Vi med barn HAR tagit bort Catrins blogg.

12:01 20 Aug 2016

Catrin Hedlund:

catrin

Av den här bilden att döma så har Vi med barn stängt ner Catrins blogg på sin portal.
Jag HOPPAS att de visade henne mer respekt än vad Finest gjorde mot mig och meddelande henne innan de stängde ner den och gav henne en chans att flytta tillbaka sitt arkiv.

Nu hävdade du Vi med Barn exakt samma sak som Finest ”Att vem som helst får starta upp en blogg på deras portal mm” men i det här fallet är det kanske sant eftersom Catrin inte var en av sidans toppbloggare och inte importerat sitt gamla arkiv.

Det missade Finest att nämna i sitt minst sagt lama statement de publicerade efter de kapat min blogg.
Att ja, vem som helst kan starta en blogg på Finest men att de hade gjort mig till topobloggare OCH förhandlat fram ett specifikt avtal med mig där jag fick mer betalt än vad standardavtalet stipulerar PLUS att jag bett dem läsa igenom min blogg eftersom en kan anses som lite kontroversiell.

Men men.. tycka vad man vill om Catrin och det hon gjort sig skyldig till men den respekten förtjänar alla och alla portaler borde vara så pass professionella i sitt agerande.
Och eftersom Catrin inte publicerat någonting som är direkt kränkande eller upprörande i sina inlägg utan problemet är hennes kriminella bakgrund så finns det ingen anledning att stänga ner den i panik.

Får se om Vi med Barn varit mer professionella än vad Finest var. 
Catrin, jag vet att du läser här inne så om du vill får du gärna lämna en kommentar eller maila mig på kontakt@bloggbevakning.se

6 kommentarer | “Vi med barn HAR tagit bort Catrins blogg.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jonna skriver:

    Häxjakt. Kanske ska gå igenom om fler förekommer i straffregistret som bloggar på den portalen? Hon är väl fan inte smartast men det här är att drav saker lite väl långt.

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Nä, smart kan hon inte skryta med att hon är…. Men det är det minsta av hennes problem, åtalad för bedrägerier, nya anmälda bedrägerier väntar…. Är väldigt bra på att ljuga…. Behöver inte vara brottsligt. Kör bil fast körkortet är indraget, ingen bra förebild för andra, speciellt inte barn o ungdomar, och eftersom vi med barn riktar sig till barnfamiljer så passar hon inte in där heller.

      1. Skorpan skriver:

        Du igen! Lägg av nu Carina, du är pinsam med din besatthet! Vi vet allt du rabblar upp, du skriver ju det i varenda kommentar… Är trött på att se dig på varenda inlägg om Catrin.

      2. Carina Åkerlind skriver:

        Hihihihi, det finns en anledning till att mina kompisar är mestadels killar, avundsjuka kvinnfolk är bra patetiska???

      3. Challe skriver:

        Fast avundsjuk, Carina? Ingen har skrivit nåt som antyder att de är avundsjuka. Och vi vet inget om dig, så hur kan nån då vara avundsjuk, på vad liksom? Nej, detta handlar om vad du skriver här. Helt förståeligt att folk reagerar när du är så på om detta hela tiden.

      4. Skorpan skriver:

        Eh, avundsjuk på vadå? Du har en hang up på en bloggerska, du verkar inte göra annat än att sitta på Flashback eller skriva samma långa harang om Catrin överallt. Som Challe skriver, i övrigt vet vi ingenting om dig. Vad finns det att vara avundsjuk på? Löjligt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg