Botox för barn?

10:50 5 Jul 2016

Paow:

paow

Paow får väl spruta in hur mycket botox och grejer som helst i ansiktet kan jag tycka men vad skickar det för signaler till hennes unga läsare egentligen?

Hon har trots allt 187 000 följare på Instagram och det är så onödigt att lägga upp alla skönhetsingrepp hon gör..men det är väl det som krävs för att hon ska få behandlingarna gratis och kanske till och med tjäna pengar på det?

Vad anser ni om saker, mina stjärnor?

23 kommentarer | “Botox för barn?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Älskar att vilken känd persons instagram man kollar på så hittar man ALLTID Gabriella bland kommentarerna..?

  2. Lina skriver:

    Att hon får göra precis som hon vill tycker jag.

  3. Amanda skriver:

    Hon får göra som hon vill men det är sorgligt. Jag är gammal nu (27 år) så jag har svårt att sätta min in i om unga tjejer (och killar) påverkas av sånt här mycket eller om de ändå har förståelse för att det inte är ”normalt”? Hoppas det…

    1. Berra skriver:

      En ärlig fråga, ä man gammal när man är 27? Trodde aldrig att jag skulle ha åldersnojja…

      1. KisseKatt skriver:

        Nä, det tycker jag inte 🙂 gammal är man väl efter man passerat 50-55. Men tycker mest det beror på hur man är i sinnet och vilket liv man lever.
        Är själv 29.

  4. LA skriver:

    Jag tänker att skeppet där Paulina försöker vara en bra förebild har seglat för länge längesen.

  5. Sara skriver:

    Men hallå, jag väntar på din åsikt om jocke VS Therese Lindgren!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det gick ju knappt inte att höra vad han säger i sin video..

  6. Elle skriver:

    Det jag tycker är mest sorgligt, är att hon… 23-24 år, anser dig behöva Botox.
    När jag var i den åldern, hade jag inte en endaste rynka. Men kanske att hennes förhållandevis hårda liv har framkallat det.

  7. Ann skriver:

    Tycker bara det är tråkigt när man känner att man måste börja med botox, fillers, etc. redan i så unga år. Liksom, vad ska de ta till när de kommer upp i 40-50 och det kanske inte går att göra så mycket mer??

  8. L skriver:

    Det här är inte riktat mot just Paulina, men jag tycker ofta man ser äldre ut om man börjar med botox och fillers tidigt. En del 23åringar ser ut som fräscha 40åringar istället.

    1. C skriver:

      Håller med!

      Nu har inte Dessie fillers vad jag vet men när min kille såg en bild på henne för ett halvår-år sedan gissade han på att hon var en fräsch 35-åring.

  9. Johanna skriver:

    Det är ju en balans det där, dvs hur mycket man ska skydda barnen från verkligheten och samtidigt i bästa Ronja Rövardotter stil (Ronja utsätter sig för sånt hon ska akta sig för) förbereda barnen att själva hantera omvärlden klokt innan de fyller 18.

    Jag lekte med Barbie när jag var liten, det gjorde mina kompisar också – vi fattade ju att ingen människa såg ut som Barbie på riktigt, men det var kul att hon var så smal och snygg och hade lyxiga saker, barn som trodde att människor skulle se ut som Barbie var nog inte menade att leva på egen hand i världen när de växte upp.

    Paow får gärna spruta in Botox för min del, kanske blir hon sponsrad oklart det där, och vem vet vad jag hade gjort om jag gått i hennes skor.
    Det det kan vara klokt om hon skriver att man bör vara över 18 för att ta botox/fillers.

    1. KisseKatt skriver:

      Tänker nog mycket likt dig gällande sånthär!
      Sen skulle jag tillägga att föräldrar bör ta ett större ansvar i frågan istället för att lägga ansvaret på främlingar.

  10. I. skriver:

    Sorgligt att vi har så höga krav på oss själva vad gäller utseende, men hon ska kunna göra vad hon vill med sin kropp utan att behöva tänka på att vara ett föredöme.

  11. Nyom skriver:

    Hon är då inte värre än Elin på Damernas Värld, starkare åldersnoja får man leta efter…

    1. Evelina skriver:

      Haha nu blev man ju nyfiken? Vem är hon, vad har hon gjort, berätta!

      1. Nyom skriver:

        Bara att söka på hennes blogg efter ”botox”, hon ska vara så öppensinnad och allt men ändå så använder hon det nu i ”förebyggande syfte” (trots att forskning finns som säger att det inte funkar så). Sen har hon också massa inlägg där.hon diskuterar hur hemskt det är att de äldre ut, vilket gjorde att slutade läsa henne i ett halvår… otroligt duktig frisör men så extremt ytligt.

  12. Anna skriver:

    Tröttast på kommentarer som ”hon får göra som hon vill” och ”låt henne” yadayadayada. Klart hon får men det är fanimej helt berättigat att ifrågasätta botox och hela jefla utseendehetsen för kvinnor.

    1. KisseKatt skriver:

      Andas 🙂
      Klart man får ifrågasätta också, det ena utesluter inte det andra.

      1. Anna skriver:

        Det är ju precis det det gör och som jag stör mig på. Andningen är det inget fel på.

  13. nina skriver:

    Jag tycker det är bra att hon lägger upp sådana här bilder. Jag gissar att alla toppbloggare även Kenza och Blondinbella gjort liknande behandlingar. Fillers och botox av något slag. Bra att bloggare är ärliga istället för att dra med lögner.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG