Look at ME!!!

16:00 28 Jul 2016

Dessie:

??? This Song

A video posted by Desirée Nilsson???? (@nilsson.desiree) on

”Åh, här ligger jaaaaaaaag! Jag låtsas att jag gillar den här låten men egentligen så vill jag bara åma mig i olika vinklar för jag är så jefla snygg men jag lägger på ett soundtrack så jag inte verkar allt för självgod.”

Åma på säger jag men stå för det i stället för att låtsas att syftet är något annat än att du tycker att du är jävligt snygg i det klippet.

Blir jag riktigt snygg på ett foto så trycker jag upp det på kaffemuggar som alla nära och kära får i julklapp och som jag tvingar dem att använda på kontoret för att föreviga tillfället eftersom jag är lite av en teaterapa som helst gör fula grimaser eller räcker ut tungan på foto.

10 kommentarer | “Look at ME!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. emmy skriver:

    Lite som när hon lade upp bikinibilden på sig själv och klagade på att hon såg ut som en porrstjärna när allt hon ville var att ”ta lite fina bilder vid vattnet” ?

    1. HannaPanna skriver:

      Undrar hur hennes fåfänga och uppmärksamhetssökande rimmar med hennes nyfunna kristna tro?

  2. Anna skriver:

    Så trött på såna där odefinierade läppar. Sluta fucka upp er själva.

  3. A skriver:

    Haha, Dessie påminner ibland om Engla tycker jag. Engla lägger upp bild med mycket djup urringning, mycket silikon syns och skriver som svar på kommentarer att hon inte alls tycker att hennes bröst är någon big deal eller speciellt utmanade.
    Eller så lägger hon upp bilder där hon är byxlös (ser såklart ut som även troslös). När läsare undrar om meningen med bilder utan byxor så svarar människan att hon jätteofta går omkring så hemma. Mm, säkert som amen i kyrkan?

    1. Johnie skriver:

      Varför är det osannolikt? Du låter väldigt dömande tycker jag.

  4. Maja skriver:

    Ååååh, som hennes snapchat. Minst 3 sådana videos om dagen. ?

  5. Alex skriver:

    Att räcka ut tungan, göra grimaser, eller tecken med fingrarna handlar oftast om osäkerhet hos den som blir fotad. Man vill flytta fokus från sitt utseende och istället uppfattas som rolig eller ”lite galen”. Men att vara en ”teaterapa” är en fin omskrivning..

    1. Hanna skriver:

      Eller så är det inte alla som bryr sig om att vara snygga på kort utan vissa vill hellre ha roligt! Tänka sig! ??

    2. vvv skriver:

      Eller en enkel go to om man tycker det ser löjligt ut att posa och inte har lust att se allmänt förvånad ut på fotot. Hellre teaterapa än att alla undrar vem den förrvirrade förvånade människan på alla bilder är haha

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg