Bisarrt underhållande..

18:30 15 Jun 2016

Catrin Hedlund:

catrin

Allas vår favoritkriminella kvinna – Catrin Hedlund – fick ju som ni vet kicken från Nouw och kör nu solo på egen domän och jag kan inte tänka mig att jättemånga läser hennes blogg men jag tittar in då och då för att hålla mig uppdaterad.
Därför blev jag förvånad när jag såg att ett inlägg hade hela 53 kommentarer medan de flesta andra bara har ett par stycken.

Poppa er lite popcorn och sätt er bekvämt i soffan för det här är något ut över det vanliga.
Alla där inne påstår att dom inte känner Catrin privat men i så fall läser dom i alla fall varandras bloggar för personangreppen står som spön i backen.
Skällsord i var och varannan kommentar, dolda hot, påhopp, barns diagnoser blandas in och hej vad det går i en jäkla sörja.

Vad är det som pågår? Jag tycker också att Catrin har en del på minuskontot efter vad hon gjort men hur ORKAR man sitta och slänga käft på det där viset?
Ett kort utdrag:

 

c1 c2 c3 c4 c5

69 kommentarer | “Bisarrt underhållande..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Catrin skriver:

    Jaop jag fick kicken precis som du! 😉

    1. H skriver:

      Med den lilla skillnaden att du är dömd brottsling och Camilla inte ens bröt mot någon lag…

      1. Plumbob skriver:

        Det är ingen idé, hon fattar inte att hon borde skämmas..den människan har ingen skam i kroppen alls.

      2. Catrin skriver:

        Inte ännu… Men med tanke på vad som ramlat in för anmälningar mot henne den senaste veckan så vet man ju aldrig..
        Oavsett vad, Camilla; på något sätt gillar jag denna blogg även om jag inte läser den allt för ofta.. Dock så tycker jag att du går på lite för hårt på vissa som kanske inte är lika starka rent psykiskt som både du och jag är.. Men tack för en underhållande blogg! Och vi båda som fått kicken kanske ska tänka på vad vi skriver och hur vi formulerar oss? Right? ?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Jag är inte jätteorolig. 🙂
          Men du.. försök inte söka allians med mig bara för att du behöver en bundsförvant i bloggvärlden efter allt du ställt till med – det uppskattas inte och kommer aldrig hända..

    2. Saga skriver:

      Har ”följt” Catrin i många år och vågar påstå att det inte är Catrin som är inne och kommenterar i Catrins namn just nu. Kommentarerna här håller en alldeles för hög språklig nivå för att vara Catrin Hedlund. Det förekommer till och med ett ”dock” i en av meningarna. I call bullshit on this one.

  2. H skriver:

    Jisses vilken människa….

  3. Josephine skriver:

    Jag känner mig helt seriöst rädd för henne. Det har nog slagit över några varv där…

  4. Sara skriver:

    Hånar denna Catrin påriktigt en kvinna för att hennes son har autism?! 😐 värsta jag sett.. Fy vad kall människa

    1. Malla skriver:

      Två fel gör inte ett rätt, men denna kvinna (C/Å/Carina mm) har skrivit riktigt elaka kommentarer om Catrins ena son bland kommentarerna på ett annat forum. Så pass elaka att de modererades bort och hennes kommentarer hårdmodereras fortfarande. Kvinnan har dessutom själv skrivit att hon har flera diagnoser och att även hennes son har det.

      Men som sagt, det ursäktar inte att någon av dem skriver om den andres barn.

      1. Saga skriver:

        Vilka var det andra forumet, där Carina ska ha skrivit elaka kommentarer om Kevin eller Kelian?

      2. Malla skriver:

        Varningsgruppens sida om Catrin.

        Men majoriteten av C/Å/Ninni/Carinas kommentarer är raderade (och nya raderas emellanåt) då de inte på något sätt bidrar till syftet av sidan – att varna om bedragare och deras tillvägagångssätt.

  5. Catrin skriver:

    Oroa dig inte Camilla, söker ingenting hos dig eller här på din blogg… ?

    1. Harkel skriver:

      Bara lite mera besök på din blogg!
      Pengar, pengar…

    2. Bella skriver:

      Men du tror att för att Camilla blev avstängd från finest för att Tyra blev KRENKT så är du och Camilla på samma page i livet? :’)

  6. M skriver:

    Den människan skrämms verkligen ….. Känns så fruktansvärt obehaglig

  7. Lollo skriver:

    Hon verkar vara psykiskt instabil. Hur fan kan håna en kvinna för att hon har en autistisk son????

    1. Harkel skriver:

      För att hon har själv en IDS-diagnos som ännu har inte blivit fastställd på henne.
      Men troligen inom snar framtid kommer den att bli på henne efter allt hon har gjort.
      Troligen blir det fängelse för henne och då kommer de sannolikt utreda hennes psykologiskt.
      Det är mycket synd om hennes barn och hennes mamma och bror, vad hon har gjort.
      Det lilla vad jag har läst om henne på olika forum, så framkommer det hela tiden att hon saknar empati för andra personer.
      Tragiskt.

      1. Plumbob skriver:

        Nyfiken! Jag trodde det var klart med hennes straff nu? Varför tror du att det blir fängelse? Är det den här nya förundersökningen som det pratas om då?

      2. Harkel skriver:

        Hennes straff är inte klart.
        De håller på med förundersökningar mot nya bedrägerier, perioden 2015 mars-2016.
        Samt nytt åtal kommer att väckas för att hon förnekar vetskapen om nya polisanmälan mot henne.

      3. Matilda skriver:

        Men snälla, uppmuntra inte såna här vilda spekulationer. Vet lite om människan i fråga men den här kommentaren känns väldigt spekulativ.

      4. Harkel skriver:

        Vilken kommentar anser du är spekulativ?

      5. Saga skriver:

        Åklagaren har själv sagt att det pågår en ny förundersökning så det är absolut ingen vild spekulation. Tvärtom ett faktum. De har inte beslutat om att väcka åtal än utan kommer göra det efter sommaren. Flera av de som anmält henne för bedrägerier hon utfört efter 2013 (förra domen täckte bara bedrägerier under 2012-2013) har dock fått svaret att just deras anmälan inte kommer tas med då åklagaren redan har tillräckligt för en fällande dom. Talar starkt för att åtal kommer väckas.

        Gå in och läs tråden om henne på Flashback om ni vill veta mer. Vi är många som gjort ett ganska bra grävjobb om jag får säga det själv så det finns mycket intressant.

  8. S skriver:

    Fortsätt skriva om henne, för jag vill veta vad denna människa skriver men vägrar klicka mig in på hennes blogg! Tror det är många som känner likadant så vi kan spara in en del klick till hennes blogg om du fortsätter skriva om henne 🙂

    1. Carina åkerlind skriver:

      Nya anmälningar har bekräftats av media, dom har skrivit det, bara att googla

  9. Jenny skriver:

    När jag googlade såg jag att hon för länge sen pratat ut i tidningar om att en från Panetoz var pappan till hennes barn fast han inte var det. Skumt.

    1. Harkel skriver:

      De tog Dna-test och då visade sig att han inte är pappa till barnet. Som hon fortsätter att vidbehålla att det är.

      1. Maria skriver:

        Men herregud, stackars barn 🙁

    2. Saga skriver:

      Senast igår vägrade Catrin, ännu en gång, dementera den tidigare lögnen om att Panetoz-killen skulle vara pappan. Hon har fortfarande aldrig gått ut offentligt och sagt att hon ljög/hade fel.

      Enligt folkbokföringen är det en kille som heter Jimmy som är pappan till just det barnet. Vet vem Jimmy är. Han är definitivt inte samma person som den Panetoz-medlem Catrin hängt ut under ca två års tid nu.

  10. Dani skriver:

    Är personen med namnet ”Å” en offentlig person? Någon som vet?

    1. Malla skriver:

      Nej, inte offentlig alls. Eller på Varningsgruppens sida om Catrin så har hon härjat ganska friskt ett tag, då med hela sitt namn och berättade dessutom om sitt liv. Ägaren av Varningsgruppen var till slut tvungen att kliva in och moderera ganska hårt bland kommentarerna för att denna kvinna var helt hejdlös och gick bl.a. på Catrins barn på ett riktigt otäckt sätt. Hon skrev att hon tyckte att Catrins ena son såg efterbliven ut mm. Kvinnan skrev även att hon själv har flera olika diagnoser och att även hennes son har det. Hon är sjukpensionär och är 50+…

  11. Vic skriver:

    Någon som har bra tips på hur man kan läsa tragiska bloggar såsom Catrins m.fl. utan att ge bloggarna klick och således pengar?

    1. VV skriver:

      Adblock tar bort annonser så att de inte tjänar på det eftersom det inte syns för dig:)

      1. Saga skriver:

        Catrin tjänar inga pengar alls på sin blogg. Ingen vill annonsera där längre och hon har inga samarbeten med företag. Hon hade ett samarbete för ett par veckor sedan med världens minsta företag. Det upphörde dock efter ca 10 minuter när någon kontaktade företaget i fråga och undrade om de visste vem de samarbetade med. De hade inte kollat upp Catrin men så fort de gjort det avbröts samarbetet och blogginlägget om företaget försvann.

    2. wäääs skriver:

      Hej,

      använd unvis.it

      http://unvis.it/

      1. alice skriver:

        Hur använder man unvis.it? Unvis.it/bloggadressen?

  12. Anna skriver:

    Hallå, tips till CamCam och alla andra som inte vill ge klick till Catrin: unvis.it! Gör så att en kan se sidan utan att gå in på den 😉

    1. sr skriver:

      Jag kan inte läsa Linn Olssons och nellies blogg via den? :-s

    2. Matilda skriver:

      Har provat på Tyras blogg men tycker inte det funkar riktigt. Är inte helt up to date och kommemtarerna kommer ej med. Skulle typ betala för att läsa vissa bloggar utan att de får betalt för det.

  13. Oops.. Har inte hört om henne tidigare men det här var speciellt 😛

  14. Lina skriver:

    Det är bra att det upplyses om henne så att fler och fler människor kan hålla sig undan henne och hennes vidriga bedrägerier. Så himla tragiskt att hon har barn, jag hoppas verkligen att dom tas ifrån henne innan hon förstör dom också eller att hon skärper sig här i livet vilket jag tvivlar på. En väldigt väldigt tragisk människa.

    1. Sandra skriver:

      Tvivlar på att det finns så mycket som kan skärpas till. Människan lider ju uppenbarligen av en eller flera personlighetsstörningar.

      Antisocial personlighetsstörning karaktäriseras av en grundläggande bristande respekt för andra människors rättigheter, bristande förmåga att känna skuld och av att inte bry sig om sociala normer. Personer med denna störning är ofta inblandade i kriminella aktiviteter. Psykopati uppfattas ofta som en grav variant av antisocial personlighetsstörning.

      Sen finns där nog en släng av narcissism på det här också.
      Min högst personliga uppfattning är att personer som denna där är mer eller mindre omöjliga att ”bota”. Hade Catrin istället varit en man är min gissning att hon hade varit en av de där som i tid och otid ägnar sig åt våldshandlingar och åker in och ut från kåken. Att de en dag skärper till sig är väl ungefär lika troligt som att färgen blå en dag väljer att bli färgen rosa istället.

      1. wigwag skriver:

        Finns många kvinnor som upprepat begår grova våldshandlingar. Bara så du vet. Och Catrin är ingen av dem.

      2. Sandra skriver:

        Och fåglar flyger. Vad är det du vill säga?

      3. Lina skriver:

        Haha din sista kommentar var klockren ??????. Och jag håller med dig i allt du skriver.

  15. Sanna skriver:

    http://sv.tinypic.com/view.php?pic=358uvs3&s=9#.V2I3DMu5nqA

    Vet inte om du kanske skrivit om detta redan, men här är en bild som Catrin la upp på sin ig, där Kelians pappa är på besök. Denna bilden försvann tydligen rätt fort efter att någon frågat om det inte var Daniel i Panetoz som var Kelians pappa, då det inte är han på bilden.

  16. wigwag skriver:

    Det här är vad jag skulle kalla ett äckligt litet trolldrev på en person, Catrin, det antas en djävla massa skit om. Har hon mördat någon? Är hon pedofil? Har hon käkat opp sina barn? Nej det har hon inte. Vad det handlar om är bedrägerier på nätet och en och annan lögn vad jag förstår. Jisis folket..väx opp och kom ut i verkligheten. Här finns riktiga monster att förfasa sig över.

    1. M skriver:

      Du är ju inte riktigt klok. Att lura ett 200?st pers på pengar är inte ”riktiga monster” man ska akta sig för?! Att hon lurat till sig över 200tk nä, inget att oroa sig för här folk för det finns ju faktiskt pedofiler där ute i den ”riktiga” världen!
      Sök hjälp.

      1. Sanna skriver:

        Glöm inte anmäla en våldtäkt som aldrig ägt rum, för att få ut försäkringspengar, säga att hon är basketproffs i Dubai, när det senare visar sig att dom inte har någon proffsliga i dambasket där, och att hon i själva verket betalat för att få vara med och spela, eller det faktum att hon bestämt hävdat att Daniel i Panetoz är pappa till hennes barn, och sen när ett faderskapstest visar att så inte är fallet så försöker hon med att just DET testet visat det, men att minsann något annat test visat på motsatsen. Hon sitter även under rättegången och säger att hon är en förändrad kvinna och att det inte är hon längre (bedrägerierna) men samtidigt kommer det fram att den senaste anmälan är för någon hon blåst på pengar i mars/april i år.
        Självklart finns det alltid värre personer, men bara för det ska en ju inte blunda för vissa. Eller ska en skita i om det är någon som mördat en person för att det finns någon annan som beordrat folkmord? Strunta i någon som misshandlar djur bara för att det finns någon som våldför sig på barn? Gemene man är faktiskt kapabel att fokusera på mer än en sak i taget.

      2. Carina åkerlind skriver:

        Mer oroande är väl just det att hon lägger ut bilder på sina barn halvnakna jämt och ständigt i bloggen och på instagram, polisen har varnat för det, och barn som är lättklädda ska absolut inte läggas ut offentligt, då många bilder kommer i pedofilers händer, att hon har kört rattfull och blivit av med körkortet tills 2017 är ett fruktansvärt beteende, jo hon är farlig, för att hon är mytoman och ljuger om allting, ett av de 17 bedrägerier hon blev dömd för var hennes pojkvän Oscars minderåriga dotter som hon lurade av pengar på en resa av, och en vän till honom, en döv kvinna blev också lurad, en nära kompis till henne finns med som offer i förundersökningsprotokollet som ligger ute på flashback, där står det vilka hon blev åtalad för nu, vilket hände 2013, och nya anmälningar granskas ju nu, över ett tiotal, sista anmälningen var någon månad innan rättegången, efter det har hon inte vågat tror jag, om hon inte gick ut med att hon inte kommer att betala utan att staten får sköta det skulle nog inte folk vara så arga på henne, hon gör inte rätt för sig och provocerar ständigt med att skriva att hon köper hämtmat och leksaker fast hon skriver att hon inte har några pengar. En riktig smöba är hon.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Carina – Du är välkommen hit men jag kommer inte tillåta dig att kommentera på det sätt du gör i Catrins blogg. Hennes barn har ingenting med henne att göra trots att hon visar dom i bloggen så välj dina ord med omsorg. Går du över gränsen kommer du blockeras.

    2. Sandra skriver:

      Skulle inte förvåna mig om hon mördar någon en vacker dag också. Människans hjärna fungerar inte som den borde och saknar spärrar som hindrar henne från att åsamka andra människor skada. Hur långtgående konsekvenser detta får beror troligen högst på omständigheter.

      1. Amina skriver:

        sådär kan du ju inte sitta och säga?? Vad i *******??

      2. Bloggbevakning skriver:

        Du, det där är en rätt allvarlig anklagelse – långt ifrån bedrägeri. Skärpning!

    3. Carina åkerlind skriver:

      Hej, jag skrev inte att kevin såg efterbliven ut, använder inte det uttrycket, använder förståndshandikappad om det avses iq under 70, jag skrev att en på flashback skrev det och att det är flera som har spekulerat om honom, men skrev också att Catrin kanske har tagit så dåliga bilder så att hans utseende blir ofördelaktigt när det läggs ut bilder på honom, däremot har hon skrivit själv i flera blogginlägg att han är onaturligt snäll och nästan aldrig blir arg, med frågeställningen om andras barn är så onaturligt snälla, lyssnade däremot på ett ljudklipp där han pratade och han pratade ganska dåligt för att vara fem år, men det kan han ju komma ikapp, eftersom jag är utbildad barnskötare och bryr mig om barn så var jag orolig att hon kanske negligerar att han kanske har speciella behov, för hon har ju bytt förskola, barnavårdscentral och stuckit iväg utomlands när pappan till honom skulle ha haft honom, av egen erfarenhet vet jag att många föräldrar tyvärr sticker huvudet i sanden och byter skola/ förskola när personalen är oroliga för barnets utveckling. Det var en som skrev på flashback som skrev att hen träffade henne två gånger om dagen och fick intrycket att Kevin precis som Catrin inte var så smart direkt…. Men flashback är ju som här, det ljugs och förvrids, så det är bullshit att jag skulle skrivit att han såg efterbliven ut, få använder det uttrycket nuförtiden och definitivt inte jag, min son har atypisk autism och svår adhd, jag har svår adhd, och Catrin har i flera inlägg på sina bloggar spytt ur sig galla över bokstavsbarn, jag känner många med funktionshinder från min sons handikappjudo och dom är dom finaste personer som finns, skulle aldrig lura av pengar av folk, som Catrin har gjort, orsaken till att mitt inlägg togs bort var mer att en person hoppade på mig och var väldigt otrevlig, för hen läste inte mitt inlägg ordentligt. Jag är alltid väldigt noga med att skriva om någon annan har skrivit nåt och det skrev jag, är van att debattera, så skriv gärna om mig, men gör om och gör rätt?

      1. Bloggbevakning skriver:

        Carina – Du är välkommen hit men jag kommer inte tillåta dig att kommentera på det sätt du gör i Catrins blogg. Hennes barn har ingenting med henne att göra trots att hon visar dom i bloggen så välj dina ord med omsorg. Går du över gränsen kommer du blockeras.

      2. Carina åkerlind skriver:

        Jag måste ha rätt att skriva om jag anklagas för nåt felaktigt och jag har aldrig skrivit något liknande som det påstods.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Jag har varit inne och läst dina kommentarer och dom håller inte god ton. I’m just saying… Så. Nu är min rast slut – Lisa. =)

    4. wigwag skriver:

      Jag säger bara att mångas upprördhet här är opropportionell samt utsvävningar och antaganden är groteska. Ojojoj..en bedragare och så ljuger hon dessutom. Liksom .Ojojoj..näee vet ni vad.

      1. Lina skriver:

        Öööh?? Är du på riktigt?? De e väl fan klart det är allvarligt hur hon beter sig, människan lever på att lura andra människor i princip. Men du kanske tycker att det är helt okej att göra så eller? Du kanske vill att hon blåser dig på en massa pengar? De e ju bara lite bedrägerier herregud inte så farligt. Dear lord säger jag bara.

      2. wigwag skriver:

        Om nån blåser mig på pengar stämmer jag personen i domstol. Sen är det inget mer med det. Sån skit förekommer hela tiden och många som blir blåsta fattar det inte ens varpå bedragaren kommer undan. DET är betydligt mer upprörande än det här. Catrin borde satsa på att bli sk ”GOD man”. En lukrativ och säker verksamhet för personer med bedrägeri som inkomstkälla. Ett litet tips bara sådär.

  17. Carina åkerlind skriver:

    Hej, jag skrev inte att kevin såg efterbliven ut, använder inte det uttrycket, använder förståndshandikappad om det avses iq under 70, jag skrev att en på flashback skrev det och att det är flera som har spekulerat om honom, men skrev också att Catrin kanske har tagit så dåliga bilder så att hans utseende blir ofördelaktigt när det läggs ut bilder på honom, däremot har hon skrivit själv i flera blogginlägg att han är onaturligt snäll och nästan aldrig blir arg, med frågeställningen om andras barn är så onaturligt snälla, lyssnade däremot på ett ljudklipp där han pratade och han pratade ganska dåligt för att vara fem år, men det kan han ju komma ikapp, eftersom jag är utbildad barnskötare och bryr mig om barn så var jag orolig att hon kanske negligerar att han kanske har speciella behov, för hon har ju bytt förskola, barnavårdscentral och stuckit iväg utomlands när pappan till honom skulle ha haft honom, av egen erfarenhet vet jag att många föräldrar tyvärr sticker huvudet i sanden och byter skola/ förskola när personalen är oroliga för barnets utveckling. Det var en som skrev på flashback som skrev att hen träffade henne två gånger om dagen och fick intrycket att Kevin precis som Catrin inte var så smart direkt…. Men flashback är ju som här, det ljugs och förvrids, så det är bullshit att jag skulle skrivit att han såg efterbliven ut, få använder det uttrycket nuförtiden och definitivt inte jag, min son har atypisk autism och svår adhd, jag har svår adhd, och Catrin har i flera inlägg på sina bloggar spytt ur sig galla över bokstavsbarn, jag känner många med funktionshinder från min sons handikappjudo och dom är dom finaste personer som finns, skulle aldrig lura av pengar av folk, som Catrin har gjort, orsaken till att mitt inlägg togs bort var mer att en person hoppade på mig och var väldigt otrevlig, för hen läste inte mitt inlägg ordentligt. Jag är alltid väldigt noga med att skriva om någon annan har skrivit nåt och det skrev jag, är van att debattera, så skriv gärna om mig, men gör om och gör rätt?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Carina – Du är välkommen hit men jag kommer inte tillåta dig att kommentera på det sätt du gör i Catrins blogg. Hennes barn har ingenting med henne att göra trots att hon visar dom i bloggen så välj dina ord med omsorg. Går du över gränsen kommer du blockeras.

      1. Malla skriver:

        Love u CamCam! ?

    2. Carina åkerlind skriver:

      Jag har aldrig skrivit att hennes son ser efterbliven ut, kan du Länka ut det isåfall här? Jag refererade vad en annan skrev på flashback, jag har hållt den tonen som hon håller och det får man anse vad man vill om, har aldrig gått över gränsen anser jag själv, hon vill ju att folk ska provoceras och då kan man ju vara snäll och ge henne det nöjet, men det ska inte skrivas osanna saker om mig, för då resgerar jag naturligtvis, lögner ska väl inte tolereras här heller, ha en fin dag.

    3. wigwag skriver:

      Gör en Orosanmälan! Och åberopa flashback och annat du vill styrka din oro med. Sen har du gjort ditt som medmänniska och mer kan ingen göra.

  18. N skriver:

    Har försökte kommentera på hennes blogg vid två olika tillfällen… Men antagligen godkänner hon inte min kommentar. Fett irriterande..

    Får väl posta den här istället.
    Till Catrin:

    Åh du skulle bara veta hur mycket detta sticker i mina ögon! Jag blev utsatt för ett väpnat rån på min arbetsplats för ca 2 år sedan. Blev tilldelad skadestånd och eftersom förövaren inte var/är myndig blev hans föräldrar skyldiga till att betala en del av beloppet.. Tror du att de var villiga till de? Nej! Inte förrän kronofogden ringde på dörren för en utmätning kom han krypandes.. Och idiotien ville att jag skulle vara snäll och låta honom slippa betala räntan. FUCK NO sa jag till min advokat.

    Det roliga – tror ni snorungen börjat betala av sin del? NEJ inte ett jävla öre.
    Jag kan ju lova att han har ett jobb men säkert svart eftersom att så fort han börjar jobba kommer jag få pengar. Så jag kan inte förstå hur du kan (du framstår som det iallafall) vara så känslokall och likgiltig över detta! Ni har förstört folks liv på olika sätt! Han genom att få mig att tro att jag skulle dö. Du har tagit något som inte är ditt. Jag FÖRSTÅR INTE hur du inte kan förstå att din livsstil sticker i människor ögon..

  19. E skriver:

    Borde inte soc bli inkopplad?! Om dom inte redan är det? Det är verkligen inte nyttigt för små barn att växa upp i en sådan miljö.. Hon är ju trots allt en brottsling, så något stöd borde väl barnen få..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg