Beyonce nån?

16:18 25 Jul 2016

Tyra säljer sina biljetter om nån är sugen på lite sång och dans?

17 kommentarer | “Beyonce nån?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Th real Hmm skriver:

    Men va? Hon kan väl fortfarande bjuda sina vänner även om det är trist att hon själv inte kan följa med (vilket jag inte förstår då det är sittplatser Ta med en sittdyna så hon sitter bra bara? Eller se till om än sent att fixa rullstolsplats.)

    /Hmm

    1. Harkel skriver:

      Exakt Hmm.
      Men, Beyoncé börjar klockan 18.00!
      Så står det på mina biljetter samt en del bloggare och kändisar får sina biljetter gratis.
      Priset på 1700 kronor styck, låter för mig lite för mycket om man inte sitter på någon ”specialplats” som exempelvis egen privat loge.
      Själv har jag betalt 1180 kronor inklusive service avgift för BRA sittplatser.

      1. Johaanna skriver:

        Tiden är ändrad, skulle egentligen börja 18.00 men är ändrat till 19.30 🙂

    2. A.j skriver:

      Håller med om allt du skriver men viktigast av allt; VARFÖR ‘”the real hmm”???? Har undrat i EVIGHETER! Haz someone stolen your ID?

      1. Th real Hmm skriver:

        He he, en viss person flög omkring i den här bloggen och skrev under diverse nick som inte tillhörde hen bl a mitt. Så ja, därför. 😉

        Har hänt mig förr då jag inte drar mig för en konfrontation så jag heter The real Hmm på en del andra bloggar med tex hos LD 🙂

        /Hmm

  2. Elin skriver:

    ”VI köpte biljetterna för” ”jag tänkte bjuda mina vänner” ?

  3. Greta skriver:

    Kan ju i och för sig ha varit Ticketmaster Platinum biljetter som kostar från 1680.00 SEK till 2180.00 SEK per biljett enl Ticketmaster ”ett biljettalternativ för dig som vill försäkra dig om att få de bästa biljetterna till evenemanget”.
    Verkar väl inte så troligt att Tyra fått fyra gratisbiljetter till konserten eftersom hon inte haft en betydelsefull blogg på senare tid där det kan ha varit intressant för arrangören att få reklam för konserten.

  4. Marie skriver:

    O tyra har återigen gått till attack mot sina läsare på bloggen med ett tyck synd om mig inlägg

    1. HannaPanna skriver:

      Åh det avhandlade vi redan i morse 🙂 Scrolla ner lite så hittar du inlägget om Tyras utbrott.

      1. Harkel skriver:

        Till Joaanna.
        På RIKTIG biljett för denna konsert står det 18.00 och inget annat.
        Om även Beyoncé startar senare med sin show
        Så är det inte 19.30 för biljetterna
        PS. Åter igen jag har äkta biljetter till denna konsert.
        PS igen konserten startar antagligen efter 20.00 efter förband.
        PS. Åter igen insläpp efter klockan 17.00.
        Är du nöjd?

      2. Marie skriver:

        Tack helt missat 😀

    2. hejhej skriver:

      haha såg det! skrev en kommentar om att det inte lät kul de hon va med om, och undrade bara om hon kunde visa bild på hur höften ser ut på röntgen för va bara nyfiken, menade inget illa alls!! då fick hon rycket och menade på att jag var en av dom som inte tror henne och att jag borde skämmas och att lägga svansen mellan benen och blabla! haha alltså offerkofta DIREKT när inget går som hon själv tycker!!

  5. hejhej skriver:

    Jag kommenterade tyras inlägg om hon skulle kunna lägga upp röntgenbilden på hennes höft som var brutet för jag var bara nyfiken på hur de såg ut, menade inget illa alls utan led med henne men undrade bara. vill hon så vill hon och vill hon inte så vill hon inte. det var bara en fråga för har aldrig sett ett brutet bäcken innan…

    Hon svarade att kalla såna som mig ynkryggar och det ena med det andra och drog offerkoftan över sig direkt!! och att folk inte tror henne blabla! herreGUD jag tror henne jag var bara nyfiken!!! Har alltid försvarat henne innan men nu fattar jag verkligen varför folk börjar hata henne för SHIT va hon väller hat över folk som inte tycker som hon!! :S herregud jag menade ju inget illa men hon tog det som värsta hånet och som om jag inte trodde henne förrän hon bevisade plåtarna!! mygaaaad vilken pinsam människa….

    1. Malin skriver:

      Jag tycker att det inte alls hade varit svårt att formulera det du skrev helt annorlunda. För ja, det var inte svårt att se det som ett hån. Du kunde ha skrivit en enkel fråga och ja faktiskt det som du skriver här – att du är nyfiken. Men tänk på en sak… det är någons allra mest privata, kan de inte få ha det ifred? Att Tyra reagerar som hon gör handlar nog om att få ha rätten till sin egen upplevelse, rätten till sin egen kropp, enkelt uttryckt om självbestämmanderätt. En persons smärta, dens stress, dens oro och dens sorg kan bara upplevas av hen själv . So what om hela ens värld rasar samman medan en annan individ inte alls uppfattar liknande situation på samma vis? Upplevelsen, smärtan och känslorna är sanna för den som råkar ut för dem, det är inget debattområde. Man kan inte ställa smärta mot smärta, det är bara smärta punkt slut.

      1. hejhej skriver:

        ok nej jag hade faktiskt inte alls tänkt på att det kunde uppfattas så som du skrivr. jag skrev ju kram och allt till henne. och att det inte lät kul det hon varit med om. men ja man kan ju tolka saker olika :S

      2. hejhej skriver:

        Såhär skrev jag:

        Hej tyra! hoppas du mår bättre, ett brutet bäcken låter inte så jävla roligt… Kan inte du försöka få röntgenbilderna så man kan få se hur ditt bäcken såg ut efter att du brutit det? Vore superintressant för är jättenyfiken på hur det är brutet!! kram

        Hur kunde det tolkas som hån egentligen? och kalla mig ynkrygg!?

  6. Marielle Friman skriver:

    Är hennes vänner också skadade eller varför kan hon inte bjuda dem??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg