Reklam?

13:00 9 Jul 2016

Paula:

paula

Är detta en intervju med Paula eller ett reklamuppslag för Hugos energidryck Clean med en intervju med Paula i?

Typ:
– Om ni får en intervju med Paula så får vi en billigare reklamplats i tidningen?

6 kommentarer | “Reklam?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alice skriver:

    Verkar inte jättepopulärt bland läsarna att kissie överväger att åka till ett zoo igen. Tror ni att hon tar åt sig av kommentarerna?

    http://kissies.se/105330-2/#comments

    1. Sanna skriver:

      Jag hoppas verkligen det! Djur hör inte hemma i bur!

      1. Alice skriver:

        Hoppas också, men tror tyvärr inte det. Har för mig att det såg likadant ut i kommentarsfältet strax innan hon åkte dit förra gången, men hon åkte minsann ändå. Blir fan ledsen.

    2. Sara skriver:

      Grejen med Kissie är att hon vet mycket väl vad för reaktioner hon kommer få vid sådana inlägg och hon väljer att skriva dem just för den anledningen. Reaktioner.

  2. E skriver:

    Folk verkar glömma att SÅ MÅNGA av världens djurarter skulle vara utdöda totalt utan djurparker. De är viktiga just av den anledningen. Självklart är mycket negativt men de är också sjukt viktiga.

    1. Sanna skriver:

      Men om dom som har djurparken nu har ett genuint intresse att värna om arternas fortlevnad, varför inte bygga sanctuaries i deras naturliga habitat? Jag, och massor av folk med mig, hade gladeligen donerat pengar någon gång eller ett par om året för att tex parken zoo istället skulle öppna såna. Faktum är att elefanter och isbjörnar hör inte hemma i vår miljö eller bakom galler till allmän beskådan. Det handlar enbart om pengar, fint maskerat som omtänksamhet för arterna.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg