Det där med att komma överens..

13:14 24 Aug 2016

Sindy & KnivMicke:

micke micke2

Ibland kan man undra ifall de här två talar samma språk för de verkar sannerligen inte riktigt förstå varandra alla gånger.
Sindy bad tydligen Micke ta ner Instagramposten där han letade lägenhet eftersom hon ansåg att det kompromissade Lucifers säkerhet och det kan väl kanske vara sant.
Å andra sidan gäller det väl att kasta ut så många krokar som man bara kan eftersom det är allt annat än enkelt att hitta boende i Stockholm och nu – 2 dagar efter den nedtagna posten kommer det en exakt likadan på Mickes Instagramkonto.

Är de inte överens om detta längre eller börjar Micke känna sig smått desperat efter boende?
Det är ju inte helt enkelt att bara slagga på nån polares soffa när man har delad vårdnad om ett litet barn som behöver ett hem och trygghet..

Vet ni någon som hyr ut i andra hand eller som har ett rum över så kan ni väl tipsa Micke om det?
Jag vet själv hur det är att stå utan bostad i Stockholm. Det suger!

ro

Tack C för tips!

22 kommentarer | “Det där med att komma överens..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    Ska dom ha en 1-åring boendes varannan vecka? Brukar rekommenderas först efter 3 års ålder.

    1. Samu skriver:

      Nja. Gamla rekommendationer. Så länge båda föräldrarna är primära anknytningspersoner. Samt att de som fungerar för ett barn kan vara kaos för ett annat osv.

  2. Marie skriver:

    Varför kan han inte söka dig utanför storstaden. ”Det är så svårt att få lägenhet”. Jaha ok. Ja klart det är svårt att hitta något inom så snäva ramar. Testa Gnestahem eller Telges bostad bums. Ligg i lite förfan. Kontakta privata hyresvärdar. Farsta. Einar Mattsson.

    1. Bella skriver:

      Ska barnet bo utanför stockholm varannan vecka? Ska han pendla till jobbet på det sättet?

      1. Ina skriver:

        Ja? Varför inte?

      2. H skriver:

        Folk pendlar varje dag till Stockholm från hela Mälardalen. Det är liksom inte en mänsklig rättighet att bo innanför tullarna….

      3. Emelie skriver:

        Eh, ja? Lite pendlande har ingen dött av!

        M.V.H. pendlar dagligen mellan Eskilstuna och Stockholm och undrar hur bortskämd en Stockholmare kan bli?

      4. A skriver:

        Bättre det än inget alls. Under tiden hinner han kanske hitta ett bättre boende.

    2. Vivvi the one and only skriver:

      Typiskt Stockholmare som tycker är landet utanför tullarna elmet Södertälje. Är man desperate och vill bo i Stockholm så får man fan i mig kompremissa

    3. Bella skriver:

      Men alltså det jag menar är att han har sökt lägenhet i 3 dagar? Varför börjar ni snacka om att det inte är en mänsklig rättighet, att han måste ligga i och söka utanför stockholm osv?? Han har precis börjat leta, låt han leta i stockholm ett tag innan ni säger sånt

      1. Ina skriver:

        Ja du…. Ta och läs din förra kommentar igen Bella, så kanske du förstår reaktionerna

      2. Bella skriver:

        Ina folk skrev så innan min förra kommentar. Det var ju därför jag skrev den också, hon skriver ”det är så svårt att hitta lägenhet” som att hon citerar honom, jag har då inte sett han skriva så någonstans. Reaktionerna att han borde söka längre från stockholm är ju helt oprovocerade då han inte ens visat att det skulle vara något problem att hitta lägenhet

      3. Lina skriver:

        @Bella: Du svamlar ju så man knappt orkar läsa dina kommentarer! Yikes! Fortsätt du försvara din stora idol med näbbar och klor 😀 Good luck!

      4. Bella skriver:

        Förtydligat då:
        Micke har ej sagt att han har problem med att hitta lägenhet, han har endast letat 3 dagar.
        Varför då skriva att stockholmare är bortskämda, ingen mänsklig rättighet att bo i stan, måste leta utanför osv.

      5. Ina skriver:

        Men jösses Bella! Kanske för att DU skrev ”Ska barnet bo utanför stockholm varannan vecka? Ska han pendla till jobbet på det sättet?” Jag gissar att du är väldigt ung. Det är idag få förunnat att kunna bo så nära sitt jobb att man slipper pendlakortare eller längre sträckor. Alla har heller inte möjlighet att, av olika anledningar, bo nära varandra efter en separation. Så. Min sista kommentar gällande detta. I rest my case…

      6. Marie skriver:

        Han har sökt lägenhet betydligt längre än 3 dagar men tycks inte hitta något. Visst, han skriver inte uttryckligen att det är svårt, men är det svårt att dra en slutsats? Han har letat länge = fortfarande inte hittat något = det är svårt att hitta lägenhet i Stockholm. Det är väl ett rätt känt fakta?? Annars hade ju inte heller andrahandsmarknaden varit standard att vända sig till. Jag sökte mig utanför Stockholm och fick lägenhet direkt när jag bara var student. Bor idag längre ändå ifrån Stockholm, men min man jobbar fortfarande i stan och det är inga problem att pendla – verkligheten är att de flesta faktiskt gör det. Men jorden går förstås under när man inte kan bo i stan.

  3. Emelie skriver:

    ”Jag är inte bekväm med”, dom verkar inte ha bra kommunikation när det kommer till sonen. Mycket jag vill hit och dit istället för ”vi”. Vi ser vad vår son behöver. Vi ser vad vår son klarar av. Asså seriöst.

    1. Malin skriver:

      Jag ser inte problemet i att han leta lägenhet och att det skulle påverka sonen negativt, det påverkar säkert sonen med negativt med att inte kunna träffa sin pappa då pappa bor på en kompis soffa, eller att ha en spänd relation mellan mamma och pappa. Hoppas han snart hittar ett boende så barnet kan bo varannan vecka och hoppas föräldrarna kan hålla sams inför barnet så tror jag allt kommer bli bra 🙂

  4. Yamen skriver:

    Jag undrar när det blir catfight och drama inne i studion.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tänk dig när Micke träffar någon ny… RUN FOR THE HILLS! RUN FOR YOUR LIIIIIIFE!!!

      1. Vivvi the one and only skriver:

        Han kommer inte träffa någon ny. Sindy lär aldrig tillåta det.

      2. A skriver:

        Herregud, stackars den nya!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg