Smoking kills

11:26 16 Jun 2016

Hur många av bloggarna röker fortfarande?
smoking

11 kommentarer | “Smoking kills”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. LA skriver:

    Paulina röker väl definitivt sedan är jag rätt säker på att Dessie röker också… Skulle kunna tänka mig att Kenza röker ibland när det är fest. Dom andra är väl lite mer osäkra, Tyra verkar ju dock ha en beroendepersonlighet så kanske röker hon fortfarande? Jag vet inte, har ingen koll på människan direkt.
    Själv har jag inte rökt på typ 4 år nu och det är så jävla nice att inte vara rökare längre! Fyfan va nasty det är, varje gång jag känner cigarettrök så blir jag så jävla äcklad.

  2. Bella skriver:

    Jag tror alexandra feströker fast hon inte vill erkänna det. För några veckor sen så var det någon som snapade när dom var ute (minns inte vem) och när alla står och röker så filmar någon, så hör man alexandras kompis säga ”Alex! Video!” Och då vänder hon sig med ryggen mot kameran

    1. josse skriver:

      Vet inte om hon röker eller inte men tycker faktiskt att det är bra att hon inte skyltar med det.

      1. Bella skriver:

        Jamen det håller jag med om

  3. Johanna skriver:

    Paow liknar där så sjuuuukt mycket handär skådisen som spelar Stephen Hawking, vad sjutton heter han nu… *googlar* Eddie Redmayne! Creepy nästan ju!

  4. L skriver:

    Hugo skrev för ett tag sedan att Paula tjuvröker med.

  5. Frida skriver:

    Varför ska man inte få unna sig att ta en cigg ibland?! Det som är så förbannat gott! Heltidrökare är ju inte så fräscht men någon gång ibland.

    1. Vic skriver:

      Fräscht att du glorifierar rökning. Verkligen. Både fräscht och moget ??

      #ironi

  6. jacq skriver:

    Guuuud vad snyggt Kenza röker <3

  7. Elsa skriver:

    Sandra Beijer har aldrig förnekat att hon rökt och röker sen många år tillbaka. Älskar det med henne, faktiskt. Inte för att hon glorifierar, utan bara för att hon ÄR

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg