Här går det undan..

20:47 17 Jun 2016

Tyra:

julia
julia2

Det skulle vara intressant att veta varför nya chefen Julia – Cornelia Ryléns syrra och den som skulle ta över allt ansvar på Starrider –  inte stannade kvar som anställd hos Tyra i mer än 4 månader.

35 kommentarer | “Här går det undan..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Z skriver:

    Ja det är verkligen intressant! Snacka om att hon har omsättning på såväl vänner som hästar som medarbetare.

  2. Sandra skriver:

    Det har ju uppenbarligen skurit sig någonstans, annars avslutas ju inte en tjänst så snabbt. Men jag tror ju inte att den fd. chefen är att beskylla iaf.

    Nu faller bitarna på plats gällande Tyras semester / intensiva jobbperiod. Hon åkte ju iväg för att ta det lugnt och inte jobba, men sen verkar hon ändå knappt ha gjort något annat. Att hon inte har nämnt ett knyst om varför semestern uteblev är väl förmodligen för att det inte finns någon sanningsenlig förklaring som låter bra och ser bra ut för varumärket.

  3. Jenny skriver:

    Också därför Cornelia och Tyra aldrig längre nämner något om varandra!?

  4. A.j skriver:

    Någon som har någon mer info om Fleur? Det har vart helt tyst om den hästen i flera månader, både från T och C? Lever hon ens?

    1. Therese skriver:

      Cornelia har skrivit att Fleur är hos Sussa, kvinnan som jobbar hos cornelia. Tror hon håller på med NH och sånt 🙂

      1. N skriver:

        Vad är NH? Aldrig hört det innan 🙂

    2. Mikaela skriver:

      Hon är hos nån som jobbar henne från marken ett tag!

      1. A.j skriver:

        Ahh har missat detta, tack för info! 😀

  5. Josephine skriver:

    4 månader är ändå bra kämpat! 😉

  6. Anna skriver:

    Har svårt att tro att hon kan ge en marknadsmässig lön till en chef.

  7. Sanna skriver:

    Kan du svara på en fråga jag har haft ett tag ? Tyra är ju din gamla vän – vilket du nämnt ett flertal ggr – det jag undrar är några saker ;

    * hur orkar du skriva om henne hela tiden ?

    * vad får du ut av det ?

    * dina andra vänner måste ju vara livrädda för att råka säga fel eller fnissa vid fel tillfälle eller råka hamna i bråk med dig för vips, så kan man hamna på din blogg ?

    Är det värt det ? I slutändan ? Att ständigt gräva i hur en gammal vän sköter sin blogg ?

    Och kom inte med ” hennes blogg är stor så hon får skylla sig själv att den är aktuell ” finns flera stora aktuella som du tydligt missat / inte bryr dig om. Men du verkar totalt besatt av hennes . Känns verkligen bara patetiskt och sorgligt att klick /pengar kan få en att tappa det så totalt . lite roligt ändå att din blogg inte hade varit något om det inte vore för andra bloggare… Utan dom inget du . Och ändå är du så dålig på att bemöta kritik när det gäller dig själv #alltidnågonannansproblem. Du måste vara underbar att ha som vän . Pålitlig och allt .

    Så. Nu har jag sagt mitt . Hoppa gärna på mig . Länkar min blogg för avskyr anonyma kommentar , man Ska alltid stå för det man sagt , hade varit intressant att höra din förklaring till varför du fortsätter att varje dag skriva om en gammal vän som så tydligt inte verkar Vilja bli omnämnd . Måste du skriva om henne eller vad ? 😉 <3

    1. Isabelle skriver:

      Hade hon varit vän med andra storbloggare hade hon väl skrivit om de också? Jag tycker Camilla är proffsig i sitt skrivande om Tyra. Hade hon inte skrivit om henne hade hon blivit betydligt mer kritiserad för kring Tyra är det alltid nått haha. Underhållande tjej, minst sagt!

    2. Sandra skriver:

      Får nog säga att dina frågor var lite märkliga. Speciellt den 3e.

    3. Mikaela skriver:

      Haha butter man var…

    4. Therese skriver:

      Tycker också att det var märkliga frågor. Så länge hon inte har fler vänner med en av sveriges största bloggar så lär ju ingen behöva vara orolig? Och vilka andra storbloggare struntar hon i? T.ex. Kenza har ju kanske inte omnämnts i så många inlägg, men det beror ju på att det inte finns så mycket att kommentera kring henne. Det är ju också därför som hon inte får massa kommentarer som kritiserar eller ifrågasätter. Tyra däremot är ju raka motsatsen. Att det finns mycket att skriva om henne beror ju på henne och sättet hon driver sin blogg. (Däremot kan jag ifrågasätta moralen när man skriver vissa saker om en person som är så pass psykiskt sjuk som Tyra, oavsett om Camilla känner henne eller inte. Men o andra sidan tycker jag inte att en person som Tyra i dagsläget ska ens ha en blogg. Vissa saker hon skriver BEHÖVER rent av ifrågasättas och kritiseras. Typ när hon skriver bra om veldstar eller när hon hänger ut folk). Sen har väl även din kommentar rena faktafel. Camilla har ju haft en stor blogg redan innan sin skvallerblogg? Så din kommentar känns mest pinsam och märklig om du frågar mig.

    5. Z skriver:

      Men snälla, Tyra är mest underhållande i hela bloggvärlden – givetvis ska hon skriva om henne. Sluta tjura 😀

    6. Plumbob skriver:

      Att säga att hon inte är något utan andra bloggar..måste ju vara det dummaste jag hört hela året. Att en blogg om andra bloggar inte är något utan bloggar?

      Tänkte du igenom det där innan du skrev?

      Sen har ju Camilla redan en karriär inom musik, så det här är en hobby.

    7. Evelina skriver:

      Men Sanna, det är ju så att Tyra är underhållning på hög nivå. Hon är den mest galna människan i bloggvärlden och bara för att man varit vän med någon betyder väl inte det att man kommer hålla den om ryggen hela livet. Nu är det ju så att Tyra skriver galet mycket skit om Camilla OCH alla andra ”vänner” hon haft. Hon har verkligen skrivit öppet i bloggen om hur vidriga folk är, de har inte ens haft en egen blogg att ”försvara” sig i. Nä du, Tyra får ligga som hon bäddar och eftersom att denna bloggen faktiskt handlar om andra bloggar så är det väl självklart att den största dåren i bloggvärlden ska omnämnas. Jag tror inte Camillas andra vänner är oroliga alls, det var en konstig fråga. De är förmodligen inte begåvade med 10 olika personligheter och noll självinsikt.

    8. Anna skriver:

      Jag tycker Camcam är otroligt rättvis i det hon skriver om Tyra. Hon skriver inte ”illa” om henne på något sätt, utan skriver på det skämtsamma, drivande sättet om alla.

      Jag utgår från att cam och Tyra har bråkat vid något tillfälle. Och har de gjort det så tycker jag att det är rätt så fantastiskt hur objektivt hon skriver om Tyra. Att hon inte försöker få med sig andra att tycka att Tyra är dum i huvudet etc.
      Nu råkar det vara så att Tyra är rätt så bra på att fixa den delen själv..

      1. anneli skriver:

        Skämtsamt för vem?

      2. Anna skriver:

        För dem som inte är humorbefriade och PK.

    9. T skriver:

      Nämen, en ny liten ”Lisa”

      1. anneli skriver:

        T jag antar att kommentaren är till mig . Kan snabbt ta dig ur villfarelsen att jag varken är liten eller någon ” Lisa”.

    10. Z skriver:

      Håller med dig ”sanna”. Kunde intr sagt det bättre själv men har inte orkat skriva något om det.
      Jag tycker också det blir så genomskinligt när hon skriver om tyra. Alla fattar att det är något personligt och anledningen till att hon går på så hårt på just henne.. särskikt efter allt kaos då camilla fick stänga ner sin blogg, dels pågrund av tyra. Sen dess är det ännu mer inlägg om tyra och det är så sorligt då man verkligen märker i sättet hon skriver att det ÄR personligt. Det är inte skvaller det här.. bara påhopp. Det blir inte ens kul att läsa när inläggen blir så elaka

      1. Elin skriver:

        Men va?! Hon skriver ju likadant om alla. Tyra är inte extra utsatt.

      2. Anna skriver:

        Det stämmer ju inte alls? Ni som känner att ni måste försvara t, hur reagerar ni över hennes inlägg där hon typ ödelägger andras levebröd. Är ni helt blinda för det? Det finns så mycket ni inte vet dessutom, mail som cirkulerat, sponsorer som drar sig ur osv.

      3. kiddi skriver:

        Håller med. Får en dålig magkänsa så fort jag ser att det är ett urdrag/bild från Tyras blogg. Det känns väldigt mycket mer personligt när Camilla går på Tyra jäfört med alla andra som hamnar på bloggen. Camilla är underhållande och proffsig, förrutom när det gäller Tyra… Jag tycker o Tyra och tycker at det är synd att livet inte alltid går som hon vill. Visst, hon kan betee sig väldigt klumpigt, men att ta upp missbruk osv för billiga skratt från anonyma läsare är lite väl låg nivå även för en satir-blogg.

  8. Anna skriver:

    Visst skulle hon gifta sig i juli? Enligt inlägg för några månader sedan…

    1. Mikaela skriver:

      Skjutits på

  9. >:( skriver:

    Hon har ju sagt att hon inte skriver om privata saker hon fått reda på för att hon är vän med folk, och det tycker jag att hon håller! Hon har aldrig skrivit något personligt som inte skrivits på en blogg eller något annat.

  10. E skriver:

    Sanna: Tror du verkligen att hon skulle ha ett helt inlägg på sin blogg där hon skriver att hennes vän skrattade vid fel tillfälle? Nej, det låter ganska långsökt va?

  11. anneli skriver:

    Anna vad finns det för humor i inlägget som vi kommenterar måste jag fråga dig som inte är humorbefriad?

    1. Sandra skriver:

      Tyras liv är ju lite som en dokusåpa. Typ som att följa Gunilla från svenska hollywoodfruar. Bisarrt? Ja. Underhållande? Ja.
      Precis som med Gunilla ligger humorn i att Tyra inte själv förstår hur knasig hon är och att hon hamnar i knasiga situationer helt tack vare sig själv, utan det är alla andra som är knäppa, dumma och gör fel.
      Även om det inte står utskrivet så är det väl det som det här inlägget handlar om. Att hon har försatt sig i ännu en knasig situation.

  12. Sofie skriver:

    Förlåt men det är ju värt att uppmärksamma detta då ingen i tyras närhet blir speciellt långvarig om vi ska lägga korten på bordet?

  13. andrea skriver:

    Tyras blogg är som en bilolycka. Man vill inte titta, men gör det ändå.
    Egentligen anser jag att Tyra är en sorglig kvinna som inte tar tag i det som är det riktiga problemet. Hon själv!
    Jag har följt hennes blogg i många år och aldrig har jag varit med om en människa med så mycket ”otur” och det är alltid någon annans fel. Varför finns det ingen i hennes närhet som stoppar och vägleder henne? Kan hennes ego vara så gigantiskt att hon skiter i allt och alla, bara för att få göra som hon själv vill.
    Jag vet inte hur många bästa vänner jag läst om genom åren. Jag tror t.o.m. att Bloggbevakning har tillhört dem. Dessa bästa vänner har kommit och försvunnit ganska fort.
    Mycket av det som Tyra planerat har gätt åt pepparn och självklart är det någon annans fel.
    Tyra borde, om hon är lite smart och klok, se ett mönster i det hela. Minsta gemensamma nämaren är alltid hon själv.

    Min önskan åt Tyra, är att hon söker hjälp och stöd för de ev. problem som ligger i botten. Detta, utan att hon ska kräva specialbehandlig för att hon är superviktiga Tyra.

    Lång kommentar, nu ska jag dricka ett glas rosé.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp