I am back!

09:04 13 Jun 2016

Just sayin’..

Puss och tack alla mina fina läsare!

Nu kööööör vi!
Inga kommentarer följde med från Finest men det skiter jag i.. Jag ville bara därifrån.
Men NU kan ni kommentera HÄR igen! Bra va!?

Om ni vill veta vad som hänt – http://www.fitterbittan.se/2016/06/oppet-brev-fran-bloggbevakning/

55 kommentarer | “I am back!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lollo skriver:

    Yaay du är tillbaka!! <3

  2. Antonia skriver:

    Då kör vi!
    Det fria ordet får inte stoppas och alla försök till censur måste bemötas med större öppenhet. Sanningen får inte förkvävas och förtigas.
    De som kämpar mot det fria ordet kan vi deportera till Eritrea eller kanske Nordkorea om någon skulle tycka där verkar trevligare.

  3. Malin skriver:

    Woho så lycklig över att du har fått upp bloggen igen!! 😀 fick ett icke-svar på mitt mail jag skickade till finest igår. Det enda Elin svarade på var att det inte alls bara var Tyra som hade hört av sig som jag hade skrivit i mitt mail enligt henne. Bara det att jag hade skrivit pga DET DREV Tyra startat, inte bara Tyra alltså.. Antingen så hade Elin inte läst mitt mail så noga eller så har hon vissa problem med att tolka text 😛 Jag svarade på det men lär väl inte få något svar.

    Anyways, är så glad att du är tillbaka, och på en plats där ingen kan ge dig någon skit! 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det är samma skit dom säger till mig..

      1. Malin skriver:

        Fy fan! Hoppas att du har ork att gå till grunden med detta då det verkar som att de brutit mot ert kontrakt. Jag är i alla fall sida #backacamcam 🙂 hehe

  4. Tove N skriver:

    Gjorde glada dansen när sidan kom upp igen. Jag missade allt som skett på fitterbittan.se och misstänkte att finest vikt sig u det trycket i helgen. Blev ledsen när jag förstod att jag gissat rätt. Fegt säger jag bara!

    I veckan kommer man kunna komentera på Tyras blogg igen och jag hoppas den kraschar från all kritik som kommer komma kring vad hon gjort i helgen.

    1. Sandra skriver:

      Det går att kommentera hos henne nu igen.

      F.ö skriver Tyra ”allt gammalt är historik och ett minne blott och nu blickar vi framåt”.
      1. Den har vi inte hört förut!
      2. Den här bloggen är ju långt i från ett minne blott

      1. Hmm skriver:

        Just felanvändandet av ordet historik fick mig att fnissa lite. 😉

      2. Tove N skriver:

        Alltså vadå inte ta ansvar för saker man gör… Hon drar igång värsta drevet och så fort fokusen inte ligger på henne utan någon hon ogillar så bara ”nu är jag klar, låt oss gå vidare”. Enda anledning till att hon kunde göra så är ju för att ingen kunde kritiserad hon skrivit för att kommentarerna är stängda. Diskussion verkar hon definitivt inte vara intresserad av.

      3. Tove N skriver:

        Kände jag va lite otydlig.. . Jag menar att HON inte tar ansvar.

  5. Dressyrryttare skriver:

    ÄNTLIGEN!!

    Välkommen tebax 🙂

  6. alice skriver:

    Jeeeezuz vilken abstinens jag haft! ?

  7. Miika skriver:

    Härligt ha dig tillbaka!!

  8. Hmm skriver:

    Hurra, hurra hurraaaaaaa!

    Skiter i ifall kommentera inte följde med. Dem om skulle läsa vad som sades har redan läst det. Behövs inte dokumenteras för framtiden. Finn säkert någon liten pilleutt som tagit print screens iaf ifall det skulle behövas. 😉 😎

    Eller så kan du hitta dem med way bakc macine. 🙂

  9. H skriver:

    Kul att du är tillbaka! Vi får trycka upp länken i fejset på Dessie och Tyra så det sitta och sura med sin fanclub sen. 😀

  10. E skriver:

    JAAAAA!!!! Fuck finest, fuck Tyra och fuck alla andra som förstörde våra dagar för att vi inte kunde läsa favvo bloggen. LÖÖÖÖVEEEE ❤️❤️❤️

  11. Lina skriver:

    Tycker det är så konstigt att dom ville ha din blogg på sin plattform för bara några veckor sen och sen stänger av den, fast du inte skrivit något ”värre” än var du gjorde när du gick över till finest. Att dom sen delar ut priser till bloggare som Kisse, Dessie och Katrin är ju helt sinnessjukt eftersom dom faktiskt skriver kränkande saker och hänger ut människor.

    1. anna skriver:

      så sant, så sant!

    2. HAHA! Tack för påminnelsen om priset till Katrin. Hade det inte varit så roligt hade det nästan varit tragiskt. Kan vi inte göra något slags dubbelmoralpris till Finest? En kappvändare i guldpläterad skit?

  12. Margit skriver:

    Wooooh! Vi står på din sida mot dubbelmoralen med hjälp av en injektion humor som bloggvärlden så desperat behöver.

  13. Kattfan skriver:

    Woohooo!!!!! Äntligen!

  14. L skriver:

    YAAAASSSS! Du är tillbaka, och inge mer finest, thank god! Fick en bad feeling redan när du bytte till finest, har aldrig fått något bra intryck av dom som portal, känns bara oseriöst och det fick man ju bekräftat nu.
    Men en sak jag inte förstår är blev du hackad eller var det finest som stängde ner din blogg? Förstod inte riktigt det där?

  15. Eva skriver:

    Förmodar att du förlorat dina sponsorer/reklamkontrakt nu? Bara antar eftersom du låg på Finest och det var ”deras” kontrakt?

    Vi alla som läser din blogg förstår hur mycket tid och svett det ligger bakom att hålla oss roade och tror de flesta håller med mig om att det är trist att du nu (kanske – som sagt, bara antaganden) inte kommer att ha några inkomster från bloggen tills sponsorerna hittar tillbaka.

    Om du skaffar ett särskilt – för detta – swish konto så kommer i alla fall jag att skicka över pengar för att hålla bloggen uppe tills du börjar tjäna pengar igen.

    Vad säger ni andra?

    1. Tove N skriver:

      +1 på den!

    2. Saga skriver:

      Ja! Eller patreon! Kanske smidigare då det är som ett slags autogiro där man själv bestämmer belopp.

      1. Agnes (en annan) skriver:

        men va, Swish är det enklaste som finns, bara ett nummer som behövs och man kan välja belopp där också. 🙂

  16. Therese skriver:

    Jag har reflekterat en del över det här. Det du gjorde som var dumt var att skriva att det var Tyra i det där inslaget från P3 när de säger att man inte får lön. Det där tycker jag absolut inte låter som Tyra, så där har du ju faktiskt spridit falska saker om henne. (Dock har hon väl även haft en del praktikanter osv och en del har säkert varit svart). Resten du skriver tycker jag absolut inte är elakt (är väldigt förvånad att vissa kan bli så upprörda över inlägget med andreas adress exempelvis) och jag gillar verkligen bloggen! Men när du skrev det där så gav du ju Tyra något att gå på… Då har du ju faktiskt spridit osanna rykten som är till hennes nackdel, även om det bara gäller en sak av tusen saker som du har skrivit. Tycker faktiskt att du ska be om ursäkt över just det, så tycker jag absolut inte att någon kan anklaga dig för något, för i övrigt har du inte gjort något fel anser jag.

    1. Maria skriver:

      Fast det ÄR Tyra som pratar i inslaget. Har för all del inte pratat med henne i telefon, men däremot öga mot öga. Önskar att man kunde få SR att bekräfta detta.

      1. Jenny skriver:

        Men så länge det inte är bevisat så ÄR det faktiskt inte sant

      2. Therese skriver:

        Jag är inte ett fan av Tyra, men NEJ det är inte hon… Början låter likt, men inte sen. Sen att de har samma dialekt är ju en annan sak.

    2. Malin skriver:

      Måste säga att jag håller med om att det var likt Tyras röst. Dock har jag inte hört hennes röst sedan typ ”Kenza och Tyra show” men annars så.

      1. Jenny skriver:

        Borde det inte gå att få SR att antingen dementera eller bekräfta ryktet?

      2. Jenny skriver:

        Och med SR så menar jag Sveriges radio och inte star rider xD

    3. Josse skriver:

      Fast jag är ganska säker på att sb redan har publicerat den länken (såvida det inte finns två olika, det här va ett bra tag sen) och då startades det inga hat drev så tror att det mest beror på VEM som publicerar i det här fallet..

      1. Jenny skriver:

        Skillnaden är väl att Sb aldrig sa ”jag är säker på att det är Tyra”

    4. Johanna skriver:

      Jag tyckte det va totalt över gränsen när det skrevs om personliga sms mellan tyra och camilla angående hennes mående och tidigare missbruk av smärtstillande som skulle outas om inte tyra slutade upp med att kritisera bloggbevakning. Tror inlägget är borttaget nu, hittar det inte iaf. Att använda en persons missbruk och mående som utpressningsmaterial känns inte helt ok. Jag tror inte Camilla är världens blogghelgon som står upp mot sjuka ideal ochvyttrandefrihet (som hon gärna själv framställer sig som) utan hon är nog lika ful och hetsig på followers som resten av denna skara människor, hon har bara en annan taktik.

      1. Hmm skriver:

        Öööh, du har nog missat hur och vad det var som outades och av vem från början.

  17. FK skriver:

    Woop woop! Som jag väntat!!

  18. Anna skriver:

    Var finns samtalet om det oavlönade jobbet som ger sjuhelvetes erfarenhet att lyssna på?

  19. Bibbi skriver:

    Tack och lov! Blev lite orolig där ett tag innan jag läste förklaringen hos Victoria.
    Jag kommenterar inte så mycket men älskar att läsa. 😀

  20. Majsan-Majlis-motorsåg skriver:

    Heja CamCam!!!

    Jag tycker att din blogg är en redigt frisk reflekterande fläkt! Känner ofta när jag kollar olika bloggar att jag vill formulera något konstruktivt välmenande ord riktat mot narcissismen som tycks flöda, men ids inte då det säkert kommer framstå som ”avundsjuka” eller dylikt. Tycker därför att denna blogg på ett skönt sätt, med glimten i ögat, gör jobbet med att sätta saker i perspektiv. Därtill tänker lilla jag att bloggare VÄLJER att dela med sig av olika aspekter av sina liv, aspekter som du tar upp och reflekterar kring, så jag förstår inte hur bloggare väljer att blotta sig offentligt för att sedan snedtända på att det väcks frågor kring deras leverne :/ Om bloggarna inte vill få synpunkter på gott och ont så kanske det vore lämpligare att hålla personliga dagböcker eller fokusera på något annat än att lägga ut livet till allmän beskådan och sedan bli upprörda över återkoppling.

    Kör hårt CamCam! <3

  21. Ella skriver:

    Ha ha.. Nu kommer Dessie och Tyra att gå bananas!! Fram med tena för nu kommer det bli skrattfest a la snorbubblor ur näsan

  22. Annelie skriver:

    Finally??? you’re back ???. Antligen ar min abstinens over ???

  23. Sandra skriver:

    Äntligen !!!

  24. Agnes (en annan) skriver:

    Älskar nya gilla-kommentarer-knappen! Undrar hur många som gillar sin egen kommentar efter publicering 😉 (–> Jag)..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg