*Varning för snällt inlägg*

16:00 20 Jul 2016

Tyra:

tyra

Jag undrar hur lång tid det tog Tyra att skriva det här inlägget?
Hur bär hon sig åt egentligen – kan hon använda sin skadade arm eller måste stackarn skriva alltihop med en hand?

I så fall tycker jag Tyra förtjänar pris för största uthållighet för det måste vara så SJUKT frustrerande att vilja få ut allt i skrift och behöva knacka pekfingervals.
Jag skulle förmodligen gett upp för längesen eller bett att få diktera för någon med två fungerande armar.

”SIRIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! KOM Å HJÄÄÄÄLP!”

34 kommentarer | “*Varning för snällt inlägg*”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Antonia skriver:

    Jag trodde hon skrev med ena ögonlocket likt Stephen Hawking.

  2. Maja S skriver:

    Konstigt att hon har den i mitella nu.
    Hoppade hon inte runt med nån gåbock eller nått i hästhagen?
    då kan man INTE ha en ond arm :/

    1. Mia skriver:

      Att gå med gåbock kan man inte göra utan två användbara armar om ingen annan går med bocken åt en

    2. Z skriver:

      Det är ju BS från början till slut, hon försöker ju bara mjölka det här så mycket hon kan ?

    3. HannaPanna skriver:

      Bilden med mitellan är gammal, alla bilder från sjukhuset och dem med henne i rullstol med killen verkar vara från samma dag. Hon har samma randiga tights på sig. Personligen tror jag hon typ fick en rejäl smäll på höften, kanske sträckte en muskel och rejäla blåmärken på benet, samt stukade handen eller vred till axeln. Resten är lögn och överdrifter. Tror inte ens hon är kvar på sjukhuset….

    4. Malin skriver:

      Om du läser tidigare inlägg så skriver hon att hon inte gillar att använda mitellan. Då lärde hon sig att framöver behöver hon ha den i stallet då hon använder sin skadade arm utan att tänka på det vilket medför smärta. Dessutom varierar smärta från dag till dag.

      1. HannaPanna skriver:

        Ja, vissa dagar ”skär det som knivar” när hon rör på sig, andra dagar kan hon sitta vriden som en snodd i rullstolen…

      2. Magda. skriver:

        När man har brutit axel älskar man att ha mitella, för att vara utan gör så ont att går inte. Armen väger säkert flera kg, att ha den hängande,tyngandes på ett brutet axelben/ skelett går ju inte. Mitellan avlastar axeln. Det vet väl alla att en fraktur behöver avlastas och vara i stillhet för att kunna läka ihop ordentligt. Därav att man gipsar frakturer, (axel ett undantag från gips).

  3. Maria skriver:

    Hon ser annorlunda ut. Smalare och äldre. Och helt utmattad.
    Hon har ju varit med om så mycket negativt, så det är väl klart att det tar på en…

  4. lil skriver:

    Tyra: ”JAG FÅR ÅKA HEM IMORGON!!! Efter 17 dagar på sjukhus”

    Kul att hon blev så pass bra så att hon kan åka hem, men jag hade förväntat mig något sånt:

    ”Jag befinner mig såklart fortfarande på sjukhuset och jag bör tydligen vara här i några veckor till en början…”

    1. Lotta skriver:

      Jag vet – hon får äntligen komma hem igen. Hon kunde ju varit hemma sedan en vecka tillbaka men det ville hon inte.

    2. K skriver:

      Alltså… 17 dagar är 2 och en halv vecka, jag anser det som några veckor?

  5. Emma skriver:

    Men hon har höger arm som är den friska armen i mitellan på denna bilden.

  6. Alex skriver:

    Det är lite kul att Tyras version av ”hela mitt liv är förstört” = 17 dgr på sjukhus. Hästen är frisk, hon har kvar pojkvän,gård, hund, katt, företag osv. Det är bara en tidsfråga innan hon ka gå obehindrat och förmodligen sitter hon på en hästrygg inom två månader.

    Tror inte ens att ordet dramaqueen är nog för att beskriva Tyra..

  7. Annab skriver:

    Ni är ju dumma i huvudet på riktigt. Det ni håller på med är förtal osv.. Men ni fattar inte det själva. Att ”Camilla” ens tillåter folk hålla på som ni här inne är åt helvete. Det är sånna som ni som för mobbning vidare till barn!

    1. HannaPanna skriver:

      ”Annab”, förtal är att utpeka någon som brottsling eller klandervärd i sitt levende, något ingen gjort här. På sin höjd har Tyra förolämpats men det är inte brottsligt och gränsen för ”förolämpning” är rätt hög. Känner Tyra sig förolämpad för att någon ifrågasätter hennes historia om skador och sjukhusvistelse får hon väcka enskilt uttal, åklagare väcker inte åtal för förolämpning såvida det inte handlar om sexualitet eller etniskt ursprung.

      1. Annab skriver:

        Vet du vad förtal är? Eller kränkning? Läs på.

        Handlar de om åklagare väcker åtal eller inte? Blir det mer ok?Inte hur man beter sig som vuxen!? Och för att tillrättavisa dig så väcks det åtal endå främst kränkning skulle det vara i detta fall. Där handlar det inte om vad människan menade som skrev utan hur den omtalade tar det som skrivits.

        Detta ingår dagligen i mitt jobb så koll det har jag.

    2. Z skriver:

      Förtal? Skojar du eller?

      Jag orkar inte med hur överkänsliga vissa är. Det här vore ju kul om det inte vore så jävla tröttsamt.

      1. Annab skriver:

        Överkänslig? Det handlar om hur vuxna människor beter sig!

      2. HannaPanna skriver:

        Annab, jag är ledsen men jag kan faktiskt inte tyda ditt inlägg. Du verkar ha hoppat över några ord? Försökt korrekturläsa din kommentar innan du postar så blir det lättare för oss att bemöta dig.

    3. Lotta skriver:

      Nja, den enda kommentaren som direkt anklagar någon här är fastiskt din Annab. När du påstår att alla här är dumma i huvudet (på riktigt) och att vi lär barn att mobbas. Jag ser ifrågasättande kommentarer, personliga funderingar och en viss tvivel till att svälja allt Tyra skriver med hull och hår – men förtal? Och vad menar du med ‘osv’?

      Och varför skriver du Camilla inom citationstecken? Tror du att det är någon som har stulit hennes identitet och bara låtsas var Camilla Gervide?

      1. Annab skriver:

        Då tycker jag du ska läsa samtliga inlägg en gång till. Vad har ni för anledning att ens lägga er i hennes skador sjukhusvistelse smärta eller tabletter. Står ni för detta dagen ni tryckt ner någon så de inte orkar mer?

      2. Annab skriver:

        Allt är relativt. Men det är exakt såhär barn lär sig av vuxna.
        Varför jag skriver i ” är för att du skulle få något mer att fundera på..

        Beter man sig och skriver så som många gör om Tyra här så är man dum i huvudet.
        Hoppas aldrig någon beter sig så mot er eller framförallt aldrig mot era barn.

  8. The real Hmm skriver:

    En lektion i förtal.

    Brottsbalkens bestämmelser Redigera
    Bestämmelser om ärekränkning – brotten förtal och förolämpning – finns i 5 kap. brottsbalken.

    Med förtal avses att utpeka någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller annars lämna uppgifter som är ägnade att utsätta denne för andras missaktning. Med ”är ägnade” åsyftas att uppgifterna typiskt sett ska räcka för att få den utpekade missaktad. Det behöver inte visas att uppgifterna faktiskt har lett till missaktning. Ej heller behöver det visas att anklagade hade uppsåt att uppgifterna ska leda till missaktning. Den som lämnat uppgiften ska inte dömas till ansvar om han var skyldig att uttala sig eller det annars med hänsyn till omständigheterna var försvarligt att lämna uppgifter i saken. En ytterligare förutsättning är emellertid att uppgiften var sann eller att det fanns skälig grund för den. I lagtexten uttrycks det som: ”Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar.” Här är distinktionen mellan orden och och eller i lagtexten viktig; det räcker inte med att uppgiften är sann eller skäligt grundad, utan det ska också anses försvarbart att lämna uppgiften. Spridning av sanna uppgifter som kan utsätta någon för andras missaktning kan alltså i vissa fall utgöra förtal.

    /Hmm

    1. Annab skriver:

      Googla lite mer om kränkning med nästa gång. Eller vänd dig till jurist ang kränkning mobbning mm.

      1. The real Hmm skriver:

        Din dumme fan. Jag var på din sida o det här fallet.

        Läsförståelse!

      2. Annab skriver:

        The real hmm.

        Det va inte dig jag svarade bara. Läsförståelse.

  9. Lee skriver:

    Jag har sett folk ifrågasätta hur länge Tyra varit på sjukan baserat på hennes klädsel. Har NI 365 par byxor/kjolar/leggings? Byter ni varje dag? Och när ni är sjuka eller skadade, vill ni inte ha det mest bekväma på er? I min hjärna ifrågasätter jag också hennes skador kan jag erkänna, men är inte kunnig nog att ge mig in i en diskussion. Men att använda hennes leggings som ”bevis” är ganska dåligt

    1. Matilda skriver:

      Har typ 365 tights ? Men hade jag legat på sjukhus hade jag def haltat runt i samma par dagarna i ända. Med det sagt tvivlar jag också på graden av hennes skador men det är baserat på hennes egna svar på frågor i vanlig ordning och inte på hennes brist på variation av klädsel. Har inte brytt mig om att gräva närmre i frågan om klädselns relevans och kommer heller inte att göra. Däremot väntar jag med spänning på att Tyra delar med sig av sina plåtar av den unika frakturen.

    2. HannaPanna skriver:

      Mnja, hade hon haft samma tights på alla bilder hade man kunnat tro att hon inte byter särskilt ofta. Men hon har olika kläder på sig på olika bilder. Det är bara det att på just bilderna framför spegeln när hon har mitellan och bilderna i rullstolen har hon samma tights trots att hon verkar lägga upp dem som ”dagens bild” på flera olika dagar. Råkar hon ha på sig samma tights just de gånger hon tar bild på sig själv med mitellan? Eller är det samma bildserie som hon använder flera gånget om?

      1. Annab skriver:

        Hannapanna.
        Begriper du inte det som står. Kan jag förklara lite. Det är inte upp till den som lovar eller kränker att bedöma om det är mobbning eller kränkning eller förtal det är den man utsätter det för som gör bedömningen hur hon tar det vad som är lögn osv.

        Att en åklagare inte väcker åtal betyder inte att inget brott har begåtts eller att något är mer okej. Det är som att säga anmäl inte om du blivit våldtagen för oftast så bedömer åklagare att inte ta det vidare..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg