Frågor på den?

13:30 6 Jul 2016

GabJoss:

gab

Om jag hade behövt gå kissnödig i flera timmar hade jag kissat på mig för länge sen. 
Jag blir smärtsamt kissnödig hur snabbt som helst och håller på att krevera.
Jag är SÄMST att åka på Raodtrip med eftersom jag dricker kopiösa mängder Cola light och sista gången tröttnade min chaufför på mig och muttrade..
-All that God damn diet coke, no ice…(jag känner nu att detta är en sån där historia där man nog behövt vara med för att fatta hur roligt det var men den får stå kvar..så jobbar jag..hehe.. )

HUR tog hon reda på det här? Och varför?
– Mja…jag ska nog se hur länge jag kan hålla mig idag..Kan jag slå mitt gamla rekord på 4 timmar kanske?
OS-platsen i kissnödighet är inom räckhåll. 

9 kommentarer | “Frågor på den?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Wyy skriver:

    Hahaha jag har hållt mig länge pga lathet? Kanske gabjoss också gillar att inte flytta på sig när hon funnit en trevlig plats i soffan? ….

  2. Frida skriver:

    Jag är likadan, kan hålla mig i timmar tills jag inte ens är kissnödig längre! Men det är mestadels om jag är ute, är jag hemma håller jag mig inte.

  3. T skriver:

    Samma här, kan bli kissnödig som fan, men kan börja tänka på något annat på jobbet ibland. Kanske bli lite uppstressad, sen vips har det gått fem timmar sen jag trodde jag skulle kissa ner mig.
    Jävligt onödigt men fascinerande 🙂

  4. Katta skriver:

    Jag är expert på att inte kissa på timmar.
    Det kan vara pga spännande film eller bok, på grund av bekväm liggställning, mycket att göra på jobbet eller bara för att det inte finns tillgång till toalett smidigt. Jag har alltid haft dödsblåsa. På senare år har dock kraftiga diskbråck i ländryggen hjälpt till. Nervskador= mindre känsel. Heh

  5. E skriver:

    Jag kan också hålla mig ruskigt länge utan att bli nödig. Alltså till den graden så det blir farligt! Minns en gång när hag låg på sjukhuset, så frågade en sjuksyster om jag var kissig, och jag sa nej. Det slutade med att dom gjorde ultraljud på magen och såg att jag hade liter där inne utan att vara kissnödig!

  6. H skriver:

    Jag jobbar som lokförare och har helt enkelt fått jobba upp en blåsa av stål då det inte finns toaletter på godståg. Inte heller så populärt jämt att stanna enbart för att kissa ute i skogen och bli sen/göra ett passagerartåg sent. Kan även tillägga att kissa ute i skogen vid kallare än – 25 är INTE kul.
    Men nu har jag fått barn och har inte kvar min stålblåsa. Får se om jag kan träna upp den igen när jag börjar jobba.

  7. Engsir skriver:

    Japp, jag kan också hålla mig till det går över. Eller inte nu när jag är på smällen men i vanliga fall 🙂

  8. Maria skriver:

    Jag har alltid undrat hur lång tid som är ”normalt” att inte bli kissnödig på? För mig kan det enkelt gå allt från 8-12 timmar mellan toabesöken. Vet dock inte om det är normalt??

  9. S skriver:

    Alltså jag är likadan, men det är inte bra för kroppen så försöker tänka på att det är normalt att kissa 4-6 ggr per dag iaf :O

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg