Senaste nytt om Egoinas stalker..

15:00 16 Jun 2016

Egoina:

Stackars Egoina som fick en sån stolle efter sig. 
Hon svarar på lite frågor gällande honom och berättar att det finns någon som kommenterar under annat namn men som hon misstänker är denna Anders.
Det har varit ganska tyst kring honom ett tag men han är tydligen inne och skriver till henne fortfarande trots att han haft kontaktförbud. Enligt Egoina började han skriva så fort det upphörde.
Varför tror ni Egoina av alla människor fick en stalker efter sig?
Bella har ju fått hot och trakasserier men ingen som riktigt kan liknas vid en stalker väl? Någon som är besatt av BARA henne.
Han som skulle stycka och steka hennes bröst i smör skickade väl det mysiga brevet till ett flertal bloggare?

Vilka dårar det finns. Och vi kan sälla ”Lisa” till den skaran..

egoina

8 kommentarer | “Senaste nytt om Egoinas stalker..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Plumbob skriver:

    Gud vad förbannad man blir! Jaha, du har barn och familj och vill bli sedd som något annat än ett as? Då skulle du kanske inte stalkat någon då.

    Som den jävla Brock Turner. Med män handlar det om deras framtid, deras potentiaaaal..medan kvinnor får utstå förhör om deras förflutna, så att det kan användas emot dem.

  2. I. skriver:

    Varför inte Egoina? Det kan drabba vem som helst.

    1. Precis skriver:

      Precis. Jag har en släkting som blir stalkad av en annan släkting utan någon som helst anledning. Detta har fortsatt on-off närmare 20 år nu. Stalkaren i detta fall är psykiskt sjuk.

    2. g skriver:

      Ja jag har haft en om han nu inte är tillbaka och bara blivit bättre på att inte bli sedd, och det startade när jag var 15 och en snubbe fick upp ögonen för mig . Så det kan garanterat hända vem som helst då jag var en snorunge som rökte alldeles för mycket cannabis och verkligen inte är värd att följa efter, men han var alltid där ändå.

  3. J skriver:

    ”Jag har en dotter på två år” Sedan:
    ”Min dotter är en bebis” Emm..

  4. Frida skriver:

    Det kan hända vem som helst, mig däribland! Jag råkade ut för en stalker för 3 år sedan, nu är det tack och lov inget problem längre men visst är jag orolig ibland eller kollar mig över axeln en extra gång på vägen hem.

  5. Emelie skriver:

    Jag är övertygad om att en del andra bloggare också har råkat ut för samma sak. Men Egoina är den som öppet har valt att berätta om att hon har en stalker.

    1. Hmm skriver:

      Precis! Bella har dessutom berättat om några incidenter där en t o m var och ryckte i hennes brevlåda. ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg