Nu räcker det!!

14:59 10 Jul 2016

GabJoss:

sko2

Nu är jag TRÖTT på Gaby Joes skitiga, vita skor som hon envisas med att ha på sig till varenda outfit från semestern.
Jag förstår att man packar lätt när man åker på chartersemester men jag VET ju for a fact att hon har ett par sprillans nya par vita Converse hemma som hon fick i ett samarbete med Ellos eller liknande..

Varför Gaby Joe? Varför?
Moncia Geller-sidan av mig vaknar till liv av smutsiga skor och jag vill bara åka till Umeå och tvångstvätta dom åt henne.
Inte grannarnas smutiga bilar utan hennes skor. TVÄTTA!!!!!!!

11 kommentarer | “Nu räcker det!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. LA skriver:

    Haha, hon kanske är som mig och hatar att ha knallvita nya sneakers. Varje gång jag har ett nytt par så längtar jag tills dom ser lite använda ut. Sen har jag ofta problem med skavsår och blåsor i nya skor tills jag gått in dom lite, så jag skulle hellre vara bekväm på semestern då man troligen promenerar rätt mycket.

  2. Jonna skriver:

    Stavningen Cam… Full där i Hamlstad?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Aningens.. ??

      1. Jonna skriver:

        Ha ha ha!! You go girl!!

  3. vvv skriver:

    äsh jag tar aldrig med mig kläder eller skor jag bryr mig så mycket om när jag reser då jag tidigare blivit av med en väska med mina favoritskor i.

  4. V. skriver:

    Var de skitiga redan innan hon åkte? Jag tänker att de kan ju ha blivit smutsiga där efter att ha gått i sand etc, om de var skitiga redan innan så gillas det inte….OMG varför bryr jag mig ens?!

  5. Kattfan skriver:

    Jag mår dåligt av att se så smutsiga skor! Vill bara tvätta dom med galltvål och sätta i ett par nya skosnören (alternativt lägga skosnörena i klorin över natten). Ja, så gör jag! ?

  6. Anna skriver:

    Måste vara galet varmt och klibbigt med heltäckta skor i 30 graders värme. Jag tycker att liknande skor är för varma i svensk sommarvärme..

  7. Sara skriver:

    Hon måste ju vara världens tråkigaste människa? Hela hon är så beige. Verkar inte ha en enda åsikt och tror på fullaste allvar att folk bryr sig om när hennes deodorant är slut. Zzzzzzzzzzzzz.

    1. Wyy skriver:

      Vad bra att sociala medier inte ger en verklighetstrogen bild av människor då! Oj vilken tråkig kommentar. Kan säga att jag hellre hade umgåts med henne än någon som känner för att kommentera om andra på det viset som du gör haha

  8. F&K skriver:

    På tal om smutsig så undrar jag om hon städar på hotellrummet? I hennes kits4kids skymtar 3 paket baby wipes som hon enligt tidigare inlägg aaaaldrig skulle utsätta Jasons lilla rumpa för. Utan hon har istället blivit besatt av wipes när hon städar. Så besatt att de får följa med på semester?

    Undrar också varför de har en resesäng på hotellrummet för ingen har väl missat att dom samsover med Jason och hans egen stokke-säng står heeelt orörd?

    Viktiga spaningar härmed rapporterade :D!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG