HEJA ISLAND!!

16:00 23 Jun 2016

Egoina:

island

Samma här!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen!
I love me an underdog!

HEJA ISLAND!!!!!!

Med tanke på hur stor del av publiken som kommit för att heja på Island så måste det ju vara helt tomt på ön? Bästa tillfället att råna en bank kanske?

18 kommentarer | “HEJA ISLAND!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lollo skriver:

    Camcam vet du hur statistiken ser ut för Bellas internationella blogg? Hade hon inte en som var helt på engelska?

  2. Elsis skriver:

    Hahahaha dessies senaste instabild ‘när man är för lång för instagram och måste kapa huvudet för att kunna visa jeansen’……. Första kommentaren är klockeren ‘tips,ta kortet längre bortifrån’ hahahah dog
    Påminde mig om youtubeklassikern ‘kaj du simmar ur bild’

    1. annis skriver:

      Hahaha, den glömmer man aldrig!! ????

  3. Danie skriver:

    Island gick ju typ i konkurs för några år sedan så tror inte där är så mycket på banken…. ;D

    1. Paula skriver:

      Nej, det är förmodligen fortsatt tomt i de isländska valven.
      Finns det isländska pengar så är det i skatteparadisen.

    2. Harkel skriver:

      Kanske lite snygga fiskskinn finns på banken.
      Men för att återgå till handlingarna.
      Det är alltid kul med David och Goliat som det blir med Island samt att våran fd landslagstränare Lars Lagerbäck är deras tränare.
      Som nu har blivit ”kung” på Island.
      Hade han varit isländska medborgare, så hade folket på Island nominerat honom till president!
      Heja Island! ⚽

  4. Johanna skriver:

    Jag misstänker att Tyra gått under jorden. Kanske lika bra! Jag hoppas att det inte hänt nåt speciellt utan att hon bara inser att enough is enough. Som de flesta läsare kan se och tro skulle hon säkerligen må bättre av ett liv utanför media. Jag vill för hennes eget bästa att hon gör det men samtidigt är det rätt underhållande att följa hennes löften (och när hon bryter dom och låtsas som ingenting) och att läsa när hon säger emot sig själv helt och hållet. Feel better Tyra!

    1. Johanna skriver:

      Skrev detta på tyras blogg och nu är den borttagen. Så tydligen är hon inte helt borta i feber eller liknande. Men varför raderar hon den? Varför inte bara skriva ”jag håller inte med” eller ”ja, du har helt rätt!”??????

      Längtar efter förklaringen till denna bloggpaus :p

  5. wigwag skriver:

    Folk på den här bloggen är ju så jävla störda att Bella, Tyra samt Dessie kommenterats redan efter 5 kommentarer på ett inlägg som handlar om Island! Jisis!

  6. wigwag skriver:

    Island möter England i 1/8 dels final. Jag älskar Island. Den lilla fotbollstokiga nationen som har allt det som Sverige saknar. Folk fattar inte hur mycket det här betyder för Islänningarna. Ungefär som om Gotland hade ett eget lag i EM. Fifan vad dryga Gotlänningarna skulle vara. Gotland-Österike 2-1 liksom. 10% av Islänningarna är på plats, dvs ca 30000 pers, men jag gissar det fylls på stadigt och mot England kan det vara uppmot 50000. Går dom vidare till semi och final lär halva befolkningen vara i Frankrike. Ja Fifan vilken saga det börjar bli. Helt hysteriskt.

  7. Dinosaur skriver:

    Jag är visserligen från Färöarna, men det är väl fan nästan Island.. In any case, är så jävla glad att dom har kommit så långt! Áfram Ísland!

    1. Lisa skriver:

      Det tillhör Danmark haha men det är nära! Så vi räknar in dig i Island ?

      1. Dinosaur skriver:

        Tack! Jag räknar er med i segern också!
        Det gör btw ont på mig när du säger at vi tillhör Danmark.. Men det er another story for another time.

    2. Kristin skriver:

      Det är klart att Färöarna är nästan Island, det tycker vi på Island i alla fall 😉

  8. J skriver:

    Alltså kan vi inte ta upp det nya trend-ordet ”magiskt”, seriöst – ALLA använder det. Stör mig något fruktansvärt på det ?

  9. JJ skriver:

    Som 25 % isländsk blir man lyrisk. Släkten på Island säger att det är fullständig eufori vilket ju är HELT i sin ordning!

  10. Amelie skriver:

    Om Island slår England kommer jag dö, England har fler registrerade fotbolsspelare än vad Island har invånare. ? Jag är så stolt över Island, till skillnad från vad jag är över besvikelsen vi kallar Sveriges landslag.

    1. Lisa skriver:

      Håller med men samtidigt har Island Lars Lagerbäck som förbundskapten och han är en otroligt duktig tränare. Anledningen till att han fick gå från Sveriges landslag var för att han inte kom överens med Zlatan – eller snarare struntade Zlatan i hans regler. Jag tror dock Island kan bli farliga för de har bra mittfältare och fokuserar åtminstone på bollen till skillnad från Sveriges landslag.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg