Det gick snabbt

11:07 18 Jul 2016

hoppsan

Efter att ha blivit avslöjad som fake så försvann den här bloggen illa kvickt.
Bilderna föreställer som många av er nu vet en tjej vid namn Lisa Linguica – som jag tvivlar på brukar köpa Chicken Nuggets på Sveavägens McDonalds – och googlar man på henne så får man upp massor av bilder.

Men frågan kvarstår. Varför fejkar man en sån här blogg? 

7 kommentarer | “Det gick snabbt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. HannaPanna skriver:

    OT men du borde gräva lite i United Influencers bloggare vid tillfälle. Såg just att Dennis M gått över till dem så jag kikade på vilka andra de har som profiler och hur deras bloggar ser ut. Jag blev lite förvånad när jag insåg att nästan alla deras bloggare uppdaterar någon gång i månaden, i de flesta fall inga inlägg sedan i maj (Persbrants senaste inlägg är om Musikhjälpen 2015….). Dessie, Bella, Elaine, Foki och Pingis är de som verkar göra inlägg någorlunda regelbundet. Och med tanke på hur lite trafik alla de har förutom Bella som tror jag det är Bella som håller hela verksamheten i Sverige under armarna.

    1. KisseKatt skriver:

      Fast Dessie och Elaine har väl också mycket trafik?
      Det hade de iaf när de låg kvar på bloggportalens lista och så mycket kan de ju inte ha sjunkit sedan dess.

      1. HannaPanna skriver:

        Jag menar lite trafik i relation till Bella och nivåer som krävs för att kunna motivera annonsörer som betalar bra. Det går ju inte att se deras trafik längre men Dessies följare på Instagram har gått från 67k till strax under 62k på bara några månader (jämför med Bella som har 332k och Kissie som har 224k). DennisM har bara 22k följare och bokstavligen en handfull views på sin YT kanal.

      2. Hmm skriver:

        Elaine ska lämna för att gå tillbak till mama har hon sagt.

        Fast det trodde jag redan skulle var flyttat så funderar på om hon ångrat sig. Plattformen mama lovar att det ska fungera om och om igen men de levererar aldrig.

  2. A skriver:

    Personen vill provocera. Men troligast är personen inte nöjd med sitt liv eller mår inte så bra då den tydligen har ett behov av att låtsas vara någon annan än den är och allt vad det innebär kring det.

  3. nina skriver:

    Åh,jag är ledsen. Det var bästa bloggen någonsin. Jag kund inte sluta skratta när jag läste den. Satt stolen framför kylskåpet då hon skulle äta på natten, köpte massor med hamburgare körde snabbt hem och lade sig under täcket och åt dem..:) Hahahaha. Det var ju bästa bloggen ever!

  4. Hello skriver:

    Efter Bloggbevakning ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG