När man vill ha ALLT!

15:57 17 Aug 2016

Isabella Jedler:

isa

Isabella bloggar på min gamla portal Finest – där jag gjorde en blixtvisit i våras – och listar lite saker som killar ska vara beredda på att göra/offra/ställa upp på om de dejtar henne.

Här kommer en snabbt utdrag:

– Grabbresa finns inte ens med i ditt vokabulär längre.
– Skriv godnatt, godmorgon, på lunchen, på utgången och när du är som mest upptagen.
– Ha mobilen uppvänd.
– Dont give attention to other girls but your mom, sister, daughter and me.
-Ses med max 2 dagars mellanrum, planera nästa träff SENAST 24h sedan vi sa hejdå.
– Somna aldrig först.

Den här punkten har hon raderat från sitt inlägg eftersom den verkar ha väckt en del reaktioner och den som även jag tycker är mest anmärkningsvärd.

– Var beredd på att behöva ge ifrån dig alla lösenord till alla konton någonsin, inklusive ”apple id” så jag också får dina sms och lösenordet till din Lunarstorm år 2002. Ha mobilen uppvänd. Vad finns det att dölja babe? Eventuellt en överraskning eller kommande giftemål men då borde du planera det bättre än att sms:aa med någon i hemlighet.

Vad tycker ni om den?
Jag har själv ingenting på min telefon eller mina konton som min sambo inte skulle få läsa så för mig skulle det inte vara några problem…eller jo, problemet är att jag är autoinloggad på det mesta och inte ha en aning om vilka lösenord jag använde till vad men hemligt? Nej, inte det minsta..

Jag tycker ingen ska behöva oroa sig för vad som pågår på sin partners sociala media för kan du inte visa vad du gör på dina sociala media så är DET en anledning att ifrågasätta – inte bara sociala media utan hela förhållandet. Ljug aldrig för mig!

Jag menar inte att man ska sitta och gå igenom varandras telefoner men om du inte skulle FÅ utan anledning – DÅ kan man ha rätt att bli lite misstänksam.

Säg att det dyker upp ett sms från en tjej du inte känner som känns liiiiite för gulligt eller intimt och när du frågade om det fick svaret att du inte får läsa. Är det fortfarande privat? Är DU paranoid? Vad gör du?

 

28 kommentarer | “När man vill ha ALLT!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elli skriver:

    Jag vill inte att min partner ska gå igenom min telefon/appar/mejl eller någonting ditåt. Det betyder inte att jag chattar med andra män stup i kvarten eller något, men t.ex så kanske kompisar skrivit saker till mig som bara är menat för mina ögon. Mannen får helt enkelt ta och lita på mig.

    1. I. skriver:

      Precis såhär känner jag också! Jag vill kunna skriva med vänner utan att min man ska läsa det. Jag skulle bli jätteupprörd om jag skriver privata saker till mina vänner och deras män skulle läsa det.

  2. Linda skriver:

    Läskigt! 😮

    Jag tycker att man får ha mail, sms etc ”hemligt” från partnern om man vill det. Inte för att man eventuellt själv döljer något otrohetsaktigt utan för att man kanske har vänner som skriver känslig information till en? Eller vänner som man skriver egna funderingar till. Man måste väl få ha andra relationer också utan att någon står och övervakar varje ord.

  3. Joanna skriver:

    Alltså wow. Hoppas hon skämtar?! På riktigt.
    Annars kan man ju inte vara klok.

    Dessa punkter är ju för fan ett helvete att leva, av egen erfarenhet och av det jag sett min så kallade pappa lever. Hans fru har fått honom att till och med välja bort oss barn för henne.

    sådana här saker är inte normalt, enligt mig. Jag bryr mig inte om killens vänner, grabbresor, mail, mobil och konton. Jag skulle aldrig kräva sådana saker som hon gör, hon har väl förmodligen dock anledningar till det(?), annars ställer man inte sådana krav.
    Detta är oacceptabelt enligt MIG och jag skulle aldrig göra så mot min partner och har aldrig gjort. Har då aldrig blivit bedragen bara för att jah inte är mer uppmärksam vad pojkvännen gör via sin mail, sina konton osv.

  4. Bella skriver:

    Men hon måste ju vara ironisk? Så som hon formulerat lösenords-punkten låter too bad to be true..

  5. Johanna skriver:

    Jag undrar om samma regler gäller för hur hon beter sig i ett förhållande dvs hon åker aldrig på en tjejresa, hon skriver godnatt, godmorgon etc, hon har mobilen uppvänd oavsett och hon låter killen få tillgång till alla hennes konton

  6. Jenny skriver:

    Hon borde kanske ska skaffa en tamagotchi ist för pojkvän

  7. L skriver:

    Varför får han inte åka på grabbresa? Min sambo får åka vart fan han vill, han är ju vuxen. Skulle han försöka bestämma över vart jag ska åka tar det hus i helvete. Klart man diskuterar saker och hör vad den andra tycker, men att fråga om lov? Njaej.

  8. keso skriver:

    Seriöst.. Lite mystik i förhållandet är väl inte fel? Jag vill att min kille ska ha ett liv, egna tankar, åsikter och säga ifrån ifall jag går över gränsen. Han är person att respektera som alla andra, skulle jag inte lita på honom så skulle jag självklart lämna honom, precis som jag skulle utesluta opålitliga vänner. Att hålla på och kontrollera hur någon ska vara pojkvän känns alldeles för stressigt och väldigt förutsägbart. Jag skulle inte vilja gå igenom hans mobil för han ska kunna ha konversationer med vänner, ventilera och skämta, precis som jag gör med mina vänner. En person med integritet och lojalitet är bland det hetaste som finns och jag vill ha en man som kan åka på blöt grabbresa om han vill och ha tjejkompisar och ändå få mig att känna mig som ”the real keso”.

  9. Nina skriver:

    Det är väl ändå skillnad på att hålla något hemligt och privat. Har inget att dölja för min partner, men han får inte mina lösenord för det. Finns konversationer med vänner som bara gäller oss.

  10. Jessica skriver:

    Bli min kompis. Jag gillar bloggar, katter och vin. 🙂

  11. H skriver:

    Helvete vad sjukt. Hon borde ju söka hjälp.

  12. J skriver:

    Fick ont i magen av att läsa detta.. Blir kvävd typ. Fyfan kan inte vara hälsosamt för själen att tänka på allt det där hela tiden. Som min pappa alltid sa, du äger aldrig någon.
    Själv blir jag glad och puttar bokstavligt ut mannen ur huset när hans vänner förslår att hänga och encourage (usa-hjärna) han att ha en bra tid och lägga ifrån sig telefonen!

    1. J skriver:

      Aah uppmuntrar är ju ordet jag sökte!

  13. A skriver:

    Jag tror att jag och min pojkvän sedan sju år bryter mot ALLT :’D.

  14. V. skriver:

    Helt galet. Hon låter som flickvännen från helvetet – både för pojkvännen i fråga, och för hans umgängeskrets.

  15. Andrea skriver:

    Jo för tyranneri är ju verkligen att föredra i ett ömsesidigt förhållande!

  16. Moody skriver:

    Låter sjukt! Ska man inte få resa med sina kompisar längre? Tur att jag och min man inte lever efter hennes regler. Hade kvävts efter en kvart.

  17. Danie skriver:

    Läser inte hennes blogg, kan det vara trams? Om hon är så medveten om sitt på kontrollbehov, varför inte göra något åt det? För hennes egen skull om inte annat! Undrar om hon tycker att samma regler ska gälla henne också; inga resor med väninnorna, inga hemlisar om något (inte ens det du anförtror till din bästa vän ska få vara bara ert), säga upp kontakten med alla killkompisar, smsa så mycket att ni vet allt innan ni ses, alltid somna FÖRST… Låter lite tradigt tycker jag.

    Dödsdömt om ni frågar mej. Hur pratar man om sin partner med sin partner? Alla behöver nog ventilera lite ibland, i både glada och dåliga tider!

  18. Ostbågen skriver:

    Jag har inget att dölja men är heller inte skyldig att dela med mig av allt. Jag är sambo som gärna reser själv (ja, helt själv då, inte ens kompis-resa) ville min sambo läsa saker i min mobil så skulle jag ta illa upp, litar han inte på mig, och jag uppmuntrar honom till att hitta på saker med ”grabbarna ” jag tror att han mår bra av det. Klart jag vill höra av honom, men det är bättre att leva här och nu än i en mobil, om vi nu är på olika platser. Jag håller nog inte med listan någonstans.

  19. Ostbågen skriver:

    Jag kom precis på att innan jag träffade min nuvarande sambo så pratade jag med en kompis om vad för typ av kille jag ville träffa. Jag räknade upp saker som. Han får gärna bo i en annan stad så man inte behöver ses hela tiden. Han ska inte vara så beroende av telefonkontakt, morgon middag och kväll osv. Till slut säger min vän, du är ju ute efter en snubbe som sitter i fängelse. Så fri ville jag vara då, men så slår kärleken till och vad gör man…

  20. Sacha skriver:

    Gäller samma regler för henne själv undrar ju jag då. Verkar helt störd

  21. LA skriver:

    Detta är ej friskt beteende för fem öre… såna här människor skrämmer mig. Förhoppningsvis så provocerar hon men om det är sant så behöver hon hjälp.

  22. Elin skriver:

    Alltså nej, nej, nej! Man äger inte sin partner, man har alltid rätt till ett privatliv oavsett om man är i ett förhållande. Om man inte litar på sin partner bör man byta partner, inte begränsa, kontrollera och bevaka personen. Jag är själv svartsjuk och paranoid, men det är MITT problem och något som jag måste jobba med, inte min partners ansvar. Vi kan prata om det när jag får de känslorna och han är väldigt stöttande, men jag är som sagt noga med att problemet ligger hos mig, han har aldrig gjort något fel utan det är min egen osäkerhet som utlöser svartsjukan.

    1. Danie skriver:

      Självinsikt är det enda som kan hjälpa <3

  23. Frida skriver:

    Har nu läst inlägget på hennes blogg, och herregud vad hon skriver (och verkar bete sig) som om hon vore 15-16 år. ”Inte somna först”?! Min sambo stiger upp 06 varje morgon för att jobba, medans jag stiger upp 08-09. Ska försöka säga åt honom ikväll att han inte får somna först. Blir nog populär då..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg