Send it over!

17:00 4 Aug 2016

Annica Englund:

annica

Jag har nog en blandning mellan sönderplockade bryn och väldigt tunna bryn så jag skulle vara en perfekt kandidat för den här svindyra och felformulerade produkten.

Jag testar gärna!
Send on over!
Kan även smeta lite på Tjocka Hetsätarkatten så han får lite mer hår på bröstet.

12 kommentarer | “Send it over!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    https://www.instagram.com/p/BIr_Epyj0At/?taken-by=teamstarrider

    -Ja, oj vilken rolig nyhet! Har funnits på marknaden i 10-12 år.
    ”Vi är inte som alla andra. Det är inte du heller. Vi vill lite mer, vågar lite mer och vi älskar det vi gör!
    När vi tar fram en ny produkt så ska den verkligen vara ny. Ny design, ny funktionalitet och ny kvalité – för vi vet att det är vad ni vill ha!” -NOT!

    1. Ems skriver:

      Jösses vad pinsamt! ?

  2. Siri skriver:

    Såg just Fjodor o gabjoss vlogg som de lagt ut idag. Blir alltid så obekväm när de ger varandra komplimanger för det låter tillgjort och de säger hela tiden saker… Blev jäkligt chockad idag när Fjodor säger ”du äter så sexigt älskling” ÄTER ????? lugna

    1. C skriver:

      Haha hilarious! Sån himla märklig grej att säga.
      Tycker de är väldigt gulliga tillsammans dock 🙂

    2. Malin skriver:

      Jaa, de verkar inte riktigt vara så himla kloka… Men det är helt klart underhållande att läsa om deras liv. Dessutom tycker jag mig ana många kåtbockssignaler från dem båda, så de är nog ganska aktiva i sänghalmen.

    3. Keso skriver:

      Gabriella känns alltid så samlad och jag fattar inte hur en människa kan enbart ha två ansiktsuttryck. Skrattar hon aldrig? Ja,ja.. Jag är bara avis för jag kan inte dölja en enda känsla och skrattar som en häst typ. Men jag undrar verkligen om det är sån som hon är jämt. Hur som så verkar dom gulliga och jag gillar komplimangerna, jag får höra ”du ser lite fräschare ut idag”, det kommer från hjärtat i alla fall ?

  3. Linnea skriver:

    Var har Tyra tagit vägen?!?!

    1. linnea skriver:

      Jag undrar samma, hon har varit helt inaktiv på både blogg och instagram i över en vecka?

  4. Vivvi skriver:

    Någon som vet vad som hänt med tova helgesson?

    1. L skriver:

      Hon lider av grymt mycket ångest och grejer, så antar att hon tagit en paus pga det

  5. Förtvivlad mor skriver:

    Gör gärna ett inlägg om Kissies photoshoppade blider. Leta efter bilder som andra tagit på henne och bilder hon själv lagt upp på sin blogg. Notera sedan speciellt midjan. Såg just en video (länkad till på den andra ”skvallerbloggen”) där man ser att midjan tex inte alls är lika smal på det senaste inlägget/bilden hon la upp när hon var på väg ner i poolen och kallade sin mage för ”mysmage”. Har försökt förklara för min 13-åriga dotter, som känner sig tjock trots att hon inte är tjock utan normalviktig, att Kissie (och förmodligen fler bloggar) inte är så smala i verkligheten men hon vill inte lyssna på mig och jag börjar bli så frustrerad när hon sitter vid matbordet och säger att hon är mätt… Om du fixar ett sådant inlägg så ska jag se till att dotter och hennes vänner går in här och läser.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp