Baggiz kan få bo hos THK!!

16:00 28 Jun 2016

Foki:

Kommer ni ihåg vilket RASASKRI det blev när Tyra lämnade sina katter ensamma hem en dag eller två med tillsyn?
Hon och Andreas åkte till London över helgen medan katterna var hemma med kattlucka och en granne som kom och såg till dom men trots det så anklagades hon för att missköta sina djur och för att inte kunna djurskyddslagen.

Vi får se om det är Fokis tur att drabbas av vreden nu – hon och Bill både lämnade Baggiz ensam hemma med tillsyn OCH lämnade vattenkranen på!
VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG!?!?!?!?!??!

baggiz

 

9 kommentarer | “Baggiz kan få bo hos THK!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jenny skriver:

    Absolut inte ok. Då ska man inte ha katt

  2. Plumbob skriver:

    Vi har en djurskyddslag av en anledning, hur ofta tänkte Bills mamma titta till katten? Minst en gång var 12e timma.

    1. Amanda skriver:

      Fast vad säger att hon inte var där på morgonen och en gång på kvällen? Så har vi löst det med våra två katter när vi ska iväg, en vän kollar dom på morgonen innan jobbet och sen på kvällen när hon åker tillbaka hemåt igen. De ska ha tillsyn två gånger dagligen och det får de med.

  3. B skriver:

    Jag tror katten klart sig ett dygn hemma själv men reagerar mer på att vattenkranen står på hela tiden? Det är ju helt sjukt! Inte så miljösmart direkt.

  4. Emma skriver:

    1 dygn har våran katt varit ensam som mest, men oftast låter vi honom vara ute då, han är ju trotts allt en utekatt. Men kommer ihåg när jag var på semester tors-sön med min värdfamilj i usa, hunden fick vara på dagis medan katten fick vara hemma. Vet faktiskt inte om någon var där under tiden, dem nämnde iaf aldrig att någon skulle komma, tyckte så synd om katten, men han verkade må som vanligt när vi kom tillbaka, som tur var!

  5. Matilda skriver:

    Nja, ett dygn känns väl ok men inte mkt mer. Lite skillnad på utekatter med en lucka och låter sinnes att alltid har kranen på.

  6. S skriver:

    Nej det är dåligt, tänk om det blir stopp och översvämning? Tycker det är värre dock att lämna katten. Vet inte varför det skulle vara bättre för en utekatt, den behöver fortfarande mat vatten och tillsyn. Det är nog inte så kul för katten att t.ex. bli påkörd, slagen av människa eller djur och så ska den ligga på trappen och ha ont typ ett dygn eller mer? Det kan hända olyckor så även om katten inte bryr sig om sällskapet så ska den tittas till.

    1. Matilda skriver:

      Nä, det är iofs en point. Men att ha en innekatt i låst ensam u det längre tid känns som ovärdigt kattliv då de absolut inte är gjorda för att leva under sådana förhållanden. Men, nä, vill inte att någon stackars katt ligger skadad och lider oavsett.

      1. S skriver:

        Nej det är såklart inte vettigt att lämna en innekatt ensam utan tillsyn heller…! 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG