Kvinnligt?

15:18 16 Aug 2016

Kenza:

Fearless femininityorädd kvinnlighet typ.
Tycker ni att dessa bilder säger det?

Jag tycker de ser lite trash ut.

ivy

89 kommentarer | “Kvinnligt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Du menar ju ”Orädd kvinnlighet”!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha.. Ja! Tack! Totalt hjärnaläpp! ?

  2. KisseKatt skriver:

    Kommer för alltid tycka att det ser så himla fjöntigt ut när folk ska ta sig på könet sådär på bilder. Vad är det man vill säga med den gesten egentligen?
    Brukar folk när de är hemma stå sådär och hålla sig mellan benen en stund?
    Ska det vara häftigt?
    Förstår verkligen inte. Upplys mig tack!

    1. KisseKatt skriver:

      Ps. Jag gillade dock bilden med den svarta lilla dressen eller vad det nu är. Jag föreställer mig att det är en catsuit med tillhörande svans 😀

    2. The real Hmm skriver:

      Du skrev det jag inte orkade skriva.
      Blir faktisk ännu töntigare när en tjejer gör det då vi inte har något paket att grabba tag i så det ser mer ut som att hon drar ut trosorna från snippan.

      1. J skriver:

        Jag har mycket svårt att se hur det skulle vara mindre töntigt med en kille som tar tag i sitt paket. Släpar det i marken eller dinglar det så pass mycket att det fäller krokben om killen ifråga INTE håller det på plats? Inte coolt eller ens marginellt coolare än en kvinna med samma pose.

      2. The real Hmm skriver:

        @J: Nu tycker jag att det ser ur töntigt ut oavsett kön ungefär som att pilla sig i näsan, men jag vet inte hur det är med dig, men jag behöver iaf rätta til brösten ibland och det kan en kille också behöva med sitt paket så det KAN fylla en funktion bara det att man inte gör det så andra ser helt.

        En tjej som grabbar sig kön gör det enbart för att härma något ”manligt” och blir därmed urtöntingt att försöka göra eller vara något som man inte är.

        Jag är stolt över att vara en kvinna och tycker att apa efter en man är att förminska dig och är faktiskt värre för mig än om en man skulle göra motsvarande.

        OBS! Allt ovan helt skrivet utifrån ett cis-perspektiv.

      3. J skriver:

        @The real Hmm: Att ”härma” en vanligt förekommande pose bland män betyder inte nödvändigtvis att man försöker att vara en man. Det du skriver är ungefär som att hävda att det är urtöntigt med killar som bär ett plagg förknippat med ”kvinnlighet”, exempelvis en kjol eller en klänning. Är det också att ”försöka göra eller vara någonting som man inte är”?

        För mig utesluter inte kvinnlig stolthet och handen i skrevet på en bild varandra. Det känns faktiskt bra mycket fräschare än många andra typer av poser som kvinnor ”ska” göra för att behaga den manliga publiken.

      4. The real Hmm skriver:

        @J: Ha ha, jag gav dig just den invägen ang män som bär kjolar. 😉

        Nej det är inte samma sak. En kjol är inget som har med dig som kvinna att göra. Det är ett plagg. En gång i tiden så var det dessutom samma plagg för både män och kvinnor. Allt annat är en social konstitution.

        Att du sedan tycker en hand i skrevet är fräschare än andra kvinnliga sk poser gör inte det mer rätt. Två fel gör inte ett rätt.

        Jag skulle heller jämföra det med att en man skulle göra en gest som insinuerar att han försöker rätta till brösten som han inte har. Töntigt. 😉

      5. mnono skriver:

        fast vadå inget att grabba tag i, kan väl rätta till blygdisarna om de hamnat fel eller skaver lika mycket som att en snubbe rättar till penis

      6. The real Hmm skriver:

        @ mnono: Kan man behöva det? 🙂

        Hade jag faktiskt ingen aning om. Har själv inte det problemet och har inte hört någon annan säga det förr heller. Att trosor kan åka in så att det skaver vet jag men det brukar ju vara lite längre bak än fram.

        Vi får ha en omröstning. Säger fler än 100 st (för vad har vi här. ca 80´läsare? Så det skulle bli ca 0,1% ) att de brukar behöva rätta till blygläpparna så backar jag på hela grejen förutom då att jag tycker man gör det privat så att ingen ser det. Man som kvinna. Det hela blir då exakt lika töntigt oavsett kön. 😉 😀

      7. Milla skriver:

        Alltså the real hmm. Hur orkar du? Du tar över kommentarsfält Konstant! För du kan och du vet och du tror ska tillrättavisa. Ditt tänkande är inte det enda rätta! Låt andra komma till tals ibland utan att du måste ”tillrättavisa”!! Läskigt hur aktiv du är!

      8. The real Hmm skriver:

        Milla: Nu ska du inte överdiva tycker jag. Jag tar bara över ETT kommentarsfält om dagen. Du är välkommen att ta över de andra om du vill och om du kan. 😉 :mrgreen:

        (Sedan är du för lusigt. Får andra inte komma till tals för att jag säger emot dem?) Hat jag en skyldighet att sitta tyst här hemma i min förkylningssoffa bara för att du ska våga säga något?)

        Ett annat tipps blir om du vill få tyst på mig.

        1 Be CamCam att säga till mig att kommentar mindre.

        2 Låt bli att säga att jag kommentera läskigt mycket för det får mig bara att planera in mer tid för att kunna göra just det bara för att vara motvalls. Tex så när jag stod i kön till toa på Way out west så såg jag till att titta in här bara för att just du inte skulle sakan mig. 😉

      9. The real Hmm skriver:

        *bara för att just du inte skulle sakna mig…

      10. Anonym skriver:

        Du verkar leva i detta kommentarsfält, kul liv! Ingen som lyssnar på dig irl eller ? Uppenbarligen inte här heller haha.
        Tro du vad du vill, dina åsikter visar mer om dig än vad du själv förstår.
        Michael är och kommer alltid att vara oskyldig bara så du vet.
        Goodbye!

      11. The real Hmm skriver:

        @ anonym: Ja men en sak har du väldigt rätt i (skönt att du inte bara har fel i livet va? 😉 ). Jag har väldigt kul i detta kommentarsfält. <3

        Vill härmed passa på då tillfälle ges att tacka er alla för utomordentligt sällskap och fantastisk underhållning vare sig vi håller med varandra eller inte så har ni gett mig många skratt och varit ett bra tidsfördriv när jag velat ha det.
        Tack, tack och tack för det igen. Ett skratt förlänger livet och ni har garanterat påskyndat mitt tillfrisknade på min förkylning.

        Ni är ALLA här inne, friend or foe, bäst! <3

      12. Milla skriver:

        Du måste haft en väldigt lång förkylning.. Som dessutom sätter sig så pass att du alltid alltid tillrättavisar. Ibland får man bara ge sig .. Nej jag kommenterar inte här längre pga dig. Varför inte ta åt sig lyssna och tänka på det.
        ”Krya på dig”

  3. Anna skriver:

    Håller med. Ser väldigt B ut. Särskilt den där kvinnan tar sig för skrevet. Alltså.. det finns bara en person som kan komma undan med det, och han är död.

    1. The real Hmm skriver:

      Med tanke på att jag faktiskt tror på att det är något bakom alla dessa anklagelser på honom och preferenser för barn, så tycker jag inte han heller ”kommer undan” med det. 🙁

      1. Lisa skriver:

        MJ är oskyldig och kommer för alltid vara det. Personen som anklagade honom från början blev tvingad av sin far på grund av att de behövde pengar. Och det florerar alltid rykten när stora celebriteter inte längre lever – samma gäller Elvis Presley.

      2. Danie skriver:

        Kan tycka att Elvis är ett lite dålig exempel eftersom han ”valde” sin blivande fru när hon var 14 år och han 24….

      3. The real Hmm skriver:

        Lisa: Nej han är inte dömd. En helt annan sak. Skyldig kan han vara ändå.

        Jag skulle kunna skriva en hel avhandling om varför jag tror på att det är sant med början med hans egen skruvade barndom, fascination för cirkusar och ovilja att aldrig bli riktigt vuxen samt att hans vänner var alla barn.

        Det var inte bara den anklagelsen som gick till domstol som jag tänker på utan allt runtomkring.

        I övrigt så håller jag med dig att så fort du bli känd så kommer folk med knäppa anklagelser för att försöka pressa dig på pengar eller bara någon form av förstörelselusta. Tänker på dreven som Dr Phill utsätts för just nu tex.

        Men bara för att du just är känd så gör det dig inte till oskyldig heller. De är människor som alla vi andra och du hittar alla de sorter bland kändisar med.

        Någon annan som jag också är övertygad om är skyldig är Woody Allen. Han är heller inte fälld.

      4. Johanna skriver:

        Förvisso, men man är oskyldig till motsatsen kan bevisas 🙂

      5. The real Hmm skriver:

        Johanna: Ledsen att tjata, men nej. Du är oskyldig inför lagen men du kan fortfarande vara skyldig. Två begrepp som många verk blanda ihop. Jag funderar om det beror på för många TV-serier?

        Pressen har sedan att förhålla sig till detta då det finns en annan lag m har med ärekränkning att göra. Detta förhindrar inte dem om att skiva om sannolikheten att någon har begått en handling så länge de är tydliga med att hen inte har kunnat bevisa s i en domstol för det.

        Eller så här. Jag är skyldig till fortkörning. Jag är inte fångad på någon kamera eller fälld för det. Det gör mig inte till oskyldig bara till någon som kommit undan med det. 😉

      6. Lisa skriver:

        Danie: Priscilla var upp över öronen förälskad i Elvis och har nämnt det otaliga gånger så hennes ålder spelar ingen roll. Jag hade gladeligen gift mig med Elvis om jag hade varit i hennes skor.

        The real Hmm: Jag kommer inte bry mig om vad du än skriver för han har som sagt aldrig blivit dömd och hans skruvade barndom valde han inte själv. Han växte upp med en pappa som slog honom och hånade hans utseende och anledningen till att han ville vara barn var för att han aldrig fick någon möjlighet till att vara barn. Joseph älskar att framställa det som att Michael och alla hans barn var ute och lekte och hade det bra när de i själva verket och speciellt Michael var tvungna till att spela om och om igen för att vinna alla talangtävlingar så Joseph fick pengar.

      7. The real Hmm skriver:

        Lisa: Men självklart behöver du inte bry dig om hur jag ser på det. 🙂 Den enda som riktigt säkert vet är ju död och eventuellt så också dem som han har utsatt för övergrepp. Jag sitter inte med en sanning utan enbart en övertygelse.

        Men saken är ju just den som du tar upp ang bl a hans pappa och hans uppväxt som är en av sakerna som gör att jag tror på att han inte blev som en vuxen människa även då i avseendet av hans preferenser.

        (Ang Elvis så borde han ju veta bättre som vuxen och inte falla till föga för ett barns förälskelse.)

      8. La Luna skriver:

        Ska man vara petig med ord så är ”oskyldig” inte detsamma som ”icke skyldig”.

      9. The real Hmm skriver:

        La Luna: Hur menar du och vem riktar du dig till?

      10. La Luna skriver:

        The real Hmm, jag vände mig inte till nån speciell, jag bara kommenterade ordvalet. Eftersom jag är vidrigt petig ibland. Oskyldig betyder att man är funnen oskyldig, eller är oskyldig, till ett brott. Icke skyldig betyder att man inte kunnat bevisa att man är skyldig, fast man heller inte nödvändigtvis bevisat att personen är oskyldig. Så används uttrycket i rättssammanhang t.ex. Icke skyldig betyder bara att den åtalade inte kunde fällas. Ibland pga tekniska missar osv.

      11. The real Hmm skriver:

        La Luna: Aha! Tack för förtydligande. 🙂

      12. Anonym skriver:

        Uppenbarligen har du ingen som helst koll, du kan inte ha läst igenom förundersökningarna mot Michael som uttalar dig sådär.
        Han hade dessutom egna barn som han uppenbarligen var världens bästa far till enligt de själva vilket är det största beviset av alla. Så uttala dig inte om vad du tror om honom när du inte ens vet något om honom.

      13. Andrea skriver:

        Till Hmm: Jag håller med Johanna att han är oskyldig tills motsatsen bevisas! Du kan inte själv dra parallellen att om man aldrig får vara barn när man är liten + konstant blir misshandlad som barn av sin far så kan det resultera i att om man sen får chansen till att få en slags barndom när man sen är vuxen så tar man den? Han fick aldrig vara ett barn därav att han ville umgås med barn, ha ett eget tivoli m.m m.m.

      14. The real Hmm skriver:

        Puss på dig lilla anonym för du vet inget om vad jag har läst och inte läst. 😉

        Och vem är du att säga till mig om vad jag får och inte får uttala mig om?

        PS Du vet hur hans barn kom till va?

      15. The real Hmm skriver:

        @Andrea: Vad bra. Då bröt jag inte mot några fartregler då häromdagen när jag körde för fort heller. 😈

        I övrigt, varför kan jag inte dra de slutsatserna?

      16. The real Hmm skriver:

        Glömde.

        anonym, du vet att de aldrig fälldes ett utslag på åtalet då de gick till förlikning? Vi kommer aldrig få veta hur åtalets hade gillats eller ogillats.

        PS Jag lika övertygad om att O.J är skyldig även om han fick utslaget icke skyldig.

      17. The real Hmm skriver:

        Förtydligande. 1 av åtalen mot honom gick till frölikning. Det 1993. Det andra 2005 friades han.

        Han som anklagade honom 93 tog livet av sig ett par dagar efter att M dog.

    2. My skriver:

      Va? Al Bundy är väl inte död???

      1. The real Hmm skriver:

        Hi hi hi hiii…. 😆 😆 😆

      2. Lisa skriver:

        Nope men Ted Bundy ?

    3. Lisa skriver:

      The real hmm: Michael Jackson har aldrig utsatt någon för sexuella övergrepp vad media än säger. Och självklart finns det bevis nu både från Conrad Murray och på Neverland och varför är det så? Jo för Conrad Murray blev åtalad för Michaels död och vill synas i media och få pengar och Neverland har stått tomt och det är inte svårt att plantera bevis där. Det är lika enkelt som det var för polisen att plantera bevis på bilskroten så Steven Avery och Brendan Dassey blev oskyldigt dömda.

      Och bara för att man inte har haft en enkel uppväxt gör det en inte till pedofil eller seriemördare.

      1. The real Hmm skriver:

        Lisa: ”Michael Jackson har aldrig utsatt någon för sexuella övergrepp vad media än säger.”

        Hur kan du vara så säker på det? Bodde du i hans ficka när han levde? 🙂

        Och nu är det ju inte pga av vad media skriver som är anledningar till att jag tror det jag tror utan mina egna slutsatser sammanställt av mycket av vad jag läst. Inte för att någon säger att han gjort det. Tror faktiskt inte en enda i media sagt att han är skyldig. Då skulle de blivit stämda. 🙂

        ”Och bara för att man inte har haft en enkel uppväxt gör det en inte till pedofil eller seriemördare.”

        Men det har jag ju inte heller sagt. 🙂

        Lisa får jag gissa en sak ang dig? Ber om ursäkt på förhand om jag har fel.

        Du är ett die hard core fan av honom. Du vill inte tro något dåligt om honom. Möjligheten finns att du har rätt så klart, men just jag tror inte du har det.

        Jag är som du ser nedan ett fan av Madonna. Jag verkligen verkligen avskyr droger. Men skulle någon säga att hon tagit dem och mycket i hennes beteende skulle tala för det så skulle jag inte utesluta att hon gjort det, trots hennes fanatiska renlevnads moto. Jag diggar hennes musik och uppskattar hennes pr-geni, men det är allt. Hon är inte min förebild i livet då jag aldrig träffat henne privat och jag vet med säkerhet att hon som alla männsikor har saker som inte är bra egenskaper.

        Jag tror inte på att det är nyttigt för någon att se så mycket upp till den när man aldrig träffat den och känner den med fel och allt.

        Allt ovan skrivet med min bästa välvilja om att du ska må bra. 🙂

      2. Emi skriver:

        Men hmm, du kan ju inte heller vara helt säker på din sak, du har inte heller levt i MJs ficka. Tycker att det är konstigt att ni båda är så övertygade om er sak, baserat på andrahandsinformation. Klart man kan TRO det ena eller det andra om honom, men att vara övertygad om att någon man aldrig träffat har förgripit sig på barn tycker jag visar på bristande omdöme (samma sak att vara helt övertygad om motsatsen). Vi vet inte, that’s it.

      3. Lisa skriver:

        Jag kommer ingenstans med dig så vi bör avsluta den här diskussionen. Och ja Michael Jackson är min idol men jag ser inte mellan fingrarna utan jag har studerat allt in i mista detalj gällande honom och mer därtill. Han må vara skyldig i dina ögon men aldrig i mina. Guns N’ Roses är även de mina idoler det vill säga originalbandet men jag vet vad de har gjort och jag vet att Axl Rose våldtog Erin Everly och att Slash och Duff hade sex med tjejer jämte varandra så sperma hamnade på deras ben när de drog ut den och bytte tjejer för jag har studerat dem också. Men i deras fall är det ren sanning och det är det inte i Michaels.

        Over and out good night ?

      4. The real Hmm skriver:

        Hej Emi!

        Du verkar inte ha läst alla mina kommentaren. 🙂

        Lisa: Nej vi kommer ingenstans men det var heller inte min mening. Jag kunde bara inte låta dig så säkert säga att du vet oemotsagd. Vi drar våra slutsatser utifrån olika referenser från våra livserfarenheten. ingen av oss gör det med foliehatt. Skillnaden mellan dig och mig är att jag lämnar utrymme för att jag kan ha fel. Du är bergsäker baserat på en övertygelse men det är också allt du har. Jag skulle aldrig vara bergsäker på något utan att det finns noll utrymme för andra möjligheter. Det är ju inte så att jag är övertygad från något som är taget helt ur det blå.

        Tack för den här gången. Vi ses i en annan tråd.

        God Natt!

        PS Jag gillar också hans musik. 🙂

      5. The real Hmm skriver:

        PS Emi: Jag är idag övertygad om att gud inte finns. Det betyder inte att jag inte kan ändra mig ifall nya bevis kulle dyka upp. 🙂

  4. Kristin skriver:

    Eller jag skulle översätta det som orädd kvinnlig/feminin men fearless är lite svåröversatt. Är ju mer feminin utan fruktan typ

  5. La Luna skriver:

    Jag tycker det är lika fjantigt när killar gör det. SÅ många manliga popartister har lagt sig till med fånigheten, även de mycket unga, typ 13-åriga småpojkarna som försöker bli megastjärnor.

    När en tjej gör det kan det möjligtvis ses som ironi? Att hon driver med grabbarna . Då känns det genast lite roligare, tycker jag.

    1. J skriver:

      Jag är beredd att hålla med dig. Jag uppfattar det lite som ett hån mot just dessa killar som måste punktmarkera sitt skrev för att hävda sin manlighet.

  6. Matilda skriver:

    Jag tycker bilden där hon pekar fuck you är värst. Tycker det ser så himla oproffsigt ut. Skulle aldrig handla från en affär där ansiktet utåt pekar fuck you. Tack men nej tack!

  7. H skriver:

    Är jag den enda (förutom Kenza?) som inte håller med? Tolkar bilderna som sarkastiska, men tycker att de är rätt balla either way.

    1. Tee skriver:

      Håller med. Tycker dessutom att en sån snygg modell skulle kunna göra vad hon vill och fortfarande se grym ut.

    2. Plumbob skriver:

      Jag tycker de är snygga..bildkvalitén och modellen gör att de ser mer top notch ut än trash.

      1. Linda skriver:

        Jag håller också med. Tycker att bilderna är jätteläckra och sticker ut litet i mängden jämfört med ”mainstream”. Dessutom så uppfattar även jag det som ironi snarare än som att modellen/IvyRevel avser att låta en kvinna posera manligt.

        /Linda

  8. Siri skriver:

    Roligt att fjordingen hyllar sin fruga till skyarna pga hon skriver så bra och är så duktig på svenska, ändå gör hon ofta det första felet jag fick lära mig i skolan typ, – börja en mening med: och.

    1. A skriver:

      Jag har också tänkt på det. Gabriella skriver rätt kasst om man ska se det krasst. Det är ofta hon använder talspråk, och det är ingen större variation i språket utan oftast samma ord.

    2. Mi skriver:

      Man kan visst börja en mening med ”och”, det har att göra med vilken stil man har när man skriver och hur texten flyter 🙂
      Men jag undrar vad du menar när du skriver ”, -”? Syftar det på ett fel hon gör? För det ska antingen vara kommatecken eller tankstreck som används, inte båda. Om du inte syftade på ett fel hon gjort ska du nog inte kasta sten i glashus… Men var det ett exempel på nåt hon gör och jag missförstod det så ber jag om ursäkt på förhand!

      1. Mi skriver:

        Ändring: ”, –” menar jag såklart

  9. Izabella skriver:

    Jag vet att du skrev om det ganska nyligen men jag hade velat se ett mer ordentligt inlägg om Paulas och Hugos smygreklam. Nu senast har Hugo skrivit ett helt inlägg om sin bok och jag har tidigare skrivit om ett skoinlägg på insta, om Clean drink, Citroën etc. Jag tycker det är så förbaskat irriterande att de två med så stora professionella bloggar fuskar på det här sättet och att ingen reagerar. Jag tänker stt reglerna för att markera sponsrade/reklaminlägg finns av en anledning?

  10. Moody skriver:

    De där fuck off-poserna känns otroligt daterade.

  11. Cajsa skriver:

    Rolig ide absolut, håna männen är alltid ok. Undrar dock hur feministerna hade reagerat om en hunkig man i kostym stått och tagit sig på brösten.

    1. Anna skriver:

      Det kan bero på att våra utgångslägen är helt olika. Som att häckla Hitler vs judar. Inga jämförelser i övrigt.

      1. Andrea skriver:

        Jag kan bara säga: Stackars dig om du ser männen som Hitler medan du ser kvinnorna som de förtryckta judarna? Jag har då aldrig någonsin sett att kvinnor måste åka på olika bussar än männen eller att kvinnor inte får gå in i vissa affärer för de ”tillhör männen” t.ex. Din jämförelse kan för övrigt vara bland den mest skruvade jag någonsin sett!

      2. keso skriver:

        Va? Andrea, har du hört talas om t.ex. trafficking? Vilken värld lever du i egentligen?

      3. Andrea skriver:

        Frågan är var du själv kommer ifrån Keso, då jag ofta förundras när jag ser dina olika kommentarer. Trafficking? Nu var det ju Hitler och judar hon skrev om. Bara blanda in helt andra grejer?!

      4. Emi skriver:

        Det är en liknelse.
        Historisk sett har judar blivit förtryckta, och historiskt sett har kvinnor blivit förtryckta. Kvinnor har visst blivit nekade inträde i många sammanhang. När Sveriges första kvinnliga doktor i matematik disputerade fick hon inte gå på sin egen disputationsfest, eftersom kvinnor inte var välkomna.

      5. keso skriver:

        Jag bor på mejerihyllan. Kommentaren handlade om förtryck, hur kan trafficking vara ”helt andra grejer”? Vad är trafficking då? Charter?

      6. Cajsa skriver:

        Kan bara hålla med Andrea. Jämförelsen med hitler och judarna måste faktiskt vara den sjukaste kommentaren jag sett här inne hittills, skäms! :/

    2. keso skriver:

      Men män beter sig eller klär ut sig som kvinnor är något som brukar ses som humor. Vi är en clownkostym för män. Hade en manlig modell gjort en ”kvinnlig” pose för att vara fearless manlig så hade jag blivit förvånad, glad och imponerad.

      1. Cajsa skriver:

        Delar inte er uppfattning, intressanta resonemang.

  12. Moody skriver:

    Detta var roligt! Nellie har fått en kommentar till ett inlägg. För övrigt den enda hon svarat på också. Lilla padockmannan eller hjärtögde J har nog döpt sig till Tina en stund. Lustigt att personen uttrycker sig just precis så direkt efter att flera talat om hur mamman uppfattas. Så sjukt genomskinligt.

    Tina den augusti 14, 2016 kl. 9:57 e m skrev:
    Tack för en trevlig ritt idag! Din ridstil är ett gott föredöme för alla unga tjejer som ser upp till dig! Fortsätt vara som du är och hälsa dina trevliga, ödmjuka föräldrar!

  13. HannaPanna skriver:

    Att en kvinna tar sig på skrevet och pekar fuck you känns som ett förlegat försök att vara tuff. Riktig fearless femininity hade varit om hon var tuff på sina egna villkor, inte posande försök till att se tuff ut med gamla grepp. Tänk om hon stått rakt upp och ner och bara stirrat ut åskådaren utan att försöka vara sexig? Fearless femininity för mig är en kvinna som klär sig och beter sig utan att ta hänsyn till hur män och modevärlden tycker kvinnor ”ska” vara.

  14. Dennina skriver:

    Bara jag som ser en ung Madonna i Little prayer?

    Hon var väl ganska WT?

    1. The real Hmm skriver:

      Madona! WT! 😆

      Näää hon var (är) en stil-ikon.

      Titeln du söker är, Like a prayer 🙂

      1. The real Hmm skriver:

        sorry dålig länk. Pröva denna istället…

        https://vimeo.com/38720004

      2. Dennina skriver:

        Oj, haha tänkte på little house on the prairie! Hahaha, Like a prayer ska det vara!
        Hon var väldigt WT i den videon där hon hånglar loss med Jesus. Älskar videon dock hahaha! Så sexig är hon.

      3. Dennina skriver:

        MEN TACK FÖR NOSTALGITRIPPEN, THE REAL HMM! Nu lär jag sitta och lyssna igenom hela VevoMadonna. Faaaaaan..ljuva barndom.

      4. The real Hmm skriver:

        Mvh, Hard core Madonna fan 😉

      5. The real Hmm skriver:

        Förresten, om du var ett barn så kanske du missade att Modonna fick skäll av självaste påven för Like a prayer och att det hela var synnerligen väl genomtänkt som en diss mot katolikerna och deras syn på sexualitet och framförallt hur de fördömer homosexuella.

        Samhället har kommit långt i dessa frågor sedan 80 och 90-talet.

        Så WT. Nä det har Madonna aldrig varit och kommer aldrig att bli. 🙂

      6. Dennina skriver:

        Du har fanimej rätt!

        Allt hon rör vid förvandlas till GULD!
        Vi är lyckligt lottade som växte upp med hennes musik. Queen of Pop.

  15. Dennina skriver:

    Rolig kommentar på Dessies senaste inägg:

    Förlåt, men jag måste stoppa dig innan du hamnar på samma gamla bana igen.

    Vi vet att du är lång, ståtlig, blond, stolt, snygg, har en oslagbar karisma, långa ben, bra ämnesomsättning, gröna ögon, bra med pengar, fin bil, samt dyra väskor och kläder.

    Jag älskar din blogg men det är så jävla jobbigt när du ska skryta i vartenda jävla inlägg. Du går från ”alla längder är vackra” till ”lång och ståtlig”. Vadå, är det bara långa som är ståtliga? Detta är ett perfekt exempel på humble brag. Du täcker bajset med en massa glitter för att verka ödmjuk.

    Kom på lite nya ideer innan du drar igång samma gamla visa. De ämnen jag listade har du tagit upp, alla, minst en gång i veckan. Vi är så trötta på kass uppdatering, sedan när du äntligen uppdaterat så är det antingen klagomål eller ett av de ämnena jag listade.

    Snälla, sätt dig ned och gör en tankekarta över nya mer spännande inlägg. Skriv om projekt, vad du gjort under dagen, vilken smak din latte var, vart du ser dig själv om 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 år, vart du vill flytta, semesterplaner, hur du och SImon har så fin relation för Theos skull, vad du väljer att mata Theo, recept, tips, videos, hauls, tags, frågestund, dagens sötis, outfitbilder, naturbilder, Coco, dina ex, erfarenheter, vad som hände med bok-projektet, vad som hände med Bellme, vad som hände med Fanny Michel (?), hur det går för din shop, vilka filte du använder på insta, hur du ser på yttligare ett barn, lite minnen från din barndom, ytradefriheten ETC!

    Snälla, ta åt dig. Jag skriver detta som en vän och trogen läsare. Kom inte med svar på tal utan med något nytt. Sluta skryt.

    Hahahah, asså dör! Hon har skrivit tre inlägg på raken och allllla är de humble-brag!

    -Aldrig haft så fin hy.

    -”men det är väl som sagt lite lathet och för att jag inte vill gå ner mer i vikt” (just detta förstår jag, har vart med om liknande)

    -”Hur som helst, är väldigt stolt över min ståtliga längd som ni kanske märker hehe. Men vad gör det? Kul för mig!”

    1. Dennina skriver:

      DAGENS SÖTIS? Men, hon måste skämta.
      Lite elakt inlägg men fan va underhållande.

  16. :/ skriver:

    Njae… Tycker sånt där känns mer wannabe-ghetto, typ som att hon skulle hoppa på en om man råkade titta på henne. Vad är det som är så himla fel med att vara stark och elegant? Varför måste man alltid vara kaxigt trashy för att vara cool?

  17. Johanna skriver:

    Har jag missat inlägget om att Blondinbella anställer Odd??

    1. Vivvi the one and only skriver:

      Japp. Gamla nyheter

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg