att ha läst Paows inlägg om Grabbarna Grus. Tant CamCam at yer service!

Jag har aldrig varit i Asien – Hawaii är väl geografiskt det närmsta jag kommit – men jag vill verkligen åka dit. Jag vill ha både sol, bad OCH storstad med maaaaaagiska skylines.

24 kommentarer | “Vill ut och resa..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. m skriver:

    Jaaaa kom till asien! Bor visserligen in Seoul som inte riktigt har någon strand men äääälskar det här!

  2. sb skriver:

    Säga vad man vill om fokis blogg (inte läst den sedan typ hon o Ricky gjorde slut dock) så har hon kunnat inspirera gällande hennes resor!

  3. Carro skriver:

    Bangkok e så jäkla häftigt! Där finns verkligen A L L T!! Åk och bo i Pratunamdistriktet, nära till allt typ! Hade jag kunnat hade jag flyttat dit!!

  4. Hmm skriver:

    Har du varit i Turkiet så har du varit i Asien. 😉

    1. E.A skriver:

      Verkligen inte

      1. Juli skriver:

        vilken världsdel tillhör Turkiet då, E.A?

      2. Hmm skriver:

        Verkligen jodå! :mrgreen:

      3. N skriver:

        Geografiskt sett kanske man har, men det är inte vad folk tänker på kulturellt sett när man säger asien.

      4. Hmm skriver:

        @N: Betyder inget annat än att folk tänker fel. 😉

    2. R skriver:

      Asien är en kulturellt väldigt uppdelad kontinent. Du har mellanöstern-delen som Turkiet nog ändå får sägas tillhöra. Du har de gamla sovjetrepublikerna (Kazakstan, Turkmenistan osv). Området kring Indien, Bangladesh, till viss del Pakistan osv. Östra Asien med Thailand, Koreahalvön, östra Kina, Japan. Var och en av dessa är som en egen liten världsdel kulturellt sett. Många menar den östra delen när de pratar om Asien men det betyder inte att de andra inte finns/inte räknas.

      1. Hmm skriver:

        Idén om att den gamla världen har tre kontinenter går tillbaka till antiken. Namnet Asien härleds från de uråldriga civilisationerna i Mellanöstern. Asien var under Romarriket benämning på en romersk provins som låg i dagens Turkiet. Betydelsen för namnet Asien har senare kommit att utsträckas till att omfatta hela området från Sinaihalvön, Turkiet och Uralbergen i väster till Berings sund, Japan, Taiwan, Filippinerna och Indonesien i öster

  5. Anna skriver:

    http://englasshowroom.com/index.php/2016/04/29/today-66/

    Kan vi inte prata om det här!? Att hon är klädd på det här viset, för VEM? Är inte hon bara hemma varje dag? Hon träffar väl aldrig en kotte? Så löjligt att fjanta runt hemma i alla outfits, när dom enda som ser henne är katterna. Ganska tragiskt.

    1. AJ skriver:

      Ja, inte verkar hon lycklig i allafall. Trots drivor av Chanelväskor, 77 träningstights, 33 sneakers och 50 par jeans mm….

    2. M skriver:

      Hur ska hon klä sig då, enligt dig?

  6. E skriver:

    Till 100 % lägenheten Kenza och Aleks kollade på (Statoil utanför fönstret): http://www.ekenstam.com/vara-hem/lagenheter/vasastan-ostermalm-birger-jarlsgatan-111a-1-2-tr/bilder/

    Den är ju fin!!! Man ser ju knappt Statoil.

    1. E skriver:

      Ska tilläggas att jag inte postar detta för att vara creepy – jag är bara nyfiken och antar att många andra också är 🙂 Det var lätt att Googla fram.

      1. hfj skriver:

        Däremot, om man tänker på fallet med Therese Lindgren, så borde man kanske inte som känd uppskatta att bo på plan ett där folk kan se in?

    2. Lina skriver:

      Herrejisses vilka priser det är i Stockholm! Över fem mille för en liten trea! Inte konstigt att jag tycker att de flesta bloggare verkar bo litet 😛

  7. Sanna skriver:

    Kissie dricker alkohol och kör bil efteråt…

    https://youtu.be/Y2mk7fHFqg0?t=485

  8. Lina skriver:

    På tal om ingenting. Någon som läst Egoina senaste inlägg om de negativa sakerna med att ha en blogg? Jag gillar henne annars, men det känns lite märkligt att ta upp en sån här sak precis efter grejen med Therese Lindgren och dessutom ha som första punkt att hon får färre likes av vänner.
    Det kanske bara är jag som är knäpp (troligtvis), men det blev så konstigt. Utan perspektiv liksom

    1. VV skriver:

      Jag reagerade specifikt på den punkten med likes. Trodde inte Regina var i så stort behov utav bekräftelse..? Hon fick det att låta som om hon lever på likes och som om jorden går under bara för att hon inte får likes från specifika personer. :/

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp