Egoina tipsar om sommarpepp.

11:56 13 Jul 2016

Egoina:

egoina

Egoina plockar fram sitt bästa pepphumör och bemöter en lista med tips på hur man ska få sommarfeeling trots att man jobbar.

Jag tänker att jag fortsätter på den så om hennes tips inte gör susen så kanske den där härliga känslan av varma kvällar och blomsterkrans i håret kanske fortfarande kan infinna sig för just DIG! *gör pistoler med pekfingrarna och blinkar med ena ögat*

– Gå ut och gå i skogen och slipp använda ditt contouringkit. Myggbetten kommer fixa det åt dig.
– Hetsät stora mängder glass. När ”brainfreezen” väl gått över kommer du mest vara glad att du lever.
– Sätt dig vid en sjö och fiska i närheten av småbarn med splirrans nya kastspön från Ullared. Ett fiskedrag i läppen kan ses som en gratis piercing för den som verkligen vill se allting från den ljusa sidan.
– Gå barfota i gräset. Ett eller annat bistick kommer ge dig samma, härligt brännande känsla som en het sandstrand.
– Ha sex utomhus. Ingen skriker sommar-romantik som myror i muffen och barr i baken.

Ni, mina läsare, är sensationellt härliga så fyll gärna på listan! =)

12 kommentarer | “Egoina tipsar om sommarpepp.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sol - usch! skriver:

    – Gå och lägg dig. Tills det blir vinter och anständigt jädra väder igen!

    1. Plumbob skriver:

      Längtar tills hösten! Hade countdown till sommarsolståndet och nu blir dagarna kortare! Woop!

      Ska bli så mysigt med mörkare dagar, kom nu för faaan.

  2. Sanna skriver:

    Är det någon annan som får en pop up ruta med att ”du har fått virus och hela din enhet är infekterad bla bla bla” på blondinbellas blogg (läser från mobilen)? Nu när jag går in där så kommer jag bara till en konstig adress och nån reklam om att ladda ner en antivirus app….hjälp miiig!!

    1. C skriver:

      Läser inte bbs blogg men häromdagen fick jag samma meddelande på en annan sida (minns inte vilken). När jag laddade ner appen skapade den typ kaos i mobilen och jag tog bort den supersnabbt. Tänkte att hellre virus än denna som installerar fler och fler appar åt mig. ?

      1. Sanna skriver:

        Okej, jag laddade inga ner den där appen i alla fall…men jag är ju rädd att hela mobilen är drabbad, tänkte på lösenord och mejl..kanske den hackar alla mina konton som jag har på olika appar..vill inteee ?

      2. Hmm skriver:

        Jag skulle wipea hela mobilen nu om jag var du. Den har garanterat lämnat något efter sig även om du tog bort appen. Något som kan spionera eller ta dina lösenord tex.

        Inte för att vara elak, men jag trodde inte det fanns kvar någon som är så dum att hen laddar ner ett sådant erbjudande längre. ❗

      3. Hmm skriver:

        Sanna: Även den rutan är fejk. Så länge du inte klickat in dig på den så är allt ok. Lyckades du inte få bort den utan att klicka på ett av alternativen som tex ok så kan du vara infekterad. Tryckte du ok, gå till din mobilshop för hjälp. Du kan vara infekterad.

      4. Hmm skriver:

        Allmänt tipps. Dyker en sådan ruta upp igen och ni inte kan komma runt den utan att klicka på den, GÖR INGENTING! Skaffa hjälp som kan ta er förbi rutan. Det går men är lite mäckigt och man ska veta hur man gör. Ni kan ju ta en Anna device och googla hur man gör.

      5. Hmm skriver:

        Förtydligar. Rutan som säger att du har virus är fejk och vill få dig att klicka på den. Ofta är det svårt att få bort den utan att klicka och det är hela dess syfte. Ett klick= möjlig trojan.

      6. Sanna skriver:

        Jag klickade ingenstans, det stod typ att ”om du klickar bort rutan kommer du bli blockad”…jag tryckte inte avbryt eller okej, utan jag tryckte bara på hemknappen och stänge sen fliken…sen när jag gick in igen för att kolla så var det ju den där konstiga sidan med reklam om antivirus appar..jag stängde fliken igen och nu när jag skulle kolla så kom jag in på bbs blogg, men jag har ju ingen aning om mobilen är ”smittad” 😮

      7. Hmm skriver:

        Sanna: Med 99% säkerhet så har du inte virus. Den vill bara skrämma dig till att klicka eller ladda ned något.

        Du har agerat helt rätt. Om du vill vara säker på att du inte har virus, kan du ju ha fått ändå via någons mail tex, kontakta proffs som kan hjälpa dig att kolla. Men den där rutan vet inget om statusen på din mobil. Den kan inte läsa på din device om du inte gett den tillåtelse, vilket du inte har. Så den ljuger som sagt för dig.

        simma lugnt!

      8. Hmm skriver:

        Sanna igen. Se sådana rutor som pop up-reklam. De funkar på samma sätt bara det att den har ett meddelande som får dig att tro att den är riktad till dig personligen istället för ett allmänt budskap som de brukar ha som tex erbjudande om prenumeration.

        Skillnaden här är att de inte är reklam utan någon som fiskar efter din info och vill få dig att öppna din device för dem via klick eller ladda ned.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg