Copy/paste

15:30 26 Jul 2016

GabJoss, Paula & Therese Lindgren:

Men snälla NÅN!
Lite fantasi om jag får be!
Med tanke på vad de här damerna får i ersättning för ett sponsrat inlägg på Instgram så borde väl RFSU har högre tankar om deras skriftliga förmåga än att skicka dem ett färdigt manus med en blank rad.

”Här lilla bloggare! Fyll i någonting du stör dig på så sköter vi resten!!”

rfsu

Tack Emmy och Bella för tips!

15 kommentarer | “Copy/paste”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lollo skriver:

    Bästa du! När kommer podden?! Sitteroch väntar:)

  2. Antonia skriver:

    Kul att se detta så tydligt!
    Skulle vara intressant att se hela det erbjudande/avtal som RFSU eller mediabyrån skickade över. Som vi fick se när det gällde Linas matkasse för ett tag sedan.
    Man kan begripa att företag som sponsrar bloggare gärna vill satsa på en klatschig copy men man verkar glömma att bloggarna gör det lätt för sig och tar in texten ordagrant vilket gör att all eventuell trovärdighet försvinner och det skriker ”Hela detta inlägg är betald annons”.
    Här var det tydligen så att bloggaren först skulle skriva om något irriterande/störande och sen skulle texten ”något som inte är irriterande är @rfsuprodukter intimrakningsserie…” följa.
    Töntigt.

  3. Amanda skriver:

    Fast detta tycker jag ändå var bra, det sägs ju tydligt att det är ett samarbete och sponsrad post och förmodligen därför som de använder färdig copy?

    1. sanna skriver:

      Gabriella är dock den enda som annonsmärker rätt av dom 3.

  4. Elin A skriver:

    En annan störig sak är att bloggare verkar ha fått uppblåsbara badringar i form av donuts och djur. Har sett dem hos bland andra Kissie och Kenza men har inge sett att det står att det är ett samarbete..

    1. Antonia skriver:

      Ska man tro på det som Kissie skriver?
      ”Leksakerna är btw köpte på ali express (munken) och svanen kommer från coolstuff. Jag fick hem svanen 2 dagar efter att jag beställde den, var jättenöjd över den snabba leveransen. Att beställa hem från ali express tar betydligt längre tid, men fördelen där är att man kan hitta det mesta för en bråkdel av priset som finns i dom svenska butikerna.”
      Kenza nämner som vanligt inget om att hon skulle fått de där pool-grejorna.

      1. Elin A skriver:

        Ja jag trodde på det, tills jag såg likadana hos andra bloggare. Vad är oddsen för det liksom? Att olika bloggare råkar köpa samma donut mm samtidigt?

    2. vvv skriver:

      Fast tror mer dom imiterar typ Kylie jenner och andra sånna instagram människor. Har nämligen sett massor av baddjurs bilder senaste tiden

      1. Marta skriver:

        Även hos Jon Olsson och hans videoblogg. Han och Janni har hela poolen full med uppblåsbara leksaker.

  5. Emelie skriver:

    Fy så tråkigt med reklam, sponsrade saker etc. Allt för pengar inte för sina läsare/titare

    1. sanna skriver:

      Ja det är jätte tråkigt att folk vill jobba och tjärna pengar istället för att leva på bidrag.

      1. Emelie skriver:

        Jobba? jag kan inte påstå att man jobbar om man bara vidarebefordrar saker. Som jag anser att man gör med reklam. Men det är min åsikt.

    2. Sanna skriver:

      Hur har du annars tänkt att dom ska tjäna pengar? Tror du det magiskt trillar in några kronor på kontot varje gång dom lägger upp ett blogginlägg/youtube video/bild på instagram? Självklart är det på reklam dom tjänar pengar, precis som vilket magasin som finns ute i handeln som helst.

      1. Emelie skriver:

        ööh? Jag vet att det är så dom tjänar pengar jag är inte inkompetent. Men jag tycker det är tragiskt. och den åsikten får jag ha lilla du

  6. emmy skriver:

    Hahaha ???
    Detta är kanske lite utanför vad du skriver om, men det hade varit intressant att höra vad du tror om årets idol-jury? Du har ju varit aktiv i musikbranschen så det vore spännande att höra dig spå lite, kanske i podden? Jag tippar på att kämpe kommer att hitta flertalet melodifestivalkandidater i alla fall?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg