ÄNTLIGEN!!!

11:09 25 Jun 2016

Lady Dahmer:

ld

Äntligen har den miserabla och över tiden gångna Lady Dahmer fått ut sin bebis.
Över fem kilo vägde hen och utan bedövning kom hen till världen.
FEM(!) kilo? Är inte det som att försöka snyta ut en St Bernardshund ur röven ungefär?

Imponerande!! Stort grattis till hela familjen!

 

37 kommentarer | “ÄNTLIGEN!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    Stort grattis till LD, måste vara jobbigt att förlora så mycket blod och ha feber efteråt. Det känns på något sätt omänskligt att föda så stora barn, min var 3,1 kg och 49 cm och det kanske inte är konstigt att jag mådde prima efteråt.

    1. Samm skriver:

      Förlorade också 2 liter blod när jag födde. Var ett lik u 2.5 dag innan de äntligen gav mig blod ? Han vägde dock bara 3552 g och var 49 lång.

  2. Kattfan skriver:

    Oj! Över 5 kg!! Helt otroligt! Jag födde en på 4100 o det va som att skita ut en soffgrupp…

    1. Mikaela skriver:

      Det är det o o föda barn på 3,2 också!!! Inte behagligt 😀

  3. Anna skriver:

    Kan inte du recensera några lcc produkter?! Känns smått omöjligt att hitta ”ärliga” recensioner på nätet : )

    1. Anna skriver:

      Framförallt mascaran, som jag tycker se ut att vara kass men som blondinbella säger hyllas!

      1. Josephine skriver:

        Ansiktskrämen med solskydd är kass. Den smular sig i ansiktet. Köp ej den!

      2. E skriver:

        Har hört flera som gillar mascaran faktiskt men ej testat själv

    2. Monica skriver:

      Har provat torrshampoot som doftar kola och jag älskar det:)!

    3. Malin skriver:

      Jag har deodoranten och body lotionen som jag ÄLSKAR. Hårsprayet rekommenderar jag inte, men värmeskyddet tycker jag gör sin grej och det doftar gott också 🙂 Sedan har jag även ansiktsscrubben som doftar gott och fungerar som det ska.

    4. Anna skriver:

      Köp för gudsskull inte shampot (long lasting). Eller balsamet. Jag testade både och ett par gånger men förstod inte varför håret hela tiden blev fett. Eller varför det tovade sig i duschen. Sen bytte jag tillbaka till mitt gamla shampo+balsam och insåg att LCC’s produkter helt hade sabbat mitt hår. Tog 7 tvättar innan det var tillbaka till det ”normala”.

      Mascaran var ingen höjdare heller.
      Det enda jag köpt som verkligen fungerat är deodoranten ”count on me”.

      //En annan anna obviously, oroväckande många nuförtiden i kommentarsfältet 😉

    5. K2 skriver:

      Jag fick en flaska balsam gratis (i en goodie-bag, den enda jag fått i mitt liv). Det är inget fel på produkten men helt omöjligt att få ut ur flaskan. Man får trycka jättehårt och det kommer bara en ärtstor plutt.

    6. Emma skriver:

      Jag har provat ansiktsprodukterna och dem är verkligen inget att rekommendera. Fungerar kanske bra för något med väldigt torr och okänslig hy men min hy som är normal blev som ett oljebad av dem dvs otroligt äcklig och finnig. Ansiktsvattnet var även väldigt parfymerad och irriterade huden.

    7. Sanningsströssel skriver:

      Jag köpte hårinpackningen och värmeskyddet. Inpackningen är ok, värmeskyddet är vidrigt. Jag har tidernas tåligaste hår men allt bara blandades i en klump av fett. Håret såg ut som efter ett spinningpass. Jag håller med om att det är svårt att hitta recensioner då Isabella endast valt att lyfta de positiva.

      För pengarna man får ge får man inte särskilt mycket. Produkterna är inte direkt billiga och Isabella helgonförklarar dem vilket gör att många har ganska höga förväntningar på dem.

    8. Sara skriver:

      Jag älskar deodoranten! Faktiskt den bästa jag provat! Tyckte först den var på tok för dyr, men så värd varenda krona!

  4. Alice skriver:

    ”Odjur”? Men shit vad fascinerande vad kroppen klarar av. Jag som inte har egna barn blir livrädd av bara tanken på något sånt där. ?

    1. Evvy skriver:

      Klarar av? Hade det inte varit för modern sjukvård hade hon varit död i barnsäng just nu. Så nej kroppen klarar inte vad som helst, egentligen.

  5. :O skriver:

    ”Låt mig få vara stolt över detta!” Öhm. Vem låter inte en kvinna som tryckt ett en annan människa ur vaginan vara stolt? Vad är det för jäkla paradregnare egentligen?

    1. HHanna skriver:

      Tyvärr kan det lätt bli tjafs om en kvinna uttrycker stolthet över att ha fött utan bedövning, får då anser en del att man nedvärderar alla som använt bedövning.

      1. :O skriver:

        Hahaha! Snacka om att folk är bortskämda, om de tolkar något sådant som en diss. De kanske får ta och flytta till Syrien eller Somalia ett tag, och uppleva riktiga problem.

  6. Josephine skriver:

    Hur mycket har egentligen kosten med hur mycket bebisen väger? Är nyfiken.
    Min son var 54 cm men vägde 3,7 kg.
    Min mamma födde barn som vägde 4,2 och 4,7 och 5,1 kg. Jag är gravid igen och försöker äta så lite socker som möjligt samt nyttigt för att slippa föda ut en jätteklump. Men är det de som påverkar vikten på barnet? Mvc påstår ju detta rätt ofta.

    1. S skriver:

      Jag har två pojkar som båda låg strax över 3kg, kan inte påstå att jag vräker i mig onyttigheter men jag är verkligen en gottegris. Jag vägde också det när jag föddes, men min lillsyster däremot blev en liten heffaklump. Tror det beror på att min mamma fick graviditets-diabetes som blev sent upptäckt, så det mesta kom direkt till bebisen? Ingen aning om det är så men jag har fått för mig det…?

      1. I. skriver:

        Jag har fött fyra söner på drygt 4000-4500 gram, och en dotter på drygt 3000 gram. Jag var smal innan och gick upp 15-20 kilo alla graviditeterna. Hade inte graviditetsdiabetes (kollades varje graviditet efter det första stora barnet). Jag minns inte att jag åt onormalt mycket…. Och speciellt inte mycket socker eller saker som chips, drack ingen läsk – ville äta extra nyttigt.

    2. Mikaela skriver:

      Klart vikten på barnet påverkas av hur du äter, dock kan andra faktorer spela roll men ändå.

    3. Petra skriver:

      Socker på påverkar en hel del, särskilt i slutet av graviditeten eller om man går över tider. Genetiken påverkar dock mest.

      Sen förstår jag inte riktigt stoltheten i att föda utan bedövning… Man hör ju inte jättemånga säga att de minsann drog ut fem tänder utan bedövning och att de är stolta. Varför ha asont om man kan ha mindre ont? Iaf vad gäller lustgas, eda kan ju stanna av värkarbetet och då vetefan om det är värt det…

      1. Josephine skriver:

        Jag körde enbart lustgas pga rädd att förlossningen annars skulle ta längre tid med eda och det gick superbra.
        Men anledningen till att inte Dahmer kör med det var som jag uppfattade det att hon tyckte det var obehagligt och inte mådde bra av den och då förstår jag att man avstår

    4. Fines skriver:

      Jag åt verkligen hela tiden under min graviditet, var jämt hungrig! Jag åt vad jag hade lust med just då. Jag åt nog ganska mkt choklad, varje dag något sött iaf. Jag gick upp i vikt 17kg, min son föddes 49cm lång och 3050g. Jag var jätterädd att det kommer en stor unge eftersom jag ätit så mkt under graviditeten, men tydligen inte xD

      1. Jen skriver:

        Vad jag har förstått så spelar mammans vikt innan graviditeten större roll för barnets vikt än viktuppgång under graviditeten. Jag har alltid varit smal och gick upp runt 18-20kg (vägde mig sista gången tre veckor innan förlossningen) och åt det jag kände för. Gick även över tiden men födde en mini bebis på 3 kg.

      2. Tove skriver:

        Och jag har också alltid varit smal, tränade försiktigt ganska långt in i graviditeten och åt normalt. Ut kom ändå en bebis på 4,3 kg och 53 cm. Tror det är så mycket som spelar in och att alla är så olika så det är svårt att hitta en gemensam nämnare 🙂

      3. Jen skriver:

        Ja, självklart, jag menade bara att vikten innan spelar större roll än viktuppgång under graviditeten. Sen kan man såklart föda stora barn ändå 🙂

    5. S skriver:

      Svårt att hitta något vettigt, men enligt en gynekolog här http://www.hemmetsjournal.se/artiklar/experterna/20120614/kan-jag-paverka-storleken-pa-barnet-jag-ska-foda
      ”Mammans egen viktuppgång eller viktnedgång under graviditeten kan dock bara påverka fostrets vikt med mellan 100 och 300 gram.”

  7. Mikaela skriver:

    Ändå bara huvudet som är det jävliga! Resten glider ut.. Eller hela värkarbetet innan. Gaaaah! Alltså tror inte det spelar nån JÄTTEROLL om ungen väger över 5kg. Jo mot 2 såklart men mot en normalstor.. 🙂

    1. Lina skriver:

      Fast en så stor bebis kanyler väl fastna med skuldran riktigt illa om man har otur så då glider inget bara ut sen direkt utan då blir det tång och sugklocka och ett redigt slitande kan jag säga..

    2. Malin skriver:

      Min nr 1 vägde 3295g, 49cm. När huvudet väl var ute bara åkte kroppen efter.
      Nr 2 vägde 4150g, 54 cm. När huvet väl var ute, skulle axlarna ut! Han kasade minsann inte ut på en räkmacka som nr 1 gjorde. Så vill inte ens tänka mig hur det känns med 5 kg som ska ut ur fjaset!

      1. My skriver:

        3700g och 4200g – båda ba slingrade ut.

        Det där har med hur långt barnet kommit i sin rotation att göra också.

  8. E skriver:

    Ska hen heta Bamsen??? Tycker hennes andra barn har så fina namn så jag hoppas att det är ett arbetsnamn :'(

  9. Agnes (en annan) skriver:

    åh så skönt att allt gick ”bra”.. Hon ska tydligen köra upp på Onsdag, tuffa kvinna!
    Jag vägde också 5,2 kg dock har jag bara växt på längden sedan dess 😛 (stackars mamma) men hon var på de igen snabbt så fick syskon efter ett år 😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG