#fucktards

15:55 6 Jul 2016

Paow:

Ska vi ta och resonera lite kring de här två kommentarerna som lämnats inne hos Paow – förmodligen av samma person?

Du VILL alltså sååååå himla gärna ställa den här frågan men är på samma gång medveten om att det inte är möjligt att låta trevlig? Men ställ den inte då, din förstoppade dyngspridare!!!!!! (Sorry alla förstoppade och dyngspridande människor.. som blev kränkta nu men ibland finns det inget bättre ord att använda..Speciellt förlåt till Färjan-Håkan…han vet…)
Hela kommentaren är full av påhopp på Paows utseende, hon ska ha gått upp i vikt, hon har förstört sitt utseende mm mm mm och det slutar inte där utan den här ”Tess” – dyngspridaren i fråga – avslutar med att ge Sindy och Isabelle en släng av sleven och kallar dom bloggare som ser sämre och sämre ut för varje år som går.
Jag skulle gärna vilja ha en länk till dyngspridarens instagram så att vi kan sitta med samma glasögon och kommentera nedvärderande om varje vinkel och vrå av hennes kropp.
Gärna med lite popcorn också..och ett glas vin…

paowa

Vi går snabbt vidare till dyngspridare nr 2 – Cilla.
Enligt henne är Hugos liv GOOOOOALS och om Paow bara hade ansträngt sig lite så hade hon kunnat få ha ett precis lika bra liv som han.
Eu, ursäkta?
Bara för att Paow inte har villa, volvo och vovve-liv med ett par ungar så är hennes liv misslyckat?
Jag skulle för mitt liv inte vilja byta liv med Hugo för vi har uppenbarligen inte samma mål i livet men betyder det att mitt liv är sämre än hans?
Jag tycker mest det låter som att CILLAs högsta dröm är att få träffa någon, skaffa barn och studsmatta eftersom hon kallar detta ”allt man kan önska sig” och kanske känner hon sig lite avundsjuk på att Paow kanske kunnat få det med honom om hon bara ansträngt sig lite.

Alltså, förlåt men jag tror att Hugos nuvarande liv är så långt ifrån det Paow vill ha – nu.
Dyngspridaren avslutar med ett riktigt pepptalk – ”tycker du ska ta tag i ditt liv och göra precis det alla tror du inte klarar av – gör något bra av ditt liv”.

Cilla, vet du vad jag tycker? Jag tycker att du ska skaffa dig ett liv istället för att för att förolämpa folk på nätet som inte lever upp till din halvt besatta Hugo-måttstock av vad som är ett perfekt liv.

paowaa

13 kommentarer | “#fucktards”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ane skriver:

    Jag förstår hur ”Tess” tänker och jag har själv tänkt dessa tankar, men förstår inte varför vissa har sånt behov av att yttra sina tankar jämt? ” vi lever i en demokrati med yttrandefrihet blablabla”. Käft och håll dina elaka tankar för dig själv om det du säger bara är elakt eller kränkande. Mvh/ kanske också ett rövmongo

    1. Bloggbevakning skriver:

      Exakt – jag förespråkar inte ”om du inte har något snällt att säga så säg ingenting” men i det här fallet..jo..det är varken konstruktivt eller pådrivande i en eventuell diskussion. Det är elaka påhopp. Som man gärna får behålla för sig själv.. Det är skillnad på yttrandefrihet och ouppfostrad.

  2. Emma skriver:

    Men herrejäävlar vilka äckliga kommentarer! Vad är det för vidrig människa som skriver sånt här?! Vi tjejer ska ju stötta varandra. Vill hon operera brösten, festa, röka leva vilt så får hon göra det!! Uch jag blir så ledsen.. hoppas hon verkligen inte tar åt sig :/

  3. Downie skriver:

    Du borde inte använda mongo – skriv nåt annat… Rövhål eller nåt. Mongo är trots allt ursprungligen inte ett skällsord, utan det är ett smeknamn för kromosomavvikelsen Down syndrom (som du såklart redan vet).

    1. Bloggbevakning skriver:

      Bättre så? =)

  4. J skriver:

    Men alltså, va?
    Hon har väl inte lagt på sig? Hon kanske inte är lika vältränad(om hon var det första PH) men hon är ju fortfarande smal?

  5. AJ skriver:

    Vad sägs om sådana här kommentarer som lindas in i falsk snällhet?
    Hos Engla har jag tex sett denna typ av kommentar: Så fin du är nu när du lagt på dig några kilo! Eller: Du är mycket finare nu när du har mer former!
    Jag kanske är cynisk men jag tror att det ligger elakhet bakom dem.
    Jag är inte världens snällaste jämt men jag tycker man ska ge fan i att kommentera folks kroppar, varför känner vissa ett behov av att recensera kroppar och meddela vad de tycker om dem?

    1. Mikaela skriver:

      Vissa beklagar sig över hur smala de är (var) typ Engla så jag tror de spm kommenterar menar väl!

      Samma med Tyra. Fast tvärtom! Var större o blivit mindre- vilket hon gått ut med o då tror jag också man menar väl ”vad smal du har blivit!”

      TROR jag!

  6. Venda skriver:

    På något sätt förstår jag vad personerna bakom dessa kommentarer menar då det är saker jag själv kan ha tänkt på. Dock var det elakt skrivet och tror ärligt talat paow är medveten om dessa saker själv och inte behöver någon som talar om det för henne. Att hon förändrats väldigt mycket utseendemässigt stämmer ju faktiskt, men who cares? Som hon själv skrev i kommentaren så är inte yttre allt här i världen. Dock har jag tänkt lite i samma banor när det kommer till att hon ”stampar på samma plats”, att det känns som att det aldrig blir något av henne. Men det är väl som du säger att det kanske är detta liv hon VILL leva, så ingen ska väl bry sig egentligen. Hon gör som hon vill. Hade hon VELAT se ut som förr te.x hade hon tagit ut implantaten och börjar träna, men det gör hon inte, så antagligen trivs hon i sin nya kropp. Och det är det viktigaste.. Att man själv trivs i hur man ser ut.

  7. g skriver:

    Alla har olika smak och har olika mål dom vill nå upp till, jag är glad att jag inte är tess och tror att utseende är så viktigt och jag tycker synd om cilla som enligt mig vill ha ett så färdiguttänkt liv. Vissa blir lyckliga av 50:tals stereotypen vissa vill leva sitt liv som paow och vissa vill göra något helt annat. Själv gör jag bara sånt som får mig att må bra och jobbar med sånt som är kul och en dag kanske jag måste bo i en låda men det är så jag vill leva mitt liv(kanske slipper låda om jag inte tröttnar på att vara ”dagisfröken”). Livet är till för att levas och låt inte andras tankar och normer hindra dig från vad du vill göra.

  8. HannaPanna skriver:

    Jag har sett den där kommentaren om Paow både här och på andra bloggar. Tjejen bakom kommentaren verkar desperat vilja ifrågasätta hennes kropp och utseende…

  9. Nat skriver:

    Waow. Sjukt elakt skrivit av båda två. Fattar inte hur man pallar leva med sig själv när man är så elak. Det måste vara sjukt obehagligt att gå runt och vänta på att what comes around goes around.. Karma liksom.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG