Starrider sadlar om..

19:53 25 Jun 2016

Sadlar om! Haha.. trumvirvel tack!

pony

Tydligen sålde inte Tyras egendesignade produkter i skrikiga färger så väl eller så var det för mycket jobb att ha med dessa – enligt Tyra –  inkompetenta och idiotiska fabriker i Kina att göra för nu verkar Starrider istället agera som återförsäljare åt andra märken.

En av mina läsare menar på att produkterna är till härliga överpriser och där har jag ingen aning om det stämmer eller inte eftersom jag sällan köper benlindor till Tjocka Hetsätarkatten.
Någon av er som har en åsikt?

Men ett bra drag helt klart – så där snygga produkter har Tyra aldrig ens varit i närheten av att designa på egen hand.

pony2

35 kommentarer | “Starrider sadlar om..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. K skriver:

    Gud vad löjligt att hypa att dom kommer vara åf till HKM. Det är verkligen inget speciellt eller svårt att bli.

  2. Camilla skriver:

    Hutlösa priser, men ack så snygga grejor från HKM. Fast det är rätt så många webbshoppar i Sverige som tar in detta märke så det ska bli intressant att se hur Tyra lockar köpare. Hon kanske tror att hennes gamla meriter får folk att komma?

    1. Lisa skriver:

      Jag läste HKM som Hans Kungliga Majestät och fattade ingenting hahahaha ?

  3. KisseKatt skriver:

    Ahaaa..! HKM är det, det tyska företaget som Tyra har hajpat dealen med alltså?
    Är det märket svårt att få tag på i Sverige eller har Tyra lyckats få till ett billigare pris på deras grejer?
    Annars känns det inte som en jättestor grej att hajpa upp så mycket.

    Trodde allt ståhej handlade om att de sålt in SINA grejer till nåt företag i Tyskland. Men som vanligt var det väl bara mycket snack från Tyras sida 😛

    1. Camilla skriver:

      De flesta webshoppar i Sverige (och fysiska butiker) har HKM så nej det är ingen enorm grej. Priserna verkar vara samma också (har ej kollat alla shoppar)

      1. KisseKatt skriver:

        Haha.. jag kan se det framför mig. Hur tyra säljer in sin blogg som Sveriges största hästblogg och sig själv som kändis inom hästvärlden i Sverige. Självklart kommer därför hennes webshop generera stor försäljning av deras produkter!

        Såg på deras sida att de har 2000 återförsäljare runt om i världen. Att H&M gick in som delägare i Ivyrevel var något riktigt stort. Det här är bara ett pinsamt antiklimax :S
        Men det är väl kul för Tyra om hon kan tjäna lite mer pengar, men det är väl också det enda som är något att hurra för med det här.

      2. M skriver:

        HKM har väl satt rek. priser, bla. Horse Me Up har ungefär samma priser som Tyra men det är många mindre kända webshopar som ligger 20-30% lägre.
        Grejen här är ju att många artiklar är 2-3 år gamla och just nu reas de ut av många. Hon väljer att släppa dem som fräscha nyheter. Enligt min uppfattning framgår det inte ens att det är ett annat märke som S.R är återförsäljare för.
        Dessutom har hon skrivit spaltmeter och klagat om hur tråkiga, likriktade och dyra alla utställare var på GHS , i Falsterbo osv. Nu har hon, typ, köpt in restlagren. Mycket motsägelsefullt!

    2. K skriver:

      Det är inget svårt alls att bli återförsäljare för ett märke. Vissa räcker räder till och med att skicka ett mail till. Om företaget inte verkar så stabilt kan dom ibland vilja träffas och få ett ansikte på personen bakom företaget samt höra mer om planerna tex för hur man planerar att marknadsföra just deras produkter, varför man vill sälja deras produkter osv.
      Dvs inget speciellt alls..

  4. Krokus skriver:

    Det här står på Star Riders hemsida:

    ”Vi är inte som alla andra. Det är inte du heller. Vi vill lite mer, vågar lite mer och vi älskar det vi gör!

    När vi tar fram en ny produkt så ska den verkligen vara ny. Ny design, ny funktionalitet och ny kvalité – för vi vet att det är vad ni vill ha!

    Därför älskar vi när ni hör av er med idéer och förslag på nya innovativa produkter. Eller när ni ryter till och säger “det där var ju inte så bra”!”

    Den där sista meningen att de älskar när kunder ryter till och säger ”det där var ju inte så bra” kan de ta bort för när har Tyra (som ju är ansiktet utåt och grundare för företaget) någonsin kunnat ta konstruktiv kritik från kunder/läsare??

  5. Jj skriver:

    Åhhhh men vad snygga saker HKM gör. Har haft hästen hos fodervärd de senaste 5 åren men när det är dags att ha häst igen lätt att jag skulle köpa det där! ?

  6. Elle skriver:

    Jag undrar mest vad Tyra ska göra med sitt gamla lager. Rea bort eller sälja svart på olika marknader och liknande?

  7. Z skriver:

    Två saker som retar gallfeber på mig:

    1. På första sidan skriver de under med ”Team Starrider” medan det på all andra sidor står ”Star Rider”. Vet de inte själva vad fan företaget heter?! 😀

    2. På första sidan står det på fullaste allvar att de säljer ”pikéer”. HUR svårt är det att använda rättstavningsprogram när man skriver texter som ska upp på hemsidan? ja, jag slarvar som fan när jag på nätet men när jag ska lägga upp saker på min egen hemsida är det givetvis ordentligt korrat så inga fula fel slinker med. Man bör kunna stava till de produkter man säljer, tycker jag. Även om svenskar generellt är totalt clueless vad det gäller ´och `och ‘.

    1. Z skriver:

      Men nej, jävla dator att autokorrekta mig! 😀 De har skrivit ”pikèer” och ingenting annat på sin hemsida.

      1. Hella skriver:

        Förlåt men ? I sammanhanget …

      2. Rebecca' skriver:

        Hahah lite roligt! ? men du har rätt!

  8. Alice skriver:

    Åh, så trött på att läsa inlägg om Tyra. Förstår att hon bjuder på mycket smaskigt för dem som är intresserade men kunde själv inte brytt mig mindre. Är det bara jag som aldrig ens kollar hennes blogg? Tycker den verkar så tråkig.

  9. KisseKatt skriver:

    Visst är det lite kul att den stooora bomben om det tyska företaget som Tyra hajpat så, släpps här först eftersom hon själv inte orkar mer än ”smygstarta lite” på insta 😉

  10. Marie skriver:

    Skrivit inlägg nu och väntar på att se om hon kommer godkänna eller ej

  11. Karin skriver:

    Kan hon blivit anmäld för varumärkesintrång och därför lagt ned egna kollektionen?

    1. Mikaela skriver:

      Det borde hon verkligen ha blivit om inte annat!!! Det hon skapade var INTE unikt.

  12. Z skriver:

    @hella

    Haha ja jag vet!!! Så irriterande att datorn fuckade upp min dissiga kommentar ???

  13. Marie skriver:

    Nu svarar hon tyket och drygt på kommentarerna iaf på sin blogg

    1. Maria skriver:

      Ja, nu hugger hon vilt åt alla håll och på alla inlägg. Jösses!?

    2. KisseKatt skriver:

      Tyra slår verkligen knut på sig själv just nu! Guuuud vilken underhållning!!

      Tyra den 3e maj 2016:
      ”Denna gång ska jag sätta bloggen överst på prio 1-listan! För nu har denna blogg fan fått lida nog de senaste månaderna, dags att prioritera det som faktiskt gör att jag kan ha mitt eget klädmärke, min häst, och ha möjlighet till det jag gör idag. Nämligen ni <3"

      Tyra idag:
      "Nu är det ju så att bloggen är en sidogrej, jag jobbar 24/7 med Star Rider och det går alltid i första hand. Jag har bloggat så pass länge att bloggen verkligen inte är allt för mig, det är jättekul och en superbra marknadsföringskanal…men jag satsar inte på den att den ska växa och bli större."

      Ålltså.. jag menar.. kom igen nu. This is just too much, haha!

      1. Mikaela skriver:

        Wow vilken diva! Snacka om att inte ha koll på varför läsarna reagerar som de gör. Hon tror väl att de är EXTRA hatiska BARA mot henne. Eller vad säger ni? Hehe

      2. KisseKatt skriver:

        Diva indeed!
        Men jag undrar mest.. betyder det här inga mer nystarter nu när Tyra gått ut med att bloggen numer bara är en sidogrej och inget hon satsar på längre?!
        Ellar svänger tonerna igen om ytterligare en månad eller två?
        Spännande!!! 😉

      3. Mikaela skriver:

        Det svänger såklart snart igen! Haha hon sätter sig i en sån knepig sits, var bara tyst?!

  14. My skriver:

    Vas står HKM för egentligen?

  15. Evelina skriver:

    Mer Nellie-funderingar. När hon flyttade till skåne så tränade hon för Jacob Hellström och höjde honom till skyarna (som vanligt med alla i början) sen har man inte hört ett ord innan hon började fara till denne Hannes. Allting byts ju ut i hundranittio.

    1. Anna skriver:

      Och vad hände med hon Matilda som skulle flytta med? Redan efter första dagen var hon borta? Ang nellie alltså.

      1. Evelina skriver:

        Vi är många som undrar! Snälla CamCam gräääääv!

    2. Moss skriver:

      Matilda som var så hypad försvann utan ett ord och flyttade direkt hem igen, såklart skar det sig då de inte behövde hennes stalltjänster längre

    3. Moss skriver:

      Matilda som var så hypad försvann utan ett ord och flyttade direkt hem igen, såklart skar det sig då de inte behövde hennes stalltjänster längre. Varför gör dom så? Och Malin som de umgicks med varje dag hon är väl en av de de menar har utnyttjat dom när det verkligen är precis tvärt om

      1. k skriver:

        En sak är ju säker oavsett vilken person det rör (som i detta fallet Nellie och co och tex Ohyran) och det är när det hela tiden skär sig mellan vänner, samarbetspartners, anställda, tränare osv. Så är det inte tidigare anställda, partners och andra personer det är fel på……Någonstans får man kanske börja rannsaka sig själv då..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg