Inte ens Metro köpte Tunis budgettips!

09:30 22 Aug 2016

Petra Tungården:

En av er läsare kontaktade Metro för att ifrågasätta de in i helvete dumma ”budgettips” som Tunis tipsade om i Metro och här är deras svar:
metro
Det är kanske dags för Metro att ta en sittning och förklara för Tunis att hon inte är prinsessan på ärten eller kanske rent av byta ut henne mot någon med aningens mer verklighetsförankring?

Tack Liza för tips!

8 kommentarer | “Inte ens Metro köpte Tunis budgettips!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Antonia skriver:

    Nu blir nog Tunis lite knäckt eftersom hon inte är van vid kritik och när hon väl får den tar hon den inte särskilt bra. Jag vet för jag har kommenterat på hennes blogg och det föll inte i god jord.
    Hur som helst, jag tror att Metro ska begränsa Tunis bidrag till skönhet & mode.
    När det gäller inredning finns det tidskrifter som riktar sig mer direkt till den målgrupp hon inbillar sig att alla tillhör likt henne själv. Det är alltså målgruppen för italiensk marmor och förgyllda kranar. Den hittar man t ex i Sköna Hem, Plaza Interiör och Connoisseur.
    Metro är till för studerande och knegare som åker kollektivt och inte för några Uber-smarta Östermalmare där uppe i det blå ovanför oss andra.

  2. Matilda skriver:

    Är väl egentligen inte så mycket att bli upprörd över? Förundras verkligen över hur mycket energi en del kan lägga på’t…

    1. S skriver:

      Det gick nog inte åt så mycket mer energi än vad det gjorde för dig att tänka på detta och plita ner det 😉

    2. Linnea skriver:

      Det är det väl? Petra utförde ett jobb hon fick betalt för och misslyckades totalt, vi är konsumenter och vi säger till när vi är missnöjda.

    3. Blomma skriver:

      Grejerna var ju från Ellos. Billigare blir det inte. Och jo, jag har också varit student och haft madrass på golvet för att soffa från Myrorna var för dyrt, men svårt att göra inredningsreportage om det.

  3. Em skriver:

    Jag är mest förvånad över att Metro släpper igenom en sådan artikel, brukar de inte ha en ansvarig utgivare som läser igenom allt innan de låter resten av omvärlden ta del av det som skrivs? Exempelvis hon Elina Malm ”Redaktionschef”.

  4. Kalle skriver:

    Helt rätt gjort! De finns ju till för oss läsare och då skall man leverera. Är man för fin för jobbet så kan man lätt säga upp sig.

  5. Emmi skriver:

    SÅ kul! Jag mailade oxå Metro efter att ha läst artikeln. Fick EXAKT samma svar från Elina. Kanske (förhoppningsvis) många som hört av sig…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg