Sanna Bråding ger svar på tal.

10:04 11 Jun 2016

Varför är amning så himla laddat?

Det är ju inte som att någon försöker tvångsamma ”bullenbagare” till sömns.

Märkligt att just DET väcker så mycket känslor. Är det för att man SER bröstet eller för att det används i ett syfte som INTE är sexuellt? Alltså det som brösten är till för från första början.. Matning av bäbis.

Märkligt..

image

image

image

En kommentar | “Sanna Bråding ger svar på tal.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N skriver:

    Åhh, blir så jäkla ledsen över det här med hur folk reagerar på det här med att amma ”länge”. Jag ammar min 1-åriga dotter fortfarande och får nästan bara höra massa negativa kommentarer. ”Du MÅSTE sluta nu!”, ”Det där är ju äckligt” osv osv. Förrut brydde jag mig inte om vad folk sa men tillslut blir man bara trött och less och ledsen när folk är rent ut oförskämda och elaka. Min dotter älskar att ammas, hon tycker att det är så mysigt! Jag tycker det är så praktiskt att veta att hon får i sig massa nyttigheter och gott om vätska och även jag tycker det är sååå mysigt! Jag har tänkt amma tills hon själv vill sluta, men när jag såg kommentaren till Sannas bild här ovan började tårarna rinna, hur f-n kan man använda ordet ”freakshow” när man talar om en bild där en mor ammar sitt barn? Helt sjukt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG