Men åååh!

17:30 25 Jul 2016

Jackie Ferm:

nala

Jackie tog med sina hundar till lekplatsen där den ena ville äta upp gungorna och den andra ville gunga.
Jag DÖÖÖÖÖÖR sötdöden och allt det där andra man ska säga som bloggare när någonting är så där magiskt GOALS och härligt!!!!

Nala är verkligen den sötaste lilla korv jag någonsin pussat på!

7 kommentarer | “Men åååh!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Sönderavlad plattnos med övervikt. Förstår inte det gulliga.

  2. Sara skriver:

    Hur visade hunden att den ville gunga? ?

  3. Emma skriver:

    Inte ett dugg sött, stackars hund.

  4. Anna skriver:

    Gillar det inte. Gungan är tillför barn, inte hundar/djur.

  5. Anna skriver:

    Men Gud synd om hunden ju man ser ju tydligt att den inte vill sitta där fatta att de antagligen gör ont i bl.a. Ryggen på den de är inte en naturlig position för en hund.
    Plus den är ju flera kg övervikt ush

  6. JoMenTjena skriver:

    Aldrig att jag tror Jackie skulle göra något som Nala skulle må dåligt av. Hon tog väl snabbt en bild som för henne var rolig.
    Jag blir alltid glad av bilder på den jycken, Nala har något speciellt som får mig le. 🙂

  7. Renatastyle skriver:

    Jackies hund ser ut sådär alltid. Trumpen, för att hon är en engelsk bulldog. Att någon skulle se att Nala ser obekväm ut så gör hon det när hon sover, leker med bollar osv…

    Från Jackies Blogg.
    ”Nala är inte överviktig. Just nu väger hon 22,8 kg. Man behöver heller inte tycka att plattnosade hundar är söta. Våra hundar är våra småttingar och om de bara hade haft tre ben, ett öga och ett öra så hade vi älskat dem lika mycket för det. Precis som att föräldrar älskar sina barn oavsett utseende eller handikapp. Här om dagen såg jag en hemskt ful och rynkig bebis. Jag förstod verkligen inte det gulliga med den där skrynkliga köttbullen.

    Nala är som sagt en omplaceringshund. Vi valde att ta 2 omplaceringshundar istället för att skaffa valp. Det är mycket bättre att människor väljer att hjälpa en hund som redan finns än att stödja massaveln. Människor massproducerar hundar. När det redan finns så många vovvar som behöver nya hem.

    Nala somnade nästan i gungan och visade inte obehag under den korta stund hon satt i den. Det är definitivt inte synd om någon av våra hundar. Åk till Kuba, Bangladesh, Vietnam mfl…Där har ni hundar som verkligen lider. Eller Yulin festivalen i Kina där de skållar, bränner och flår hundar levande för att sedan äta upp dem.
    Nala är ingen ”stackars hund”, skrattretande, så bortskämda som våra vovvar är! :D”

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg