Det kom ett mail..

14:38 26 Jul 2016

mail

Svar:
Oj, min vän…det är en fråga som kräver ett komplext svar.
Om man ska tro alla mina ”haters” cute-wink-smiley så ska man vara bitter, missunnsam, avundsjuk, kränkande, vidrig, frigid, ful och allmänt otrevlig i kombination med läskdrickande, överviktig och barnlös.
Det kräver mycket jobb och ligger många timmar bakom att bli så framgångsrik som jag är inom alla de här områdena så det är ingenting som går över en natt.
Jag har jobbat hårt för min bittra barnlöshet och tänker inte ljuga för dig när jag säger att jag SÅ många gånger varit nära att misslyckats. Innan man vet ordet så så är det någon som försöker befrukta en i smyg och jag kan bara skatta mig lycklig att jag lyckats ducka för alla de spermier kulor som kommit mot mig.
#winning

En annan sak att ha i bakhuvudet om du vill bli lika framgångsrik som jag är att du måste lägga dig till med en nästintill obegriplig dialekt om du inte redan har det. Småländska och skånska har jag funnit fungerar bäst här uppe i Stockholm. Du behöver även inneha någon typ av krypteringsprogram, schiffernyckel eller liknande för att ibland kunna tyda det mest obegripliga av blogginlägg.

En sidekick! En sidekick är väldigt bra att ha! Gärna någon som inte stjäl ditt strålkastarljus utan som du mest kan häckla i dina inlägg när du känner att du behöver släppa lite på den där hatiska ventilen du har i bröstet.

Annars är det bara att tuta och köra!
Lycka till mitt barn! Jag önskar dig all lycka på vägen så länge din blogg inte blir större än min. Då kommer jag hänga ut dig med allt #näthat som jag kan uppbringa och spy galla över dig på alla forum jag hittar!

6 kommentarer | “Det kom ett mail..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hahah fantastiskt ! Vi får alla hoppas att Flo inte lyckas så att hon slipper allt #näthat.

  2. Elle skriver:

    Haha….
    Alla Ni humorbefriade människor… det är detta som kallas SJÄLVDISTANS!

  3. Th real Hmm skriver:

    He he CamCam. Kan du inte skriva ett inlägg om hur man lyckas vara aktiv i perioder på din blogg bland kommenterna också? 😎 😆

    /Hmm

  4. Elle skriver:

    Jag är ganska aktiv, dock inte i perioder… utan nästan dagligen.
    Detta är den enda bloggen jag läser. Just nu spöregnar det här och då passar jag på att spamma denna bloggen. 🙂

  5. Johanna skriver:

    ”Innan man vet ordet av är det någon som försöker befrukta en i smyg”
    ? ja jävlar man bara hatar ju när sånt händer

  6. Linda skriver:

    Hahaha bästa!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp