Sanning med modifikation?

16:30 18 Jul 2016

Svenska bloggare: (också en blogg att granska, inte bara stjäla läsare från).. ?

Märkligt – jag lyckades få ihop 9 inlägg i morse till idag och två till i morgon.
Tror Madde är lite trött. Eller oengagerad. Eller båda.

Vad tror ni? Har hon givit upp?

55 kommentarer | “Sanning med modifikation?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erika skriver:

    Men lägg av.

  2. V. skriver:

    Mm du är sååå duktig.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Visst visst!!!! =)

  3. P- skriver:

    Lägg ner din mobbningsblogg!!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Vill du ha en puss?

  4. Antonia skriver:

    Ska man bara vänta på ”skvaller” blir det inte mycket att skriva om.
    Skvaller förutsätter ju att någon vet något och tipsar.
    Så jobbar ju skvallerpressen (inkl våra dagliga tabliodtidningar).
    Madde verkar inte vara någon som man tipsar om särskilt mycket.
    Får man inte tips om saker att skriva om så får man hitta på egna
    vinklar och uppslag. Det är väl där som Madde inte är särskilt kreativ.
    Dessutom är hon ganska försiktig med det hon skriver och verkar lite allmänt rädd för att stöta sig med dem som hon säger sig vilja bevaka.

  5. L skriver:

    Fast du bloggar ju bara om dina egna tankar om t.ex. Någons klädesplagg eller inredningsstil. Inte så himla svårt att få ihop 9 inlägg när du lägger ut en bild på typ Blick och skriver ”hennes tröja ser ut som min mormors gardin, eller hur”. Lite mer skvaller här tack 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

      Och hon sammanfattar blogginlägg.. Same, same but different. =)

  6. Maria skriver:

    Hon har annat att prioritera. Sin son och sitt jobb på Ica. Bloggen faller nog bort lite.

  7. Petra skriver:

    Du är helt GRYM, älskar din humor, dina funderingar och småbitska inlägg! 😀 Läste den andra skvallerbloggen tidigare men den har blivit sjukt tråkig. Eller. I jämförelse så har den nog alltid varit tråkig, men det fanns ju inget annat alternativ. Keep up the good work!

    1. Bloggbevakning skriver:

      You complete me! <3

  8. Emma skriver:

    Håller med övriga, lägg ner din besatthet av att hacka på andra bloggen. Dessutom säger du ju själv att detta inte är någon skvallerblogg, därav inga skvallerinlägg eller hur? Att du kommenterar folks bilder är ju inte direkt skvaller.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Ge mig ett exempel på när jag ”hackade på den andra bloggen” sist? Vet du vad besatthet betyder? I så fall är jag mer besatt av Bella, Tyra, Dessie, Annica, GabJoss, Foki, Paow, Hugo, Paula, Kenza, Angelica, Janni och Ida Warg också plus 1000 andra bloggare innan jag är besatt av hennes lama blogg.. betydligt mer besatt.. Puss

    2. M skriver:

      Besatthet???? vet du ens vad det betyder?

      1. Alex skriver:

        Fast ”CamCam” har gjort flera inlägg där hon antingen pikar Sandra i hela inlägg (som nu) eller där hon ger indirekta pikar i inlägg som handlar om annat. Det luktar lite ”besatthet” om det, även om det såklart inte är det bokstavligen. Men du ”M” fattar nog vad signaturen Emma menar.

        CamCam borde vara nöjd med de läsarna hon har, och lägga krutet på sin blogg. Att ge sig på Sandra som hon gör, det känns bara småaktigt och”hej-jag-är-kickersbrud-från-högstadiet”. Hade vart helt OK om CamCam var en högstadietjej, men hon är väl ändå runt 30?

  9. Jj skriver:

    Det där var väl ondödigt?

    1. Jj skriver:

      Onödigt* vet inte ens vad ondödigt är. 😛

  10. A-K skriver:

    Ganska omoget av dig – jag vet inte heller hur mycket skvaller det är på din blogg heller. Nu känns det som om du slänger upp inlägg hela tiden för att visa att du är duktig och effektiv. Du låter lite som min 10-åring som berättar hur många sit ups han gjorde på gympan och hur de andra inte alls gjorde lika många – i en 10-årings värld är sådant viktigt…

    1. Bloggbevakning skriver:

      Men jag ÄR inte mogen.. Mogen betyder nästa rutten. Not me..

    2. Bloggbevakning skriver:

      Men jag är heller ingen skvallerblogg.. så det är nog därför.. <3

  11. KisseKatt skriver:

    Men guuuud vad mycket tråkiga surisar det är här numer!
    Kan man få tillbaka den gamla stämningen ellor! D; D;

    1. M skriver:

      Eller hur! Sekundärkränkta ????

      1. KisseKatt skriver:

        Det är ett hårt jobb, but someone’s gotta do it!

    2. Sara skriver:

      Eller hur, var kommer alla surisar ifrån? Drar ner stämningen totalt 🙁

    3. Pigan skriver:

      +1 på den ?

  12. Hello skriver:

    Jaa! Speciellt ”hon prioriterar sin son och jobbet på Ica!!” Camilla har också ett (annat) jobb, och bonusbarn..??

    1. Bloggbevakning skriver:

      Glöm inte två hungriga katter också.. =)

    2. Maria skriver:

      Men alltså.. Vad jag har förstått det som så kan CamCam jobba lite som hon vill? Madde har ett jobb med fasta tider, ett litet barn och är ensamstående. Och då blir bloggen lidande. Hon kanske prioriterar t ex sömn framför att leta på saker att skriva i ett inlägg. Jag menar inget illa mot den här bloggen, jag tycker den är jätte bra med bra uppdatering men alla människor funkar olika och orkar olika mycket. Vi sitter inte i hennes sits.

      1. En kompis till henne. skriver:

        Camcam jobbar heltid och ibland mer… på fasta tider 5 dagar i veckan.
        Det handlar nog mer om planering och att tidsinställa inlägg.

  13. LA skriver:

    Tycker det är lite lustigt att hon beskriver sin blogg med detta: ”Uppdateringen är den absolut bästa genom tiderna av skvallerbloggar.”

    Ett tips är att inte sätta sådana förväntningar på ens blogg för oftast kan man inte leva upp till dom.

  14. Berra skriver:

    Jag tycker också att stämningen har blivit lite tråkig i kommentarerna. Tidigare var det en trevligare attityd här. Och Camilla, du är superdupermegaduktig!

    1. Anna skriver:

      Och jag tycker att inläggen här har ändrats. Tidigare kunde man småle åt inläggen men nu känns det som att det mest handlar om att camcam går på personligt och jämför sig själv och sina upplevelser med bloggare. Tidigare var det mer igenkänningshumor än bekräftelsebehov.

  15. abc skriver:

    klarar man inte av kritik och att hela tiden smekas medhårs ska man inte blogga. vi är många som tycker den här bloggen mobbar och trycker ner andra. Bloggen tillför inget annat än näthat bla för att dess läsare tillåts kommentera hatiskt och spekulativt på mycket dåliga skriva inlägg.

    Hela den här bloggen är så dålig att den luktar unket och jag läser den för att ta prints på allt som skrivs för att ge till de berörda så de slipper lägga energi på den själv.

    1. HannaPanna skriver:

      På allvar? Var ser du ”näthat” här? Jag frågar för jag vill verkligen att du ger några exempel på näthat du sett här i bloggen som CamCam skrivit?
      Dessutom är CamCam inte ansvarig för andras kommentarer, det står klart och tydligt på bloggens framsida.
      Och slutligen, nej, man ska inte blogga om man inte kan ta kritik och ger kritik är EXAKT det CamCam gör så vad är det du är så upprörd över?

    2. Lars skriver:

      Du måste skämta, herregud du kan inte mena allvar!! Snacka om att du har för lite att göra i ditt liv. Gå ut, läs en bok eller umgås med vänner istället. Du kommer må mycket bättre 😉

      1. Lars skriver:

        Sorry, svaret var till abc 🙂

    3. V. skriver:

      Visst kan man ifrågasätta tonen i vissa inlägg och kommentarer här inne, men näthat är det inte. Det du håller på med är faktiskt endast patetiskt, och leder inte till något annat än att urvattna begreppet näthat. Genom att vifta med näthats-flaggan här, hånar du bara dem som verkligen är utsatta för näthat.

  16. vvv skriver:

    Äsh tror inte madde tar illa upp av det här, bloggen är ju inte hennes prio1 och det säger hon ju själv.

  17. Lee skriver:

    Hennes läsare har hittat hit och det märker man på kommentarerna, blir fan galen! Vi var ett gött gäng här innan, sen kommer alla idioter och säger att DU är en ”hater”, zzzzzzzzzzzzz, folk har ingen jävla humor. Älskar det du gör CamCam <3

    1. Alex skriver:

      Jag läser båda bloggarna och har gjort det sen start. Jag gillar CamCams blogg, men det märks hur mycket hon blivit påverkad av sina fans. Påhejarna har slängt bensin på brasan, och CamCam är blind av elden. Inget konstigt med det, och jag tror CamCam också kommer att se detta snart.
      Det är en fin tanke att hon vill visa sina bonusbarn att allt på nätet inte är så fint som det verkar. Men hon glömmer av att det inte ger henne rätt att gå på folk hur som helst.
      Efter incidenten med finest var det extremt uppenbart vilket hat Cam kände mot Tyra och Dessie. Var och vartannat inlägg handlade om dem och det var mycket tydligt att Cam lusläste deras bloggar för att hitta något att skriva om. Jag menar, hur många inlägg har handlat om Dessies stavning nu? Foki är en annan bloggare vars språk inte har varit så bra sen hon började skriva själv, hur många inlägg som sågar Foki har du sett? Inte så många va?

      Så vitt jag vet är det inte ens bekräftat att ”Lisa” var Dessies alias. Men ändå går Cam på mot Dessie i flera inlägg i veckan. Tycker inte heller det känns helt avspänt att gå på någon så hårt, när Cam är runt 6år äldre än Dessie. Tyra är nog mer en jämn ”fight” för Cam.

      Jag hoppas Cam släpper sin hybris och hittar tillbaka till orginalbloggen. Av kommentarerna att döma så är vi flera som saknar den stilen hon hade då.

    2. Lolo skriver:

      Aa jätteroligt att dryga mot en annan människa.. Torr humor ert lilla gäng har :p

  18. louise skriver:

    Nu tar jag en paus från denna blogg. Många inlägg förutom detta som inte känns okej. Hoppas du går tillbaka till en roligare och snällare blogg.

    1. HannaPanna skriver:

      Don’t let the door hit you on the way out…

  19. Nina skriver:

    Hon har ju iallafall lite smaskigt skvaller angående Therese Lindgren. Verkar som hennes ”crush” är samma kille hon vart med innan.

    1. LA skriver:

      that’s old news

  20. Kristin skriver:

    Så för att sammanfatta er som försvarar ”CamCam” med näbbar och klor så är andra bloggare som reagerar på negativ kritik lättkränkta och de som försvarar dem är sekundärkränkta men när någon kritiserar Camilla så är det den som kritiserar som är sekundärkränkt? Sten, glasshus någon?

    Jag följer båda bloggar och tycker väl egentligen att båda är ungefär lika upplysande och underhållande. Skillnaden för mig är att Camilla lägger ner jävligt mycket mer tid och engagemang och är personligare, vilket är tydligt i det som börjar kännas mindre som skvaller och mer som personliga vendettor. Sen har inte alla samma ambitioner.

  21. :D skriver:

    Glasshus? Aldrig hört talas om

    1. Lolo skriver:

      Ahhahahhh så kuuul. Mm för du fattar inte alls vad hon menar, way to miss the point skäppskaft.

    2. Kristin skriver:

      Jag ber ödmjukt om ursäkt för min bristfälliga korrläsning. Givetvis menar jag *GLAS*HUS. Jag skulle aldrig få för mig att kasta sten i ett glasshus, någon glassätande stackare skulle kunna bli skadad 🙁

      Jag försöker också undvika att kasta sten i glas-hus och kalla mig själv eller andra för kränkt, sekundärkränkt och offerkofta.

  22. Amanda skriver:

    Tycker din blogg än så mycket bättre än den andra. Slutade läsa den andra när Madde/Sandra godkände rasistiska kommentarer.. Den är dessutom rätt tråkig. Keep up the good work Camilla 🙂

  23. :D skriver:

    Ahah det var inte ens till dig ”Lolo”.. Nån som blev lite suur? PS. Vet inte vad skäppskaft är heller, sorry?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG