Anledningar att göra slut..

09:23 15 Jun 2016

GabJoss:

fjording

Gaby Joe dumpade tydligen Fjordingen efter att dom blivit sambos på grund av en mobiltelefon.
Det verkar inte ens ha varit en Iphone 4S(!) utan bara en vanlig fyra.
En 4S på typ 128 GB skulle jag dumpa min mamma för men en vanlig 4 – kom igen Josie!

Andra anledningar att dumpa någon:
– Din kudde är för varm trots att du vänt på den medan din partner verkar sova sött på sin.
– Dom gör något dumt i en dröm – otrohet, tjuvrider på din enhörning eller andra – liknande – övertramp
– Dom andas för högt
– Dom har fel ringsignal
– Dom tog det sista av mjölken
– Dom förstår inte skillnaden mellan Cola Light och Cola Zero
– Dom hade ett liv innan dig
– Dom har snyggare röv än du
– Dom får fler likes på Facebook än vad du får
– Dom tar alltid bara EN bild när du ber dom fota dig – alla vet väl att man måste ta minst tre?
– Dom tror inte på tomten
– Dom vet inte hur man hashtaggar
– Dom gillar inte Celine Dion

22 kommentarer | “Anledningar att göra slut..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    Barn ihop med barn. Men seriöst, i den åldern som Gabriella är nu (19) hade jag aldrig kunnat ha ett seriöst förhållande. Är det bara jag som var så omogen då?! Förstår nog hur de gjorde slut över en så liten sak. Jag var lika barsnlig då. xD

    1. Malin skriver:

      What, är hon bara 19?!

      1. Sanna skriver:

        Hon är väl typ 21? ?

      2. Hk skriver:

        Hon är 20 (född 1995)

      3. Hk skriver:

        21 menar jag såklart

  2. Pernilla skriver:

    Tror vi dessan hänger på grand hotell idag nu när Charlie sheen är i stan?

    1. Harkel skriver:

      Har tänk på samma sak.
      PS. Gabriella är 21 år.

  3. Linda skriver:

    I min ungdom kunde jag inte med att dejta killar som hade motorola-mobiler. Likadant om de hade boots på sig eller stående i hallen.

  4. Jen skriver:

    Jag hade aldrig kunnat ta mitt tonårsförhållande seriöst idag, än mindre att se det som något roligt om förhållandet att ha dumpat över något löjligt som en iphone. Dom skriver om 2011 som om det vore hundra år sen, har dom ens fått perspektiv på det än undrar jag? Men å andra sidan är jag ju 30 år så jag är väl för gammal för att fatta..

  5. jo skriver:

    Jag fixar inte adidasskor.. haha halva min garderob består av adidaskläder men dyker killen upp i adidasskor spyr jag. Har dock varnat min man att inte köpa märket så hoppas han håller det, annars har han ju det att ta till om han vill dumpa mig hehe

  6. My skriver:

    Jag har flera gånger slutat dejta / gjort slut med någon för att den inte kunnat pussas tillräckligt bra ? ni vet, en sådan lat puss, testat en gång till men näe, samma lama puss så har jag vinkat hejhej, fastän de annars varit hur mysiga och trevliga som helst.. Tur har jag nu mannen i mitt liv och vi fått vår ljuvliga pojke och nu är nästa i ugnen och jäsa ☺ ♥

  7. Anna skriver:

    Gabby känns så otroligt ”o-vuxen”. Jag tror inte det är bra att växa ihop med sin tonårsförälskelse. Så som hon har skrivit förut att hon och fjordor inte klarar av att vara ifrån varandra mer än en dag utan att sakna varandra till max. Det är inte sunt.

    Som par är de säkert jättestarka idag, men var och en för sig? Det är så viktigt när man är ung att man hittar sig själv.

    Det är ständigt beklämmande att se bloggare med många (unga) följare som gabby som inte har en aning om vad de håller på med – och inspirerar andra till att göra samma dumma val. T.ex: sola solarium när man är gravid, för det är ju fult att vara blek, eller vägra vaccinera sitt barn för att barnet kan må dåligt nästa dag etc.

    1. Vic skriver:

      Hey!
      Jag är idag gift med min ungdomskärlek, vi blev ihop när vi var 15/16 idag är vi 25/26, visst har vi ”svårt” att vara ifrån varandra men det har väl alla par?
      Han har rest själv till Dubai och jag har gjort resor själv ibland med(inte till så coola ställen dock)
      Klart man saknar varandra efter några dagar.
      Men vi klarar oss bra både själva och ihop.
      Så det kan funka och gå bra! 🙂
      Vet inte varför men ville bara säga det :p

  8. Tudilu skriver:

    Jag har vuxit tillsammans med min tonårsförälskelse, vill inte kalla de att vi vuxit ihop. Efter 16 år tillsammans är han fortfarande den bästa jag vet! Ingen känner mig som han, ingen har delat så mycket med mig på livets stig, sorg som lycka – tristess som stress. Upp och ner. Framåt och bakåt. Ingen får mig att skratta som han. Ingen får det att pirra i magen, som han. Men framförallt – ingen har låtit mig få vara jag, i det som var, förlåtit, haft förståelse i perioder när så behövts, våga ta beslut, våga misslyckas och även så göra – men ändå låtit mig veta att det är ok och att jag är bäst ändå – som han! Han är en del i mitt trygga jag och jag skulle klara mig utmärkt utan honom – men jag VILL inte!

    Så kan det gå..

  9. Marie skriver:

    Jag hade kunnat göra likadant – om jag var 8 år. Jiiiiiiiisses..

  10. A.J skriver:

    Omg att jag lyckats behålla pojkvänner! När jag läser den här listan inser jag att det krävs waaaay more tålamod att leva med mig än jag någonsin kunnat ana 🙂 får ta och söka upp mina ex och be om ursäkt! Får nog ta ett snack med min sambo med för att försäkra mig om att han inte planerar att dumpa mig för att jag inte sjöng med i ”my heart will go on” igår… :s ångest!

  11. Anna skriver:

    Alltså.. iPhone 4 kan helt omöjligt varit helt ny samtidigt som dom köpte en vit.. Den vita släpptes mer än ett halvt år efter iPhone 4 kom..

  12. Ida skriver:

    Oj wow. förklarar min singelstatus. Dumpade jag en kille jag dejta för att han alltid väckte mig och sa att jag andades irriterande. Man kan inte vara en bra kille om man gör så. Enligt mig:D

  13. N skriver:

    Hur kunde hon göra slut på grund av en telefon ? Så löjligt. Det finns värre anledningar till att göra slut.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG