Tips från coachen.

14:30 6 Jul 2016

Egoina:

mord

Om man inte har någonting emot att lyssna på engelsktalande poddar på har jag en hel drös med tips.
Mina favoriter är HELT KLART ”The Generation Why podcast” och ”True crime garage” men den sistnämnda har inte avsnitt i sin podd längre av någon konstig anledning men jag hoppas att dom kommer tillbaka snart.

aaa

9 kommentarer | “Tips från coachen.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bella skriver:

    Åh tack för tips! Själv lyssnar jag mest på youtube. Typ Be busta, Urmaker, unit #522 ..

    1. Bella skriver:

      Glömde skriva att det är ju dock ”true scary storys” , inte mord 🙂

  2. Jenny skriver:

    Kolla senaste kommentarerna i kissies inlägg. Någon vivian från shein som vill ha tillbaka pengar från förra samarbetet? fake eller äkta?

  3. Danie skriver:

    Jag lyssnar bara på doku-poddar (och några bilpoddar), föredrar dock att läsa. Tittar aldrig på youtubers eller videos av bloggare etc. Var faktiskt rätt besviken på Generation Why. Dålig ljud och dom verkar inte ha snackat så mycket om fallen innan inspelning. Rättar varandra och det är ju bara en massa spekulationer, svårt att vara källkritisk när man inte vet var deras fakta kommer ifrån. Ska testa några av dom andra och se om där är något som faller mej bättre i smaken 🙂

  4. EE skriver:

    Glöm inte Serial! Så jäkla bra!

    1. J skriver:

      Håller med dig. Serial är fantastiskt bra. Du har väl lyssnat på Undisclosed då också hoppas jag? Podcast ledd av bl.a. Rabia Chaudry (syster till Adnans bästa kompis, tillika kvinnan som skickade fallet till Sarah Koenig och Serial). Tillsammans med två andra jurister går hon in på djupet i Adnans fall och de lyckas hitta så_jävla_sjuka_saker. Om du inte lyssnat så måste du! 🙂

      1. EE skriver:

        – J

        Ja, jag började faktiskt lyssna på Undisclosed men tyckte inte att det var lika bra som Serial. Men jag kanske får ge det ett nytt försök! Tack ändå :)!

  5. Alexandra skriver:

    Hittade precis Generation Why häromveckan och lyssnade på avsnittet om JonBenet! Jättebra podd 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg