Jag har fått frågor om min semester är slut nu men icke!
I detta nu plockar jag svamp i dom djupaste skogarna i småland men så klart är inläggen för hela dagen skrivna och klara med tidsinställning. Pöss.
Lycka är att hitta kantareller. ???
Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.
24 timmar kostym |
"Det är ingen genväg att vara rånare" |
Karin Nordin: ”Fine dining är inte min grej” |
Krogrecension: Ett Hem |
Krogrecension: Bambi |
Mettigel à la Björn Werner |
Krogrecension: Bord |
Snälla skrev en recension om margaux dietz, Hanna och mollys nya låt? Hur kan de fått ett skivkontrakt?
Okej… här kommer följdfrågor.
Är det detta som mamma tycker är livsfarlig aktivitet? Finns det ormar där ni är? Hon vet väl att även en huggorm inte är så giftig? Eller är hon rädd för att ramla ned i ett grävlinsgryt? Allergisk mot mygg? (Det är vi väl alla 😉 )
Så många frågor. Mamma ta mig ur min okunskap! 😀
Sluter upp bakom dessa frågor! Vi kan ju inte sluta tänka på vad som kan hända under era livsfarliga strapatseri i de småländska skogarna! Hjälp oss! 😀
Haha.. Det livsfarliga har inte öppnat än. Därav svampplockningen och mamma & jag vilse i pannkakan.
Ahaaaaaaaa, Ni ska köra rally på Mantorp. 😎 ❓
På Instagram kan ni se vad jag haft för mig. @bloggbevakning
Wow, vilka fina tänder du har! Låter knasigt att säga men det var det enda jag lade märke till ?
Dom äääää fääääjk. Jag cyklade omkull och slog loss allihop lagom till tandställningen skulle av. 2 år Av rälshelvete åt helvete.
Aja bajja… Inte plocka svamp i plastkasse..
1. Kan bli en för jävla bakteriehärd
2. Du kan bli riktigt dålig av kantareller till och med.
3. De tappar smak..
Har alltid plockat i plastpåse… i 40 år. Ingen har dött, för svamparna förvälls i kokande vatten och alla ”bacillusker” dööör vid 65 grader. Alla våra restauranggäster ÄLSKAR våra kantarellpajer och såser.
Nomnomnom…