Utgivningen av Kissies bok..

10:15 16 Jun 2016

Kissie:

calidris

Tidigare har det spekulerats i om Kissie själv betalar utgivningen av sin bok via förlaget Vulkan men det verkar inte stämma.
På Bokus är Calidris förlag listade som hennes förlag och dom godkänner inte egenpublicering utan tar bara in material som dom själva tror på med kommersiell potential.
Och är det något som är potentiellt gångbart så är det väl ändå Kissie?

 

 

9 kommentarer | “Utgivningen av Kissies bok..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Eva skriver:

    På en fråga i hennes kommentarsfält (för en tid sedan) så svarade hon att förlaget som ger ut hennes bok heter Vulcan. Och eftersom Vulcan är ett förlag där man själv betalar för att få sin bok utgiven så är det kanske ganska självklart att folk tror detta… Jag menar, hon skrev det ju själv….

    Vad sanningen i det hela än är, så ska det bli intressant att se hur den säljer. Personligen kommer jag inte att köpa den. Hon har ju inte skrivit ett ord i sin egna bok.

    1. Hmm skriver:

      Men det är väl väldigt vanligt med en spökskrivare när det kommer till självbiografier. Mer regel än undantag skulle jag säga.

      Med det sagt, nej inte en bok som lockar mig.

      1. Eva skriver:

        Som någon annan skrev någonstans: ”Då är det ju inte en bok AV Kissie utan OM Kissie”. Och att läsa OM Kissie är väl ungefär som att läsa bloggen – men välskrivet.

      2. Hmm skriver:

        Fast det är ju inte så det funkar. Kissie berättar någon annan tecknar ned och strukturerar upp det. Så det är ju hennes ord och vad hon vill berätta inte hur någon annan ser på henne. Iaf om det är en biografi.

        Tänk att en femåring vill berätta om något som hen varit med om och får hjälp av sin mamma att sätta orden på pränt. Fortfarande så är det femåringens berättels bara att hen fått hjälp med att få ned den på ett media.

      3. Sandra skriver:

        Nja, alltså.. skulle man säga att det är en bok OM kissie så skulle ju det isf betyda att det är någon annan som på eget bevåg har skrivit en bok OM henne.
        Men nu är det ju inte så det har gått till.

      4. Anna skriver:

        Det är Kissie som står som författaren – visst står det väl AV Alexandra Nilsson på boken? Inte ”berättat för spökskrivare NN av Alexandra Nilsson”? Varför inte då skriva boken som Kissie pratar??? Det jag läst hittills är ju skriven på ett sätt som Kissie inte pratar på…. med ord som hon inte ens använder (i sin blogg eller när hon pratar i sina videos). Med ord som jag inte tror att hon kan… -:)

      5. Hmm skriver:

        En spökskrivare är det aldrig ”offentligt” utan det går ut på att Kissie står som författaren.

  2. Johanna skriver:

    läste rubriken till ”utvisningen av Kissies bok” 😀

  3. Otto skriver:

    Jag kommer nog faktiskt köpa boken. Men sen så diggar jag Kissie. ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG