Bäckenbryderier

19:00 26 Jul 2016

Tyra:

Jag gjorde för nyfikenhetens skull en liten sökning gällande bäckenbrott eftersom det spekuleras något ofantligt kring Tyras skada.
Jag behövde själv inte genomgå någon operation när jag skadade bäckenet utan var istället tvungen att ha ett stabiliserade bälte dygnet runt i 10 veckor men var uppe så mycket som möjligt så jag blev nyfiken på om det är vanligt.

Så här skriver Capio St Görans sjukhus om just bäckenfrakturer och brott:

backen

Jag antar att både jag och Tyra haft tur som sluppit instabila brott och operationer men jag skulle gärna vilja se hennes plåtar eftersom jag aldrig brydde mig om att se mina egna. Hej, smärtstillande! =)

51 kommentarer | “Bäckenbryderier”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Eller så låter du henne vara och inte spär på diskussionen om hennes mående ännu mer.

  2. Anna skriver:

    Tyra skrev i ett svar på en kommentar: ”Det var väldigt länge sen som jag skrev ett inlägg om kommentarer och jag kommer aldrig göra det igen”.

    Glöm aldrig det.

  3. Annan Anna skriver:

    Trött på tjatet om Tyra. Next.

  4. H skriver:

    Okeeeeeeej vi vet att du också har opererat dig…. du har skrivit det x antal gånger nu 🙂 skit i Tyra en stund det blir sån bitter eftersmak att läsa om.

    1. H skriver:

      Sorry, menade ej ”operera”, menade ”skadat dig”. Gick lite fort.

    2. Bloggbevakning skriver:

      Nä, jag har INTE opererat mig. Get with them program! ???

  5. abc skriver:

    Du verkar mycket biter på tyra men jag skulle inte heller vilja vara vän med någon som beter dig som dig Camilla släpp tyra det är överstökat.

    1. Anna skriver:

      Hon är väl inte mer ”bitter” på tyra än nån annan, tror du är på fel blogg om du tycker det.

    2. Jessica skriver:

      Inte alls överstökat. Tyra är absolut en ”het potatis” just nu. Tyra är en bloggare och denna blogg bevakar bloggar och Tyra har ju (enligt henne själv) en av de största ”hästbloggarna”… Nu är hon ”skadad” men skadorna är långt från så hemska som hon vill påvisa.

      1. abc skriver:

        hur vet du det? vad har du för bevis för det? är du läkare som lust läst hennes journal? Uppenbarligen inte du är bara en amatör tyckare utan kunskap som inte kan något.

      2. Jessica skriver:

        Jag är absolut ingen läkare ABC. Och vem är du? Är du läkare som sett hennes journal? Det tror jag INTE. Det enda som är bevisats sedan länge är att Tyra saltar på och överdramatiserar de flesta sakerna. Därför tvivlar folk. Punkt.

      3. abc skriver:

        så om man inte har brutit sitt bäcken får man låna hem en rullstol, samt en rullator?
        där är beviset på att hennes skador är på riktigt.

        men du är väl för mycket idiot för att kunna lägga ihop 1+1.

      4. Jessica skriver:

        1+1= 2
        Något mer? Jag anser att jag själv har en ganska hög IQ så något svårare får du allt komma med.
        ??
        En av mina kompisars kompis är en fullt frisk man på 38 år. Han har de senaste 7 åren ”fejkat” sig till att han har en nackskada efter en bilolycka. Han har fått ut över 400.000kr från staten pga att han har såååå fruktansvärt ont..vilket inte är fallet. Så bara för att flera läkare varit inblandade och försäkringskassan så betyder det inte att personen har ”rätt” till hjälpmedel/pengar. Sluta vara så naiv och kom med i matchen. Jag har ett par kryckor som ligger hemma i förrådet. En gammal rullstol har mormor hemma…
        Vad är du? 14 år och fortf tror på tomten? ?

        Ca 80% av det Tyra skriver är SALTAT! Hon behöver inte bevisa ett skit…men slänger hon upp röntgenplåtarna som visar att hennes bäcken är brytet från ena sidan till den andra…ja då får jävligt många människor sig en liten käftsmäll.
        Jag själv är väldigt säker på att hon överdrivit för att just folk ska tycka lite extra synd om henne.?

        Jag ser iallafall minst en gång i veckan röntgenbilder på en arm/fot eller liknande på min Instagram/Facebook. Då är det nån stackare som varit med i en olycka som såklart vill visa upp sina skador. Du med namnet ABC har från börjat pratat i nattmössan om att man måste scanna in röntgenplåtar osv osv. Tillåt mig att skratta.
        Är det månne Tyra som sitter bakom knapparna med användarnamnet ABC??? Började tro det där och då du tjafsade som en hök för att Tyra minsan inte alls behövde lägga upp röntgenplåtarna och att det var omöjligt idag för att dom behövde scannas in…???

      5. Marie skriver:

        Bra skrivet Jessica. Många som luras. Har själv en granne som varit sjukskriven pga höften trots att han är fullt frisk. Han berättar själv detta dagligen. Han är alkohol och tablett missbrukare. Får ut starka smärtstillande pga höften som ingen läkare hittar varför han har nu så drekan inte operera 😉 så nej man tror inte på allt vissa människor säger och tyra är ju inte direkt känd för att ha bra verklighets uppfattning

      6. Hanna skriver:

        Svar till din kommentar nedan:

        ”En av mina kompisars kompis är en fullt frisk man på 38 år. Han har de senaste 7 åren ”fejkat” sig till att han har en nackskada efter en bilolycka. Han har fått ut över 400.000kr från staten pga att han har såååå fruktansvärt ont..vilket inte är fallet. ”

        Är DU fullständigt galen människa??? Sitter du här och erkänner att du vet om att någon ägnar sig åt grovt försäkringsbedrägeri och får mina och andras hårt skattepengar! DU borde skämmas om du inte gjort/gör något åt saken. Äckligt är ordet. Parasiter. Du kan be din kompis att dra åt helvete och hoppas att han får betala tillbaka varenda öre som VI andra har arbetat in åt honom. Karma.

      7. Jessica skriver:

        Kära Hanna.

        Nej jag är absolut inte galen. Tydligen har flera läkare inkl försäkringskassan konstaterat att denna man är fullt berättigad till ”våra” pengar genom hans ”skada” och att han har ont. Läkare har ju aldrig fel? Eller hur? ??
        Och en människa som säger att denne har en fruktansvärd smärta lär ju absolut ha det…för inte kan man gå runt och misstro människor. Eller hur?

      8. Jessica skriver:

        Och om du Hanna hade läst mitt inlägg hade du sett att det inte var MIN kompis som det gällde…utan en bekant till min kompis.

        När ska folk lära sig att läsa inlägg innan de hoppar på folk…?

      9. The real Hmm skriver:

        @Jsessica: Ahaaa, En bekant till en bekant. 🙄

        #råttanipizzzan

      10. Jessica skriver:

        Ja? Min kompis bekanta. En person som min kompis känner. Vad är så svårt att förstå? Jag ser denna man titt som tätt då han är granne med min kompis. TRO MIG-hans ”skada” är något vi ganska ofta tar upp sinsemellan.

        Men vad kan vi göra? Ringa sjukhuset och säga att denna kille ljuger? ? När han har utlåtande av flera läkare som berättigat honom till ersättning då han lider av smärta varje dag? Det är så lätt att komma undan i dagens samhälle.
        Man kan hitta på att man är 13 år fast man är 30. Man kan våldta och ändå gå fri… Medan folk som på riktigt har svår cancer och tvingas ut i arbete, barn dör på sjukhus vid födslar för att vi inte har råd att anställa fler barnmorskor och våra äldre får stryk och hemsk mat på ålderdomshemmen. Så mkt orättvisor det finns!!!!

      11. S skriver:

        Så bara för att NI tyckertycker han inte SER UT att ha ont så har läkare och försäkringskassa fel? Så svårt som det är att få sjukpenning idag med all bevisbörda tror jag knappast han fejkar bara för ni spanar på honom och tycker det. Vill tillägga att 9 av 10 privata anmälningar om fusk till fk läggs ner, så så var det med det enorma fuskandet ?

      12. The real Hmm skriver:

        @Jessica: Ni kan ringa försäkringskassan.

        Själv skulle jag nu inte göra det då dina uttalanden enbart är baserat på andrahandsinformation som bäst. Gissar mer på tredje eller rent utav rykten som är ogrundade.

      13. The real Hmm skriver:

        Ett boktipps till alla som väljer att lyssna på historier som börjar med att det handlar om en bekant till en bekant…

        http://www.bokus.com/bok/9789172632172/rattan-i-pizzan-folksagner-i-var-tid/

      14. Jessica skriver:

        Nej detta är något han berättat själv till min kompis. ? Jag känner honom inte. Jag har enbart sett honom då jag besökt min kompis men hon känner honom ”bra”. Vet inte om man kan kalla det ”skryt” men känslan jag fick när hon berättade historien om grannen blev så för mig. Han spär på sin smärta vid sjukhusbesöken/rehabiliteringen för att få ut mer via försäkringen samt försäkringskassan och eftersom det inte finns någon verklig mätning på smärta så har han beviljats ersättning. Och det är en ganska stor ersättning i mina ögon. Men han är nöjd. Har inga men idag men spelar på smärta och har fått ut stora summor på det.

        Så summa summarum. Det jag ville få fram när ABC här har skrivit att Tyra har ju både kryckor, gåstol och rullstol som BEVISAR ? att Tyra är jättejättejätteskadad-att det är inte alls svårt att få hjälpmedel idag om man säger sig ha ont! ??

      15. Jessica skriver:

        Men suck ”The real hmm”!

        Vet inte vad du är ute efter men vi säger väl att det är min bästis det handlar om. Eller min pojkvän. Eller för att få tyst på dig. Det är jag själv som ljuger om min skada så att jag får ut massa pengar.
        ??
        Det jag vill säga är att det inte är svårt att säga att man har sååååå ont och att det faktiskt är ganska lätt att få ut hjälpmedel och i en del fall även pengar!
        Så att säga att Tyras rullstol bevisar att hon har brutit bäckenet-NEJ det stämmer inte. Släng upp en bild på röntgenplåten så kan jag gå med på att hon faktiskt är rätt stark som är uppe på benen och går runt i stallet/hästhagen. För DET måste efter 17 dagar göra FÖRJÄVLA ONT när man har ett brutet bäckenben från ena sidan till den andra. ????

      16. The real Hmm skriver:

        ”Eller för att få tyst på dig. Det är jag själv som ljuger om min skada så att jag får ut massa pengar.”

        Ha ha ha, ja denna rant gjorde ju dig mer trovärdig. Ljög du inte innan om vem som är vad så ljuger du nu. 😉 😉

        Du överdriver så mycket och broderar mycket osannolika scenarier i dina kommentarer så jag skulle nog säga att du och Tyra är lika goda kälsupare. 😆

      17. Jessica skriver:

        Men orka ??

        Jag skrev nog 3 inlägg om att det var min väns bekanta det handlade om och du började häckla MIG?!? För att jag berättar om en kille som ljuger om sin skada och får ut massa pengar för det? Ehhh…jaha? Tillslut orkade jag inte då du verkade mer fokusera på om det är min kompis kompis som det handlar om.
        Spelar ingen roll vem det handlar om-faktum är att just nu finns det iaf en kille här i Sverige som får ut hiskeliga pengar för en påhittad smärta (finns nog tusentals därute som ljuger gör att slippa arbeta/få pengar) och jag kan bara konstatera att det är väldigt enkelt att skrika VARG…men har man skrikit VARG 20 ggr och ingen varg har kommit så tillslut lyssnar inte folk. DET är det som hänt i Tyras fall som bloggare…

      18. The real Hmm skriver:

        Jessica: Helt seriöst nu. Det är ett välkänt faktum att om en historia handlar om en bekant till en bekant så ska man sluta lyssna. Mitt boktipps till dig är synnerligen menat som ett bra råd till dig. Den handlar om vandringssägner och om hur de uppstår.

        Till alla dina påståenden om att det är lätt att få ut pengar i Sverige med fejk så har jag bara en ska att säga, Bull!

        Ha en fin dag!

      19. Hmm skriver:

        Fast The Real Hmm, det du påstår om historier som handlar om vänners vänner är ju befängt. Ur ett källkritiskt perspektiv är det givetvis mer sannolikt att andra- eller tredjehandsinformation är fabricerad, men du kan knappast på blott den detaljen avgöra sanningshalten i en historia, det säger ju sig självt. Min vän t.ex har en vän som har brutit benet. Det är sant, men det tror väl inte du på? Lol. Alla som har vänner vet att de knappast har hittat på alla historier de har berättat för dig om sina vänner.

  6. Marie skriver:

    Men camcam. Det är lite skillnad på fraktur och att ha den skadan hon påstår att ingen läkare sett, hon har sagt det två går och säger att det är av helt på sidled. Det går inte ihop med att röra sig då som hon gör.. Jag är ledsen. Och röntgen plåtarna lär vi aldrig få se precis som med allt annat

    1. Hella skriver:

      Men jösses . Lägg ner?

    2. Mia skriver:

      ingen av hennes läkare ja, på hennes avdelning, på just hennes sjukhus. herregud läs

      1. Marie skriver:

        Nej ni om ni läser hennes blogg gäller det inte bara det sjukhuset hon varit på. De har rådgjort med andra läkare som är lika ”förbryllade” och vad tror ni att alla läkare på det sjukhuset är nybörjare!? Och ni behöver inte hålla med i något andra skriver o tycker. Jag själv kommenterar inte andras kommentarer. Man har rätt till sin egen åsikt utan att få påhopp om att skärpa sig osv. Skärp er själva o sluta lek poliser. Vill ni tro på tyra, bra! Jag gör ett val att inte göra det. Slut på den diskussionen. Ha en bra dag

  7. Hella skriver:

    Tycker Camillas post är ytterst sund och borde tydligt understryka problemet med alla absurda spekulationer om Tyras frakturer från alla icke läkare osv .

    De flesta vet nog att Tyra inte direkt har skriftens gåva i fråga om att tydligt och konkret förklara saker hon skriver om .
    De flesta har nog svårt bortsett från det att i medicinska termer direkt i detalj redovisa sina skador . Och varför skulle det behövas öht ?

    Hälsn från hon som fått extremt otrevligt och lite ostrukturerat svar från Tyra med summering att blivit idiotförklarad pga kritik 😉 så nej – jag är ingen Tyra fan /försvarare , utan mest jobbig i mångas ögon då jag kritiserar när jag tycker det är befogat och då inte har någon lojalitet till vem det nu gäller 😉
    I detta fallet tycker jag svaren CamCam fått är väldigt otippade ? Varför får hon svar om att lägga ner osv här när hon postat ett sunt neutralt redovisande om vad läkare säger generellt om bäcken frakturer ? ?

    Förvånad ! Camcam skriver väl ibland betydligt mer andra inlägg /vinklingar isåfall än detta som befogar kritik ibland ? Just denna post fattar jag inte varför den får dessa kommentarer ??? ? Hon har ju styrkt faktumet att bäcken frakturer ofta är så som Tyra försökt redovisa ? ?

    1. The real Hmm skriver:

      Min själsfrände. 🙂

      /Hmm

      1. The real Hmm skriver:

        Alltså du Hella är min själsfrände. 😉

  8. Elle skriver:

    Nu tycker jag att alla lägger ner spekulationerna.
    Tyra är skadad och har tillbringat lång tid på lasarettet… hon är på bättringsvägen… har fortfarande väldigt ont… och det kommer att ta tid för henne att rehabiliteras/rehabilitera sig tillbaka till ursprungligt skick! Det är möjligt att hon dramatiserat en del… men va fan… skit i det.

    Jag är inget fan av henne… verkligen inte… men jag önskar henne god bättring och hon ska vara glad över att det inte blir bestående men om hon sköter sig och sin rehabilitering.

  9. Sara skriver:

    räcker det att hon märker sitt senaste reklaminlägg med”gästinlägg:”? blir galen på att dom aldrig märker inläggen rätt..?

  10. Jessica skriver:

    Men snälla! Varför skulle CamCam sluta skriva om Tyras skada? Tyra är en av jordens största dramaqueens. Tråkigt att hon trillade av och skadade sig JA. MEEEN det gör vi inbitna ryttare. Vi ramlar av, får blåmärken, bryter nåt ibland och sen sitter vi där i sadeln igen. Jag blir själv väldigt trött på att höra folk sympatisera med Tyra. Hon är lite blåslagen men människan har inte i närheten av de skador hon vill att ni ska tro att hon har. Jag tycker inte ens synd om människan!

    Jag har följt henne länge. Från början verkade hon vara en driven gullig tjej med skinn på näsan men fötterna på jorden. Sen gick det helsnett. Hennes inridning av Corvara gjorde mig mörkrädd. Hon skriver i hennes senaste blogginlägg hur hon ska hjälpa till och TRÄNA den nya ridtjejen och mille…Vad fan ska hon hjälpa till med? Hon är en amatör som verkligen inte har några träningskills att bidra med. Hon ser inte vad varken häst eller ryttare behöver och bör hellre anlita en riktig tränare som den nya hjälpredan får rida inför så att det för en gång skull kan gå åt rätt håll för hennes häst.

    Skriv och gnäll till alla skvallerblaskor och klaga. I senaste nr av BILD! (tror jag det var) så står det på första sidan ”Tara Reids bröst nära explodera”… ??? Så jävla löjligt så jag vet inte vad.

    Detta är en BLOGGBEVAKNING!! En blogg som bevakar bloggar. Vad som skrivs. Och eftersom Tyra skriver hela tiden om sitt jävla mående så är det det som denna blogg bör bevaka och rapportera om.

    Om ni tycker att detta är mobbning-gör något åt saken. Gå inte in här och läs…indirekt så stödjer ni ”mobbningen”. Ni ger fler läsare till CamCam och bloggen växer. Vänd kinden till era surpuppor och läs andra bloggar istället. Fortsätt läs Tyras och följ hennes (katastrof herrejösses jag-råkar-alltid-ut-för-allt-hemskt-här-i-världen tyck synd om mig) blogg.

    1. Kimsan skriver:

      AMEN! Kunde inte sagt det bättre själv… 🙂

    2. Liza skriver:

      Jag älskar dig ?

    3. TP skriver:

      Alltså.. Tycker du verkar vara en väldigt sympatilös människa, kanske inte är sä men det är så jag tycker du framställs med den här kommentaren. För det första sä uttalar du dig som att du VET vad för typ av skada Tyra har. Väldigt intressant tycker jag, har du sett hennes journal? Varit i kontakt med hennes läkare? Isåfall skulle jag väldigt gärna veta vad det är för skada hon har.
      För det andra: du tycker det är fel att Tyra ska ”träna” tjejen som ska rida hennes häst och att hon borde ta hjälp av en riktig tränare. Hon skriver ju ingenstans att tjejen bara ska rida för henne? Visst är Tyra en amatör men det är ju faltiskt hennes egen häst som hon förmodligen vet hur den ska ridas och kan säkert komma med bra tips. Jag själv är amatör, hoppar fjuttiga 120cm på min häst men ändå håller jag träningar för den nya ägaren av min gamla ponny och tycker faktiskt att jag kommer med en hel del riktigt bra tips

      1. TP skriver:

        OCH jag anser att det du skriver i din kommentar är fel, det är inte mobbning, inte näthat. MEN det är fullständigt onödigt. Det är inte konstruktivt på något vis. Du vinner ju ingenting på att skriva den kommentaren?

    4. Jessica skriver:

      Du har väldigt rätt i att jag inte vinner något på att skriva min kommentar. Jag är inte ute efter att ”vinna” något. Jag vill diskutera. Precis lika som när något kommer upp i Aftonbladet eller när någon vill trycka upp nåt religiöst i mitt ansikte. Jag vinner ingenting på att skriva insändare eller att debattera med folk som jag faktiskt inte känner eller bryr mig om. Ändå gör jag gärna det..?

      Ang bloggare så är det relativt ”nytt”. Sociala medier osv. Hur ska vi bete oss? Är det personer som man inte får säga något om? Är dom offentliga? Får man kritisera statsministern? Eller är det mobbning då? Hat? Får jag inte tycka till om vad Saddam Hussein gjorde? Vart går gränsen?

      Här har vi Tyra. Jag har aldrig pratat med henne men skulle verkligen vilja sitta ner en kväll och dryfta hennes och givetvis mitt liv sinsemellan. Just nu så har jag inte en särskilt god bild av den människan. Förutom att jag tyckte hon var sjukt rolig på hennes Youtube-klipp när hon gjorde narr av massa vardagliga ting i stallet. Jag skulle vilja förstå vart allt gick fel. Många gånger har jag velat säga till på skarpen till Tyra när jag sett megafel som hon utfört i hästhanteringen/ridningen. Men jag kan liksom inte åka hem till stackaren och banka på hennes dörr som nån galning. Då har hennes sociala medier funkat bättre för att nå fram. Men så fort man skriver något ifrågasättande…så är man en hater!
      Isf skulle mina föräldrar vara de största haters som finns mot mig. Jösses vad dom genom mitt liv påpekat mina fel. ?

      Nu har det gått så långt att man faktiskt sitter och ser på en tågkrash när man läser hennes blogg. Inte för att man vill att det ska gå dåligt för Tyra utan för att man hoppas att något under ska ske och att hon ska vakna upp, växa till sig lite, mogna och ta tag i sig själv. Ibland undrar jag om hon har stannat i utvecklingen och fortf är 16år…

  11. Anonym skriver:

    Fattar inte varför hon inte lägger upp en bild å skadan? När jag bröt mitt bäcken fick jag en bild och la upp i min blogg inte för att någon inte trodde mig då utan mest eftersom jag faktiskt hade en bild på det. Hade någon misstrott mig så hade jag verkligen lagt upp en bild dag ett!
    Sedan eftersom Tyra inte har opererats så har hon ju en stabil fraktur vilket innebär att man inte får belasta alls på flera månader men kan givetvis gå på kryckor och använda det friska benet eller rullstol men eftersom hon har skadat armen med vilket inte jag hade så fattar jag inte hur hon kan varken åka rullstol eller gå på kryckor men hon kanske inte har ont där helt enkelt?
    Hursomhelst så lär väl Tyra aldrig lägga upp bild eller förklara bättre om sina skador, hon verkar vilja ha den här mystiken kring sig att inget någonsin kommer fram eller reds ut. Som tex frågetecken kring hennes hästar och alla samarbeten.

    1. Liza skriver:

      Precis, och där kommer det igen att ni får minsann bara ta del av en procent av mitt liv

      1. Jessica skriver:

        Det är så otroligt hur hon kan säga att alla i hennes närhet tycker att hon är LÅÅÅÅNGT från gnällig. Hon är faktiskt tvärt om mot vad ”vi” läsare anser då vi tycker att hon är en dramaqueen.

        Vi kanske får läsa 10% av hennes liv men på dom 10% så handlar 90% om hur orättvist behandlad hon är. I 9 av 10 fall så möter hon inkompetenta elaka hemska läkare. HON får alltid all olycka. Hon skriver själv att alla hennes vänner och hela familj håller med henne om att hon verkligen råkar ut för all olycka. PLEASE. ?

        Hon har alltid haft otroligt fina hästar att kunna köpa för pengar hon haft på kontot. Hon verkar ha en fantastisk familj med både mamma och pappa i livet samt syskon. Vänner har ju kommit och gått och det har varit stormigt men hon verkar ju ha några som finns kvar som hon jämt skriver att hon älskar mer än nåt annat. Hon har en backup. En trygghet inte många har!!!

        Hon har ett väldigt fint hus. En sambo som verkar finnas där för henne i vått och torrt. Katter och hundar. Hon har fan så mkt mer än de allra flesta i hennes ålder.
        Jag blir förbannad och ogillar människan då hon ska rent av vara GLAD för allt hon faktiskt har och sluta gnälla! Otur? NEHEJ du. Otur har du inte Tyra!!!! ?

        Ta hand om dina djur du skaffar dig. Mocka och slit i stallet 7 dagar i veckan 365 dagar om året. Skaffa inga hjälpredor. Jobbet ditt med egna företaget klarar du av ändå. Vi är MÅNGA som sköter ett heltidsjobb inkl övertid plus tar hand om våra älskade hästar som inte enbart är tävlingsmaskiner utan faktiskt våra faniljemedlemmar. Ett INTRESSE/HOBBY! Vi tränar och tävlar utan nåt jävla team som ska ta hand om allt ”jobbigt”. Ramla av. Upp igen. Kämpa. Träna. Ramla av igen. Blir riktigt provocerad hur Tyra kan anse sig vara en ”riktig” hästtjej.

      2. Anonym skriver:

        Det faktum att hon aldrig svarar på frågestunder och undviker att förklara många av hennes val när hon skriver en sak och sedan gör precis tvärtom säger egentligen mer än hennes svar. Hon kommer troligtvis aldrig svara då det skulle få henne att tappa ansiktet helt. Hon säger att läsarna bara ser 10%… Då säger jag hjälp till att se resten av de 90%! Tror inte vi vill veta mycket som pågår kring henne, räcker att man har hört en hel del.. Intrigmakare deluxe!

      3. KisseKatt skriver:

        Tyra skriver ju ofta att hon skriver saker på bloggen som hon inte vill ”tynga sina nära med”. Jag tror nog att det kan ligga en del sanning i det. Tyra har ju ett stort behov av att visa sig duktig, men alla människor har svagheter och jag antar att de måste komma ut på ett eller annat sätt. Jag tror att Tyra har väldigt svårt att visa sig svag och bristfällig för sina nära och släppa in dem och låta dem stötta känslomässigt. Så istället använder hon bloggen för det.
        Hon säger ju själv ofta att hon använder bloggen som en dagbok och en plats där hon går och skriver av sig för att få stöd. Med det sagt så drar ju dock fortfarande Tyra på sig väldigt mycket mer drama och problem än genomsnittet.

        Men det kan ju också vara så att hon helt enkelt inte har någon insikt i att hon skapar mycket drama, problem och negativitet i sitt liv som hon sen också klagar över. Hon verkar ju iaf inte ha så mycket insikt över hur hon framstår i bloggen.
        Sen handlar det väl om hur man lägger fram saker när man berättar dem för andra också. Kryddar man sina historier med stora ord och överdrifter kan man lätt få över andra, som gärna vill tro gott, på sin sida. Hennes blogg i sig är väl ett bevis på just det då läsarskaran är uppdelad i två läger. Ett där de tycker synd om Tyra och tycker det är ”såååå sjukt att hon ständigt råkar ut för saker”, precis som hon skriver att hennes närstående säger. Och så ett läger bestående av personer med en mer skeptiskt inställning till hennes ständiga ”sjukaste grejen som hänt mig” historier.

        Det är ju omöjligt för en att veta hur det ligger till, allt man kan göra är ju spekulera.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg