And she’s BACK!

11:51 23 Jul 2016

Sindy Niklasson:

sindy

Det tog henne EN(!) dag att sakna uppståndelsen och uppmärksamheten på sociala media för fröken Niklasson.

24 timmar efter hon utlovade en paus på obestämd framtid är hon tillbaka och tillbaka med besked.
Nu är tuttarna ute – allt för att komma ikapp på alla dom likes, kommentarer och mängder av uppmärksamhet hon tappade på denna långa paus – en paus hon skulle ta för att reda upp sitt och KnivMickes förhållande efter att dom hängt ut varandra på sociala media med anklagelser om droger och gud vet allt…

Att bli sedd och få uppmärksamhet på sociala media verkar viktigare än syre för den här människan som bara inte KAN hålla sig borta.

Sakta med säkert gräver Sindy sin egen grav och DET – min vän – är varför jag inte tog ditt märkliga, oläsliga men smått hotfulla mail på allvar när du skickade det efter att du tagit din paus på obestämd framtid för jag visste att du skulle vara tillbaka fortare än jag skulle hinna hitta min schiffernyckel för att tyda dina smått obegripliga meningar.

Här är en mening från detta mail som mitt krypteringsprogram fortfarande inte lyckats lösa.
Någon som fattar vad hon menar?

”Jag har mängder med bevis på att jag hjälpte en vän att fixa ladd åt honom då alla vet att sliriga manliga  bäcknare är snällare mot brudar än mot en snubbe.”

64 kommentarer | “And she’s BACK!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A.j skriver:

    CamCam du har pm på facebook-sidan!

  2. Mary skriver:

    Vad gör hon på filmen? Känns lite som att hon röker gräs för att en timme senare dansa topless inför sin son.
    Säger inte att det är fel att visa sig naken inför sina barn, jag får bara intrycket att hon är drogpåverkad och det är det som stör mig.
    För det röktes ju en hel del innan hon blev gravid så det förvånar mig inte en sekund om hon fallit tillbaka i samma spår.

    Stackars stackars barn. Jag får verkligen ont i hjärtat. ?

    1. Sanna skriver:

      Jag säger inte att hon varken är eller inte är påverkad av droger i klippet på ig, men däremot känns det märkligt att du kan bedöma det på dom 2 sekunder en ser henne. Jag dansar runt så där hemma, och jag är inte påverkad av några droger. Ja, socker möjligtvis…

    2. Wyy skriver:

      Vill tillägga att du kanske ska kolla upp effekter av olika droger innan du anklagar folk för att vara påverkade av det ena och det andra. Skulle definitivt inte gissa att hon rökt gräs i den videon utan kanske druckit några glas? Sättet man tappar kontrollen på på alkohol går inte att jämföra med cannabis men är helt säker på att du inte ens hade brytt dig om det stod ett glas vin på middagsbordet hos blondinbella. Världen är inte svart o vit. Bara för att alkohol är lagligt betyder inte att det på något sätt är mindre skadligt än andra droger och droger i sig är väldigt olika. Hatar dessa förhastade kommentarer som tycker så synd om barnet som får se sin mamma dansa (ser kul ut tycker jag). Tycker betydligt mer synd om Katrins barn som måste ha en sådan mamma.

      1. Mary skriver:

        Jag röker gräs regelbundet så jag vet.
        Men då kanske du kan förklara vad hon gör i den första videon då? Visst, hon kanske inte röker gräs men hon verkar ändå rätt påverkad och med tanke på hennes historik (följt henne sen innan hon blev ihop med Micke) så verkar hon ha testat på de flesta drogerna på marknaden och nu verkar hon ha hamnat i en svacka så det skulle inte förvåna mig om hon var påverkad inför sitt barn. I mina ögon är hon ingen bra mamma oavsett substanser i kroppen eller ej, hon borde inte skaffat barn förrän hon själv blev vuxen.

        Och i min värld är alkohol värre då den tog min mor ifrån mig alldeles för tidigt och jag hade hellre sett att min mamma rökte gräs än å var full. Men om jag fick välja har hon inte sysslat med något och fortfarande varit i livet.

  3. Emma skriver:

    Å Camilla kan du inte lägga upp mailet? Sådant är alltid extra kul.

    1. Emma skriver:

      Svarar på mitt eget inlägg då du la upp mailet. Tack!
      Uppfattar det inte som hotfullt men oklart om det skulle vara bättre att vara någon slags mellanhand i droglangningskedjan än brukare. På straffskalan är det väl värre?
      När huvudet är dumt får barnet lida…

      1. Bloggbevakning skriver:

        Jag utelämnade de hotfulla meningarna.. =)

      2. Th real Hmm skriver:

        Varför gjorde du det?

        /Hmm

      3. Anna skriver:

        Lägg upp mejlet i sin helhet, snälla!

  4. Lolo skriver:

    Du borde kolla in Angelika Luxanders snapchat. Där finns ett flertal videos där Sindy dansar topless, försöker twerka enbart i trosor samt sitter o snackar om suga kuk och slicka fitta.

  5. Johanna skriver:

    ”Jag har mängder med bevis på att jag hjälpte en vän att fixa ladd åt honom då alla vet att sliriga manliga bäcknare är snällare mot brudar än mot en snubbe.”
    =
    Hon har mängder av bevis på att hon hjälpte en vän att köpa kokain åt honom för alla vet att manliga sliskiga knarkförsäljare är snälla mot tjejer än killar 🙂

    Ångest över att jag kan översätta det där 🙂

    1. L skriver:

      Jag tänkte genast att ”ladd” var kort för laddare. Hon har bevis för att någon har hjälpt någon annan att skaffa en ny mobilladdare. Sjysst kompis!

      Mvh bakis

      1. Johanna skriver:

        helt fel är det ju inte då man ofta ”laddar” med kokain då det är en ”uppåtdrog”. 🙂

    2. Sara skriver:

      Jag tackar för översättningen. Jag förstod inte ett jota av det där hon skrivit ?

    3. Sanna skriver:

      Haha, jag fattade också. Vet inte vad det säger om mig riktigt… ?

    4. Marre skriver:

      Men sluta! Varför är det konstigt att veta att ladd är kola och becknare är någon som säljer droger?? Slirig är väl däremot någon som är på lyset??

      1. HannaPanna skriver:

        Det beror nog helt på vilken sorts litteratur man läser. Jag läser sällan på svenska och hade inte en susning att ”ladd” betydde kokain. Becknare, eller beckna, är för mig att sälja något eller att vara försäljare. Gammal Stockholmsslang som jag tror jag plockade upp när jag läste Stad-serien av Fågelström. Att förortskidsen gjort om betydelsen visste jag inte.

    5. master skriver:

      Haha åh tänkte EXAKT likadant! ”Ångest över/../”

  6. F skriver:

    Jag har helt missat denna Sindy. Vad är hon ”känd” för? ?

    1. Emma skriver:

      Punda öppet i social media.

      1. Milan skriver:

        Dum fråga kanske, men säger man inte sociala medier*?

      2. Anna skriver:

        @Milan – media är plural av medium, så media är rätt. Dock är väl uttrycket ”sociala medier” tillräckligt vedertaget för att vara okej att använda.

    2. L skriver:

      Hon var med i Unga föräldrar ett tag också

  7. Lol skriver:

    Åh jag har inga ord för denna människa.. Kan någon snälla hjälpa henne? Lås in henne på obestämd tid tills hon lärt sig handskas med sina psykiska problem och låt sonen bo hos pappan sålänge.. Stackars unge säger jag bara. Är ju uppenbart nu också att hon lägger upp klippet där hon flashar tuttarna enbart för att få reaktioner från Michael. Han har lagt upp en del bilder inatt(borttagna nu) från klubben han var på inatt. O det väckte tydligen ilska hos sindy så hon känner att hon minsann också måste lägga upp en massa skit nu i hopp om att han ska tänka att hon nu kommit över honom. Visste att hon inte skulle klara sig ifrån media mer än en dag.. Uppmärksamheten och bekräftelsen från andra är som syre för henne.

  8. Men nu gör hon ju saken bara värre genom att erkänna att hon förmedlar droger eller åtminstone kontakter (?!)

  9. My skriver:

    Jag förstår inte varför hon inte har silicontuttar? Allt annat är ju uppumpat men hon har väl inte haft råd ännu

    1. L skriver:

      Lägg ner. Gå och var taskig någon annanstans

    2. sanna skriver:

      Skäms du inte över din pantade kommentar? När världen ser ut som den gör är det då inte underbart att det finns de kvinnor som faktiskt tycker om sina naturliga bröst? Tragiskt att du som kvinna skriver så om en annan.

      1. Kristina E skriver:

        Fast nu har hon ju faktiskt själv sagt att hon vill skaffa två ”badbollar till pattar” (hennes ord) så fort pengarna finns.

      2. My skriver:

        När en person är som denna ifråga så skäms jag inte det minsta. En ren idiot, pundare dålig förälder med idiotsäkra läppar. Mitt i det försöker någon vända det till att pundaren ifråga är duktig som inte har fejktuttar för att ”världen ser ut dom den gör”??? Är du så korkad så du tror denna WT pundare med grisrövsstora läppar inte hade haft ett par siliconinlägg stora som meloner om haft råd?

      3. AJ skriver:

        Hon ska skaffa badbollar så fort hon har råd, det har hon ju skrivit själv.

      4. Eve skriver:

        Skäms inte du som ens försöker verka pk i denna kommentaren?

    3. Sanna skriver:

      Jag förstår inte varför du inte har en bättre attityd. Knasig världen är va?

    4. Kristin skriver:

      Klockrent! Igår body shameade du tjocka tjejer, idag smala.

  10. Wyy skriver:

    Usch vill nästan inte att My’s kommentar ska få vara kvar :/. Riktigt riktigt dålig stämning och läskigt att den fått 4 likes

    1. .... skriver:

      ”my” har rätt och jag kunde inte sagt det bättre själv. Det är inte elakt skrivet alls, just för att sindy är som hon är. Snarare du som är en idiot som försvarar henne. Hon hjälper sina vänner att fixa kokain och denna person ska alltså vara en lämplig morsa? Ni som försvarar detta kan ärligt talat bara kyssa mitt arsle. Stackars unge. Hoppas det är flera som kontaktat soc, hon är ingen lämplig förälder så som hon beter sig. Michael borde få ha sonen ensam

      1. A skriver:

        Undra vad hon skulle säga om en vän försökte fixa ”snö” till Lucy? Alla är vi någons barn. Fröken duktig pundar inte längre enl henne själv men hjälper en vän? Wow vilken vän hon är! Vilken björntjänst! Hon som är en morsa borde veta bättre.

    2. triggervarning skriver:

      Åh nej, vad jobbigt ? Gå till ditt safe space. Skynda!

    3. Mia skriver:

      Vad gör du på denna bloggen om du är så känslig?

    4. Milan skriver:

      Mys*, inte ”My’s”. Vi bor inte i USA. 😉

  11. .... skriver:

    Sindy har kommenterat inlägget svenskabloggare har lagt upp om henne, du borde kolla det. Där hon även fått svar av en läsare

    1. Kristina E skriver:

      Haha och hon skriver i kommentaren att fokuset inte borde ligga på hennes bröst?! Men brösten är det enda hon själv kommenterar i kommentaren till filmen på sin Instagram. Denna människan är underhållning på sin egen bekostnad – sorgligt men sant.

  12. Sindy skriver:

    Om det är någon som är tragisk är det ni här i kommengarsfältet som har så tråkiga lov att ni måste fokusera på mitt! Har själv kontaktat socialen idag och förklarat situationen, och dom fattar min sida och har fått ta del av bevis jag har som stärker att jag inte gjort något fel som skadar mitt barn. Visst det är dumt att hjälpa en vän att skada sig själv, men det valet hade ingen påverkan på mitt barns liv då han inte var i mitt ansvar under tiden jag var bortrest. Så go ahead och skicka in hur mycket anmälningar ni vill, men socialen vet redan att jag är en bra mamma åt min son då jag haft kontakt med dom ang mitt föregående missbruk ända sen jag var gravid och kan pissa negativt ANYDAY, vilket jag också fått bevisa och klarat! Jag är den första att erkänna att jag levde ett sjukt destruktivt liv förut, men alla som känner mig och min familj på RIKTIGT (tillskillnad från människor som er som på riktigt verkar tro att ni kan döma en männniska utifrån internet) vet att jag inte har något att dölja eller vara orolig över när det kommer till mitt ansvar som mamma.

    1. triggervarning skriver:

      Du kanske ska ta en paus från sociala medier om du har problem med att folk fokuserar på ditt liv? Det blir liksom lätt så när man fläker ut sig själv på nätet, nämligen. Allt är inte bara likes och delningar i denna ”skitvärld” , tyvärr!
      … Fast då får du ju ingen uppmärksamhet förstås, och det verkar du ju inte klara av. Jobbigt.

    2. Lcocorl skriver:

      Kontakt med soc på en lördag? Hohojaja.

      1. Emma skriver:

        Reagerade också på det. Måste vara riktig jävla kris när man ringer soc på jourtid för att anmäla sig själv, vilket det å andra sidan verkar vara…

    3. Johanna skriver:

      Sindy! Gör inte tuttarna,! Raaah! Du behöver inte!!!! (okej – ville vara tydlig)

      (Paris Hilton ville göra brösten (och hon har liksom haft råd med de bästa kirurgerna om man säger så…) men hennes pappa avrådde henne från operation vilket hon idag är skitglad över.

    4. Anna skriver:

      Hur kan du tolka att folk inte har ett liv (=tråkiga lov/semester) för att du hamnar i fokus? Du hamnar i fokus för att du öppet i sociala medier bråkar med din bf/ex, att det läckt ut en bild på dig där du ska skaffa droger åt en person och till sist: för att du beter dig otroligt oansvarigt.

      Du har ett barn. Och det är många här inne som också har barn. Som också känner modersinstinkt och vill rädda barn som råkat illa ut. Det du gör just nu, förbättrar inte ditt läge. Om det nu är riktiga sindy som kommenterat. Du kanske tror att det här hjälper dig, men det är snarare tvärtom. Du stjälper dig själv.

      1. True skriver:

        ”Anna” jag kunde inte sagt det bättre själv! Jävligt bra skrivet och sindy borde verkligen ta åt sig istället för att vifta bort allt och köra med sin rebel/whitetrash -queen fasad hela tiden

  13. Sindy skriver:

    Och till dig som trodde jag var påverkad på videon från idag när jag dansar med min son så kan jag besvara din fundering med att jag inte var påverkad av något annat än ren glädje som jag får från min son, mina närmsta vänner och idag en extra boost från vädret! Alla behöver inte substanser för att kunna bjuda på sig själv, vara glad och ha energi 🙂

    1. Sara skriver:

      Varför ska du överhuvudtaget lägga upp en video där du dansar halvnaken? Är du så pass bekräftelsekåt? ?

      1. Sanna skriver:

        Hade du frågat samma om det var en man som la upp en video där han hoppar runt i kalsongerna? Hade du gjort det, fine, annars kan du faktiskt bara vara tyst.

      2. Sara skriver:

        Haha Sanna, en av dem som alltså påstår att mäns bröstvårtor och kvinnors bröst och bröstvårtor framkallar samma reaktioner/känslor… Det är väl ganska allmänt känt vid detta läget att instagram censurerar kvinnors bröstvårtor och Sindy kände att hon behövde lägga ut en sådan här video för att ”chockera” och leka badass rebel + reta upp sitt ex.

      3. Sanna skriver:

        Jag har aldrig påstått att de framkallar samma känslor, men däremot är jag en av förespråkarna för att avsexualisera kvinnors bröst och bröstvårtor, och det är jag sjukt stolt över. Och vad finns det för bättre sätt att göra just detta än att sluta bry sig om ifall folk med ständigt sexuella tankar tycker och tänker skit om mina bröstvårtor och att jag är oanständig som visar dom, än att just visa dom?
        Uppenbarligen är inte känslorna över mäns och kvinnors bröstvårtor likadana, jag bor inte under en sten, så tro mig, jag vet hur sjukt det ser ut, men det gör ju inte att jag tycker det är mindre stört och tänker fortsätta ifrågasätta det. Finns det någon BRA anledning till att du (och många med dig) tycker att kvinnors bröstvårtor inte är okej att visa, när mäns är det, trots att de ser likadana ut?

      4. Sara skriver:

        Lycka till med det du, men det kommer aldrig att hända… Personligen tycker jag det är mesigt av instagram att just bröstvårtan ska censureras när det är bröstet i sig som är det sexuella ”lockande” objektet ?… Men gå du på stranden i sommar med tuttarna utflängda, det gör nog en otrolig skillnad i denna viktiga kamp!

      5. Sanna skriver:

        Tolkar det som ett nej, ingen anledning. Du kanske borde se över dina värderingar och VARFÖR du tycker och tänker som du gör, snarare än att bara göra det utan att fundera över varför. Lycka till!

    2. Th real Hmm skriver:

      Sara: Glömma”? Varför det? Det finns redan idag kulturer där kvinnor går med nakna bröst utan att någon lyfter ett ögonbryn. Gamla som unga.

      (Att det sedan anses syndigt att visa benen är en annan femma)

  14. Marre skriver:

    Har inga problem alls med att förstå vad hon menar?

    1. Frida skriver:

      Bra för dig 🙂

      1. Marre skriver:

        Bor ni andra under en sten eller? Tittar ni inte på filmer? Läser böcker och tidskrifter? Pratar ni inte med folk?? 🙂 tråkigt med människor som vill verka så fina genom att ta avstånd från ORD. Att förstå svenska språket och dess expandering och slang är väl knappast något att skämmas över? Att förstå denna typ av ”språk” gör väl inte dig till knarkare?

    2. Johanna skriver:

      Jag brukar inte prata ladd & becknare med mina vänner. Det är väl ganska sunt?
      Jag hade ingen aning om vad det betydde förrens jag flyttade in till centrala göteborg. Här hör jag det överallt. Tycker inte alls det är konstigt att man inte vet vad det betyder.

      1. Sabina skriver:

        Håller med. Visste, tills för någon månad sedan, inte ens vad spiff var. Mina vänner fick sig ett gott skratt men jag kände mig nöjd ändå som varit så förskonade från sådan i min närmiljö.

  15. J skriver:

    Så socialen är helt ok med att folk hjälper andra att fixa droger?? ”Jaha så du brukar inte själv utan köper åt en vän, men dåsååå”.. Alltså på riktigt, om det går till sådär blir jag mörkrädd.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg