Tyst som i graven..

15:15 17 Jun 2016

Tyra:

death

20 kommentarer | “Tyst som i graven..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Spontansemester?

  2. Antonia skriver:

    Sauerkrautkoma?
    (förmodligen första gången ordet används i svenska språket)

    1. Sandra skriver:

      Surkål är ju kickass för övrigt. Så ja, kanske!

  3. Z skriver:

    Såg att den där Julia blev chef på Next Level (star rider eller vilket namn som nu gäller) i februari och slutade arbeta där i maj. Vet nån vad som hände?

    1. Sandra skriver:

      Whaaa? Låter ju inte så bra.
      Jag såg för ett tag sedan en kommentar på Tyras blogg som jag uppfattade var från henne där hon skrev typ att hon försökte komma i kontakt med Tyra. Reagerade på att det var väldigt märkligt att hon var tvungen att lämna en kommentar på bloggen sådär. Måste gå o dubbelkolla nu bara för det.

      1. Sandra skriver:

        Till det här inlägget i mars finns en kommentar från någon som heter Julia: http://ridingbytyra.se/2016/03/11/kom-heeem-hasten-vi-borjar-om-igen/
        Julia skriver: ”Hej Tyra. Hur är det med dig? Blir lite orolig när du inte har hört av dig alls på flera dagar. Kram Julia”
        Det här kan ju förstås vara någon annan Julia som Tyra känner och har nära sig. Men det är ju inte sååå vanligt att man har flera nära med samma namn, så jag gissade iaf på att det var den nya chefen.

        Att hon har slutat kan ju förklara varför Tyra helt plötsligt jobbar som en dåre. Har tyckt att det varit märkligt nu när hon ju anställt någon som ska ta över mycket av ansvaret. Men det gick väl åt pipsvängen då kanske!

    2. M skriver:

      Vet inte vad som händer men kan berätta att Julia är syster till Cornelia Ryle’ns som har Corvara & Fleur. Där är det ju total radioskugga i kommentarsfälten sedan ett par veckor.. ???

      1. Sandra skriver:

        Var menar du att det är radiotystnad och om vad? *tröttskalle*

    3. M skriver:

      Sandra; jag menar att Tyra alltid brukar ”hänga” på Cornelias Instagram och skriva kommentarer. Dessutom brukar hon skriva om Cornelia hit och Cornelia dit i bloggen. Det gör hon aldrig numer och hon har inte ens nämnt Cornelias FANTASTISKA resultat med Corvara i NHS, de var t.o.m placerade, vilket är ganska konstigt..
      Som Z skriver ovan, Julia har slutat på SR i maj, i.af enligt linkedin och man ser aldrig Cornelia i Tyras skrikiga ridlångkalsonger längre.
      -Mysko!

      1. Sandra skriver:

        Jaha, då hänger jag med. Att Tyra inte har nämnt något om varken Korven eller Fleur på länge skulle ju kunna förklaras med att hon brukar vara dålig på att uppdatera om det som bloggläsarna faktiskt är intresserade av 😉
        Men att Julia slutar som chef efter bara 4 månader (såg på hennes likedin nu att hon faktiskt slutade däri maj och har nytt jobb nu) känns ju jävligt mysko. Deras webshop landerades ju i slutet på april så det var precis efter det som hon slutade där. Att hon fick sluta pga. arbetsbrist är ju iaf inte ett möjligt alternativ. Så antingen har hon själv sagt upp sig eller så har Tyra sparkat henne.
        Knaaaas. Dokusåpan Tyra fortsätter leverera!

  4. Emma skriver:

    Varför har min kommentar raderats? Skrev bara att hon är fullt upptagen med att leta piller och med att radera kommentarer på sin insta samt blogg.

      1. Emma skriver:

        Jaha tack! Tänkte väl, för här får man ju skriva vad man vill 🙂

  5. Anna skriver:

    I söndags:

    ”På onsdag flyger chefen för ett av Världens största ridsportsföretag hit från Tyskland för att skriva på avtalet på plats här ? Så nervös och taggad att jag dör! Ska bli så kul att få berätta allt för er snart”.

    Ett av världens största ridsportsföretag intresserade av Starrider? Det är väldigt förvånande, men Tyra är ju bra på att prata och manipulera enligt egen utsago 🙂
    För produkterna är väl inget att ha för ett stort företag, inget de inte kan göra minst lika bra och dessutom billigare med bättre kvalitet själva. Tyra bad läsarna hålla tummarna och sen blev det tyst sen ett par dagar. Sist Tyra bad läsarna hålla tummarna var väl när hon skulle till banken för att låna pengar till att köpa hästgården hon hyrde och hade bestämt med ägarna att hon skulle köpa. Då blev det också tyst på bloggen några dagar. Sedan skrevs det inget mer om lån och banken.

    1. Fia skriver:

      Haha så rätt du hade! Efter ett par dagars paus skriver hon nu att……. Hon ska ta en paus! * Taada
      Hon har dessutom blivit sjuk igen. Vem kunde anat det..?

    2. Magda skriver:

      Glöm inte när Tyra skrev att hon sökte bloggare som skulle jobba under henne, för hon skulle starta upp någon bloggportal eller liknande. Typ ett halvår senare skrev någon tjej på Tyras blogg och frågade vad som händer med bloggarna hon sökte tidigare. Och undrade om det inte blev något med det, precis som mycket annat Tyra skriver om. Då hade Tyra Capten Torett en annan bloggare att vräka ur sig otrevligheter mot tjejen. Och Tyra skrev om hur tacksam hon var över Capten Toretts stöd mot hemska,elaka bloggare! Tjejens fråga var ju fullständigt legitim, och hon hade uppenbarligen rätt, för nu snart ett år senare har det fortfarande inte hänt något med Tyras bloggportal.
      Så vem är det som sprider näthat och är ett troll? Jo Tyra

      1. Bloggbevakning skriver:

        Hon skulle bli sportchef på United Influencers och Annica var hennes nya bloggstjärna.

  6. Lotta skriver:

    Hon kanske strejkar i protest för att CamCams blogg inte bara är tillbaka – den är större och starkare än någonsin!! Och har många fler kommentarer än Tyras tysta blogg….

  7. Stella skriver:

    Nejdå hon har tagit sina välkända pauser 😉 haha hela bloggen är ju en jävla paus

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG